• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi

Neri2604

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
6
0
36
31
Merhabalar Benim bir kasımda adetim bea gun gecikti bende betahcg baktirdim 42 cıktı doktor iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde betahcg 68 cıktı yukselme cok az iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde 19 cıktı kimyasal gebelik bebeğin düşmus dedi sonra eve geldik 2 gun sonra kanamam başladı cok ağrım vardi acile gittil test yaptilar 25 e cikmis doktor iki gun arayla baktir sifirlancak dedi ben uc gun çektim ağrıyı kanamam 5 gün sürdü suan ne olduğunu kimse karar veremiyor ben diş gebelikten supheneleniyorum suna ne agrım ne kanamam yok . 1 kasım 42.37
.3 kasım 68.01
.6kasim 19.18
.8kasim 25.18
.10kasim 30.96
.11kasim 25.88
.14 kasım 44.69 testlerim sırasıyla böyle. Benim gibi olan oldu mu yada bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz???. Pazartesi günü baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar Benim bir kasımda adetim bea gun gecikti bende betahcg baktirdim 42 cıktı doktor iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde betahcg 68 cıktı yukselme cok az iki gün sonra yine gel dedi gittiğimde 19 cıktı kimyasal gebelik bebeğin düşmus dedi sonra eve geldik 2 gun sonra kanamam başladı cok ağrım vardi acile gittil test yaptilar 25 e cikmis doktor iki gun arayla baktir sifirlancak dedi ben uc gun çektim ağrıyı kanamam 5 gün sürdü suan ne olduğunu kimse karar veremiyor ben diş gebelikten supheneleniyorum suna ne agrım ne kanamam yok . 1 kasım 42.37
.3 kasım 68.01
.6kasim 19.18
.8kasim 25.18
.10kasim 30.96
.11kasim 25.88
.14 kasım 44.69 testlerim sırasıyla böyle. Benim gibi olan oldu mu yada bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz???. Pazartesi günü baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Merhaba
Geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşıyorum ve dış gebelikten korkmaya başladım. 1 kasımda evde test yaptım silik çizgi çıktı. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim evde bir test daha yaptım önceki günden de silik çizgi çıktı. Herhalde değer düştü dedim ki kan sonucum da 27 çıkınca kimyasal gebelikten emin oldum. Pazar günü de kanamam başladı ama bugün 11. gün ve hala devam ediyor. Biraz önce bir test daha yaptım çizgi diğerlerine göre baya belirgin. Bu kadar kanamaya düşmesi gerekirdi. Acaba dış gebelik mi diye korkmaya başladım. Bir de eşime de söylemedim tüm bunları şimdi ortaya çıkarsa bir de onun dırdırıyla uğraş:(
Sen doktora gidince yaz mutlaka. Ben de yarın da kanama durmazsa cuma gitmeyi düşünüyorum doktora

Size
Merhaba
Geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşıyorum ve dış gebelikten korkmaya başladım. 1 kasımda evde test yaptım silik çizgi çıktı. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim evde bir test daha yaptım önceki günden de silik çizgi çıktı. Herhalde değer düştü dedim ki kan sonucum da 27 çıkınca kimyasal gebelikten emin oldum. Pazar günü de kanamam başladı ama bugün 11. gün ve hala devam ediyor. Biraz önce bir test daha yaptım çizgi diğerlerine göre baya belirgin. Bu kadar kanamaya düşmesi gerekirdi. Acaba dış gebelik mi diye korkmaya başladım. Bir de eşime de söylemedim tüm bunları şimdi ortaya çıkarsa bir de onun dırdırıyla uğraş:KK43:
Sen doktora gidince yaz mutlaka. Ben de yarın da kanama durmazsa cuma gitmeyi düşünüyorum doktora

Sizede cok gecmis olsun ben pazartesi gidicem doktora insallah dış gebelik değil-dir.

Sizlere başımdan geçen olayı anlatayım umarım yardımcı olurum son adet tarihim 20eylül 21 eylülde beta hcg 49.5 iki gün sonra 53.7 iki gün sonra 73.8ertesi gün 117 ertesi gün 248 6gün sonra 1246 4gün sonra 3388 bir gün sonra 5146bir gün sonra 5748 ve bana dış gebelik teşhisi konuldu kese görünmüyo artış normal degil ve alttan ultrasonla 3tane operatör doktor bu teşhisi koydu ve kalp atışıda başlamış ama bebek rahimde olması gerekirken tüpe çok yakın oldugunu söylediler ve beni üniversite hastanesine profesöre gönderdiler ve dış gebelik olmadıgını ama sancım oldugu için gözlem altında tutulmaması gerektiğini söylediler sancı şüphesi ise apandisit ve böbrek taşı ola bilir dendi ve ben o gece 3tane hastane dolandım sancımın kesilmesi için serum yakıp gönderiyorlar ve yine başlıyor kasık sancım ve bacağıma vuran Agrı ertesi gün kendi doktoruma dış gebelik tanısı konulan hastaneye gittim profesör normal gebelik oldugunu söyledi dedim bana yatış yaptılar hocalarımız dediyse demekki biz yanıldık dediler ama benim sancılar iyce artmaya başladı başka bir profa gittim ve oda dış gebelik degil ama 7haftlık olması gerekirken 5haftalık oldugunu kendi kendine düşmesini bekliycez olmazsa kürtaj dendi ve ben üni hastanesine sevk edildim yatış yapıldı ve sancım dahada artmaya başladı ve dayanılmaz hal almıştı karnımın içi parçalanıyor ve omuzlarıma kadar Agrı vuruyor sag bacağımı hissetmemeye başlamıştım ve bana sürekli tahlil ve ultrasona alıyorlardı son ultrason da iç kanama başladıgını karnımın içi kanla doldugunu acil amaliyata alınmam gerektiğini söylediler ve akşam saat 20de beni acil amaliyata aldılar gece 00.05de gözümü açtım amaliyat hanede titriyordum 4ünite kan vermişler beni 4saat farkla kurtardıklarını sag tüpümün patladığını ve tüpümün alındığını ögrendim salıdan cumaya bi muamma gibi gezindşm durdum ama amaliyattan sonra yeniden dogmuştur gibi oldum sancım kesilmişti ama kaybım daha büyüktü hem sag tüpüm den hemde 7haftalık bebeğim den hemde 4gün boyunca çektiğim acılarla kala kalmıştım işte buda benim hikayem pazartesi günü taburcu oldum şuan evdeyim hamdolsun buda bir imtihandı Rabbim kimseye yaşatmasın

