MerhabaMerhabalar Benim bir kasımda adetim bea gun gecikti bende betahcg baktirdim 42 cıktı doktor iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde betahcg 68 cıktı yukselme cok az iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde 19 cıktı kimyasal gebelik bebeğin düşmus dedi sonra eve geldik 2 gun sonra kanamam başladı cok ağrım vardi acile gittil test yaptilar 25 e cikmis doktor iki gun arayla baktir sifirlancak dedi ben uc gun çektim ağrıyı kanamam 5 gün sürdü suan ne olduğunu kimse karar veremiyor ben diş gebelikten supheneleniyorum suna ne agrım ne kanamam yok . 1 kasım 42.37
.3 kasım 68.01
.6kasim 19.18
.8kasim 25.18
.10kasim 30.96
.11kasim 25.88
.14 kasım 44.69 testlerim sırasıyla böyle. Benim gibi olan oldu mu yada bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz???. Pazartesi günü baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Merhaba
Geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşıyorum ve dış gebelikten korkmaya başladım. 1 kasımda evde test yaptım silik çizgi çıktı. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim evde bir test daha yaptım önceki günden de silik çizgi çıktı. Herhalde değer düştü dedim ki kan sonucum da 27 çıkınca kimyasal gebelikten emin oldum. Pazar günü de kanamam başladı ama bugün 11. gün ve hala devam ediyor. Biraz önce bir test daha yaptım çizgi diğerlerine göre baya belirgin. Bu kadar kanamaya düşmesi gerekirdi. Acaba dış gebelik mi diye korkmaya başladım. Bir de eşime de söylemedim tüm bunları şimdi ortaya çıkarsa bir de onun dırdırıyla uğraş
Sen doktora gidince yaz mutlaka. Ben de yarın da kanama durmazsa cuma gitmeyi düşünüyorum doktora
Benim kanamam yoktu kahve lekelenme kasık agrısı vardı ve bacağıma vuruyordu bence beta hcg normal artış yoksa tüpler zarar görmeden tıbbi müdahaleyle az zararla kurtula bilirsin canım çok geçmiş olsunAmin rabbim.kimseye yaasatmasin böyle durumlar. Bende bundan korkuyorum hem ic kanamadan hemde tüplerin patlamasından ama kimse bisey demiyor kimse bi açıklama yapmıyor kimyasal gebelik.diyip geciyorlar ama bnm yaşadıklarım dış gebelik belirtileri .. iyice korktum ben bu işten umarım senin yaşadıkların kadar kötü şeyler yaşamam. Rabbim sana acil bol sıfa versin. Allahim sen kimsenin kucağını bos bırakma
Sanada çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifa versin hepimize inş ben hamdolsun beden olarak iyiyim ama psikolojik olarak hiç iyi degilim malesef şimdi doktordan dönüyorum dikişlerim alındı 6ay korunmamı söyledi pataloji raporunda sag yumurtalıgımın alındığıda yazıyo ama amaliyat raporunda sadece sag tüp alındı yazıyo doktorda şüphede kaldı hep ihmal kurbanı oldum Allaha havale ediyorum canım sag çok şükür daha kötü sonuçlar ola bilirdiN Neri2604 canim cok gecmis olsun umarim biran once atlatirsınGulumse24 hemen hemen ayni seyleri yasamisiz canim cok cok gecmis olsun ben ogrendigimde 5 haftalikti degerim 11269 du doktor deger guzel dedi ve hayirli olsun diyip yolladi acil poliklinik icin de 1hafta bekliyim kalp sesini duyarim gitmisken diye beklemedeydim ama nasip olmadi ogrendikten sonra 6. Gun bebis kutlamamizda birden giren ve artarak devam eden sancıyla hastanede buldum kendimi olcumler tahliller ultrason ve en son artik ic kanama oldugu anlasildi ve acil ameliyat bende hem melegimden hemde sag tüpümden oldum 6 Ay gecti hala toparliyamiyorum psikolojikmen kendimi cok zor Allahim yardimcimiz olsun Rabbim bizede sagliklı bebisler nasip etsin inşallah
Aynen canım buna sukur diyoruz beden olarak bende cabuk toparladim sukur ama ruhsal iste.. umarim sen bendende cabuk toparlarsin bana da 6 ay demisti korunmayi bu ay 6 ay doluyor ama cesaret edemiyoruz korkudan ins tek tuptur kuzum degilsede Rabbim buyuk tek yumurta ve tuple hamile kalanlarda var insallah bizde kavusucaz hayirli bi zamanda meleklerimizeSanada çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifa versin hepimize inş ben hamdolsun beden olarak iyiyim ama psikolojik olarak hiç iyi degilim malesef şimdi doktordan dönüyorum dikişlerim alındı 6ay korunmamı söyledi pataloji raporunda sag yumurtalıgımın alındığıda yazıyo ama amaliyat raporunda sadece sag tüp alındı yazıyo doktorda şüphede kaldı hep ihmal kurbanı oldum Allaha havale ediyorum canım sag çok şükür daha kötü sonuçlar ola bilirdi
Aynen canım yine başıma gelecek diye çok korkuyorum benimde hiç cesaretim yok malesef çok kötü agrılar çektim ufak bi agrım olsa agrılarım geri gelecek zannediyorum vardır bundada bir hayır inş ben 10kasımda amaliyat geçirdim 11gün oldu daha Rabbim büyük vardır bi bildiği inş en kısa zamanda hamile kalırsın banada umut olursun kuzumAynen canım buna sukur diyoruz beden olarak bende cabuk toparladim sukur ama ruhsal iste.. umarim sen bendende cabuk toparlarsin bana da 6 ay demisti korunmayi bu ay 6 ay doluyor ama cesaret edemiyoruz korkudan ins tek tuptur kuzum degilsede Rabbim buyuk tek yumurta ve tuple hamile kalanlarda var insallah bizde kavusucaz hayirli bi zamanda meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?