Bu şekilde yavaş koyulaşma normal mi acaba? Çünkü çok bariz bir fark yok sanki aralarındaneden kimyasal olsun ki gayet güzel koyulaşma oluyor ve gecikmeniz var hemen gidip kan verin bence hayırlı olsun bu arada
erken gebelık degıl kı adetın kac gun gecıkıyor da oyle t c esıtlenıyor bu tıp testlerde.:) ayrıca 1 gun bıle gecse testın ustunden eskısınden daha koyuymus gıbı cıkar ıdrardan sararması bıle onu koyu gostertıyoLütfen bakıp yorum yapın
Mesela birini akşam sıvı alıp yaptınız birini hiç sıvı almadan sabah yaptınız birini öğlen yaptınız o yüzden böyle belirgin çıkmıyo sabredip 2 gün bekleseniz daha koyu çizgi de görürsünüz aslında. bence direk kan verin sağlıklı artış var mı baktırınBu şekilde yavaş koyulaşma normal mi acaba? Çünkü çok bariz bir fark yok sanki aralarında
?erken gebelık degıl kı adetın kac gun gecıkıyor da oyle t c esıtlenıyor bu tıp testlerde.:) ayrıca 1 gun bıle gecse testın ustunden eskısınden daha koyuymus gıbı cıkar ıdrardan sararması bıle onu koyu gostertıyo20 sıyle 22 arasındakı farka bak sen koyulasma var mı? :))
Mesela birini akşam sıvı alıp yaptınız birini hiç sıvı almadan sabah yaptınız birini öğlen yaptınız o yüzden böyle belirgin çıkmıyo sabredip 2 gün bekleseniz daha koyu çizgi de görürsünüz aslında. bence direk kan verin sağlıklı artış var mı baktırı
ben de dıyorum ki bırden 2 katı koyuluk ya da ahım sahım bı değişim boyle normal testlerde olmaz erken gebelıklerde daha farkedılır oluyo en azından . rahatla bi:) yumurtlamadan 10 gun sonrayla 11 aynı gıbıdir ama 10 la 12 arasında fark gorursun hele 12 14 arası iyice bellı eder cunku degerler artar artık arada 10 20 bhcg fark varken 100 e falan cıkar. onu demek ıstıyorum :) sureklı yapıp strese sokma kendını.yarın kan ver asmde :)Çok az bi koyulaşma var gibi duruyor değil mi
?
Haklısın cnm. Kimyasal veya sağlıksız gebelik olursa diye korkuyorum. Ama zaten olacağına varır. Teşekkür ederim moral içinben de dıyorum ki bırden 2 katı koyuluk ya da ahım sahım bı değişim boyle normal testlerde olmaz erken gebelıklerde daha farkedılır oluyo en azından . rahatla bi:) yumurtlamadan 10 gun sonrayla 11 aynı gıbıdir ama 10 la 12 arasında fark gorursun hele 12 14 arası iyice bellı eder cunku degerler artar artık arada 10 20 bhcg fark varken 100 e falan cıkar. onu demek ıstıyorum :) sureklı yapıp strese sokma kendını.yarın kan ver asmde :)
Artımed aldım başta. Dedim aynı marka devam edeyim.ama aynı marka olmasına rağmen şekilleri farklı. Hassasiyetleri aynı oluyor değil mi kaset testlerin? Senin kaç haftalık canım?baska marka test yokmuydu? ne bunun adı? bı de 2 max 3 damla damlat hep. su attıgım resımde gun gun farklara bak. 2 gunde 1 degısımı bellı.
bnım testım degıl o. internetten ornek attım:)Artımed aldım başta. Dedim aynı marka devam edeyim.ama aynı marka olmasına rağmen şekilleri farklı. Hassasiyetleri aynı oluyor değil mi kaset testlerin? Senin kaç haftalık canım?
Ya canım daha bir gün gecikti ya. Dedim birkaç gün geçsin net olsun. Ama idrar testleri de kafa karıştırıyor açıkçasıcanım kan versene niye idrarla uğraşıyorsun?
Doğru diyorsun canımya sen ne uğraşıyorsun canım idrar testleriyle bir kaç ğün sonra kan ver rahatla:)
bekle canım bekle her şeyin hayırlısı ,sayılı gün çabuk geçiyor:)Doğru diyorsun canımsabırsızlık işte… sakince birkaç gün bekleyemiyorum