Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik mı geçiriyorum???
- Konu Sahibi Fat-me
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar arkadaşlar, yeni üye oldum.desteklerinizi bekliyorum..ben h
er hemen hemen 25-26. günde bir adet oluyordum, bu ay 24.gününde pazartesi doktora gitmiştim, doktor alttan muayene etti, o gün kahverengi leke geldi ( adet kanaması başlamadan
1 gün önce hep kahverengi leke gelir) reglim başladı zannettim ama taa cumartesiye kadar yani bugün kahverengi leke devam etti,adet kanaması olmadı bu arada 29.gün olmuştu ilk adet göreli.. gecikince hamile olabileceğimi düşündüm, lekelerin de yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm.. tabi bu arada pazartesinden beri adet sancısım vardı.. cumartesi günü biraz temizlikte kendimi zorladım, sonra baktım bir den kanama gelmiş ve sürekli pıhtı şeklinde şiddetli bir ağrı ile birlikte, .. sizce kimyasal gebelik olabilir mi doktora gitsem kimyasal gebelik geçirip geçirmediğimi anlar mı , testte yapmamıştım
er hemen hemen 25-26. günde bir adet oluyordum, bu ay 24.gününde pazartesi doktora gitmiştim, doktor alttan muayene etti, o gün kahverengi leke geldi ( adet kanaması başlamadan
1 gün önce hep kahverengi leke gelir) reglim başladı zannettim ama taa cumartesiye kadar yani bugün kahverengi leke devam etti,adet kanaması olmadı bu arada 29.gün olmuştu ilk adet göreli.. gecikince hamile olabileceğimi düşündüm, lekelerin de yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm.. tabi bu arada pazartesinden beri adet sancısım vardı.. cumartesi günü biraz temizlikte kendimi zorladım, sonra baktım bir den kanama gelmiş ve sürekli pıhtı şeklinde şiddetli bir ağrı ile birlikte, .. sizce kimyasal gebelik olabilir mi doktora gitsem kimyasal gebelik geçirip geçirmediğimi anlar mı , testte yapmamıştım
Teşekkür ederim, görüşünüzü bekliyorumDetaylı bilgi verebilirsiniz yardımcı olabiliriz
- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
Kimyasal gebelik bu şekilde olmuyor şiddetli bir ağrı ile kanama başlar ve ciğer parçası gibi bir parça gelir sanki içiendn bir şey kopariliyormus gibi çok acı olur ve o parçanın çıktığını hissedersin sen bu ay kendini ya çok yordun ya da stres yaptın kimyasal bu kadar basit değil
hadi ya, inan saatlerdir forum forum geziyorum, kimyasal gebelik mi geçiriyorum diye, eğer oyke ise sevinecektim, çünkü kimyasal gebelikden sonra hamile kalma olasılığı daha yüksek diye okumuştum..prolaktin yüksekliği var, en son 34 çıktı, dedim bir umur hakile olabilir miyim diye
Ama hayırlısı olsun
Ama hayırlısı olsun
Kimyasal gebelik bu şekilde olmuyor şiddetli bir ağrı ile kanama başlar ve ciğer parçası gibi bir parça gelir sanki içiendn bir şey kopariliyormus gibi çok acı olur ve o parçanın çıktığını hissedersin sen bu ay kendini ya çok yordun ya da stres yaptın kimyasal bu kadar basit değil
hadi ya, inan saatlerdir forum forum geziyorum, kimyasal gebelik mi geçiriyorum diye, eğer öyle ise sevinecektim, çünkü kimyasal gebelikden sonra hamile kalma olasılığı daha yüksek diye okumuştum..prolaktin yüksekliği var, en son 34 çıktı, dedim bir umut hamile miyim diye
Ama hayırlısı olsun, teşekkür ederim ilgilendiğin için kardia mu
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Kimyasal gebelik geçirdim. Öyle aşırı bir acı filan olmadı çıkarken. Bahsettiğiniz gibi oldu. Pıhtı pıhtı kanama oldu bitti. Uzun sürdü, normalde adetim 7 gün sürerken 10 gün sürdü bu kadar.
İlk defa 5 gün boyunca böyle kahverengi lekeler geldi, hiç böyle olmamıştı.. birden pıhtılı kanama gelince şüphelenmiştim.. sizler de böyle uzun süre kahverengi lekeler geldi mi, niçin böyle olmuş olabilir
- 22 Aralık 2018
- 2
- 1
- 1
- 34
Merhaba bende 6 gun once kimyasal gebelık gecırdıgımı öğrendim ben gebeliği bekliyordum adetım bi gun gectı test yaptım pozitif cıktı bende kan testı yapmayı gecıktırdım biraz ilk gebelıgımde 8haftalıkken kürtaj olmustum bu defa çok üstüne düşmicem dedım ama 13.gun kanamam basladı pıhtılı acile gittim beta hcg 22 çıktı düşük yapmıs olabılırsın dedıler 2gun sonra tekrar tahlıl ıstedi yaptırdım 7 küsür çıktı baska doktora gittim kimyasal gebelık yasamıssın dedı üzüldüm tabı ama yapacak bir şey yok. Sen şuan kan tahlılı yaptırsam tahmini olarak birşeyler soyler doktor ama kımyasal gebelık gecırmıs olabılırsın çogu kadın test yaptırmadı gı için bu durumu fark etmez normal adet kanaması olarak gorürnüş. Gecmıs olsun Rabbım saglıklı gebelık nasıp etsin inşallah
Merhaba bende 6 gun once kimyasal gebelık gecırdıgımı öğrendim ben gebeliği bekliyordum adetım bi gun gectı test yaptım pozitif cıktı bende kan testı yapmayı gecıktırdım biraz ilk gebelıgımde 8haftalıkken kürtaj olmustum bu defa çok üstüne düşmicem dedım ama 13.gun kanamam basladı pıhtılı acile gittim beta hcg 22 çıktı düşük yapmıs olabılırsın dedıler 2gun sonra tekrar tahlıl ıstedi yaptırdım 7 küsür çıktı baska doktora gittim kimyasal gebelık yasamıssın dedı üzüldüm tabı ama yapacak bir şey yok. Sen şuan kan tahlılı yaptırsam tahmini olarak birşeyler soyler doktor ama kımyasal gebelık gecırmıs olabılırsın çogu kadın test yaptırmadı gı için bu durumu fark etmez normal adet kanaması olarak gorürnüş. Gecmıs olsun Rabbım saglıklı gebelık nasıp etsin inşallah
Allah razı olsun, teşekkür ederim..hayirlodi da artık ne diyelim..
- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Kan testi yaptırırsan çıkar ortaya cnm..ağustos ayında bende kimyasal geçirdim..öyle aman aman bi ağrı sancı olmuyor..benim değerim çok yükselmeden hemen inişe geçtiği için öyle parça parça da olmadı.adet kanamasıyla gitti..Merhabalar arkadaşlar, yeni üye oldum.desteklerinizi bekliyorum..ben h