ben 15 ocakta son rehli günümdü 21 günde bir adet oluyorum subatın 3 de tekrar regli olmam gerekirken olmadım 3 gün geçince test yaptım 2 tane ikisndede silk çizgi çıktı tabi bu sureçte kave rengi lekenlenmeler geldi 3 gün sonra kesildi zaten çok azdi 3 5 gün geçikince tekrar test yaptım 5 dk içinde iki çizgiyi net bir şekilde gördüm dün doktora gittim beta hcg 177 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan testi bakalım dedi bugun çok yogun bir karın kasık ağrım var ve yine kahve lekelenmeler var bu durumu yaşayan varmı acaba
Öncelikle hayırlı olsun. Yoğun bir karın ve kasık ağrısı normal olmayabilir. Ya şu an doktora gidin ya da gidemeyecek durumdaysanız Progestan kullanın, yarın gidin. Normalde kimseye bu bu ilacı kullanın demem ama zararlı bir şey olmadığını ve varsa düşük riskini azaltacağını düşündüğüm için söylüyorum.
Evet yaşadığınız belirtiler kimyasal gebelik belirtileri ile örtüşüyor. Ama ne olur ne olmaz..
Öncelikle hayırlı olsun. Yoğun bir karın ve kasık ağrısı normal olmayabilir. Ya şu an doktora gidin ya da gidemeyecek durumdaysanız Progestan kullanın, yarın gidin. Normalde kimseye bu bu ilacı kullanın demem ama zararlı bir şey olmadığını ve varsa düşük riskini azaltacağını düşündüğüm için söylüyorum.
Evet yaşadığınız belirtiler kimyasal gebelik belirtileri ile örtüşüyor. Ama ne olur ne olmaz..
yarın için randevu aldım tekrar kan testi vericem ama bu ağrı ve akıntı beni korkuttu daha öncede kimyasal gebelik yasamıstım ama testlerim hep silikti hi bu kadar netleşmemişti umarım yaşadığım şey normaldir ve bir sıkıntı yaşamam
yarın için randevu aldım tekrar kan testi vericem ama bu ağrı ve akıntı beni korkuttu daha öncede kimyasal gebelik yasamıstım ama testlerim hep silikti hi bu kadar netleşmemişti umarım yaşadığım şey normaldir ve bir sıkıntı yaşamam
Merhaba bugun sabah tekrar kan testi verdim 350 lilerde çıkmış doktor 2000 üzerinde olunca ancak keseyi ve bebeği göre biliriz dedi bir hafta sonra tekrar geldi dedi inşallah yükselmeye devam eder degerlerim benim içinde dua edin