Amin rabbim.kimseye yaasatmasin böyle durumlar. Bende bundan korkuyorum hem ic kanamadan hemde tüplerin patlamasından ama kimse bisey demiyor kimse bi açıklama yapmıyor kimyasal gebelik.diyip geciyorlar ama bnm yaşadıklarım dış gebelik belirtileri .. iyice korktum ben bu işten umarım senin yaşadıkların kadar kötü şeyler yaşamam. Rabbim sana acil bol sıfa versin. Allahim sen kimsenin kucağını bos bırakma

Amin rabbim.kimseye yaasatmasin böyle durumlar. Bende bundan korkuyorum hem ic kanamadan hemde tüplerin patlamasından ama kimse bisey demiyor kimse bi açıklama yapmıyor kimyasal gebelik.diyip geciyorlar ama bnm yaşadıklarım dış gebelik belirtileri .. iyice korktum ben bu işten umarım senin yaşadıkların kadar kötü şeyler yaşamam. Rabbim sana acil bol sıfa versin. Allahim sen kimsenin kucağını bos bırakma
Benim kanamam yoktu kahve lekelenme kasık agrısı vardı ve bacağıma vuruyordu bence beta hcg normal artış yoksa tüpler zarar görmeden tıbbi müdahaleyle az zararla kurtula bilirsin canım çok geçmiş olsun

Çok.tesekkur ederim
Benim kanamam bitti suan sadece karnında iğne batar gibi agrım var . Insallah dediğin gibi olur

Merhaba kızlar ben bugun baska doktora gittim dış gebelik dedi . Carsamba gunu tekrar hcg bakıcak eger iki katı yükselme olmazsa yatisimi yapip bebeği düşürmek icin iğne yapacak .

İki günde 1kan tahlili veriyomusun kuzum degerler de artış nasıl bak dış gebelik sancısı çok agrılıda olur Ögle igne batıp çıkma gibi olmaz benim sag kasıkta vuruyordu sag tüpümde oldugu için senin tam olarak nerede Agrı var

N Neri2604 canim cok gecmis olsun umarim biran once atlatirsın Gulumse24 Gulumse24 hemen hemen ayni seyleri yasamisiz canim cok cok gecmis olsun ben ogrendigimde 5 haftalikti degerim 11269 du doktor deger guzel dedi ve hayirli olsun diyip yolladi acil poliklinik icin de 1hafta bekliyim kalp sesini duyarim gitmisken diye beklemedeydim ama nasip olmadi ogrendikten sonra 6. Gun bebis kutlamamizda birden giren ve artarak devam eden sancıyla hastanede buldum kendimi olcumler tahliller ultrason ve en son artik ic kanama oldugu anlasildi ve acil ameliyat bende hem melegimden hemde sag tüpümden oldum 6 Ay gecti hala toparliyamiyorum psikolojikmen kendimi cok zor Allahim yardimcimiz olsun Rabbim bizede sagliklı bebisler nasip etsin inşallah

N Neri2604 canim cok gecmis olsun umarim biran once atlatirsın Gulumse24 Gulumse24 hemen hemen ayni seyleri yasamisiz canim cok cok gecmis olsun ben ogrendigimde 5 haftalikti degerim 11269 du doktor deger guzel dedi ve hayirli olsun diyip yolladi acil poliklinik icin de 1hafta bekliyim kalp sesini duyarim gitmisken diye beklemedeydim ama nasip olmadi ogrendikten sonra 6. Gun bebis kutlamamizda birden giren ve artarak devam eden sancıyla hastanede buldum kendimi olcumler tahliller ultrason ve en son artik ic kanama oldugu anlasildi ve acil ameliyat bende hem melegimden hemde sag tüpümden oldum 6 Ay gecti hala toparliyamiyorum psikolojikmen kendimi cok zor Allahim yardimcimiz olsun Rabbim bizede sagliklı bebisler nasip etsin inşallah
Sanada çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifa versin hepimize inş ben hamdolsun beden olarak iyiyim ama psikolojik olarak hiç iyi degilim malesef şimdi doktordan dönüyorum dikişlerim alındı 6ay korunmamı söyledi pataloji raporunda sag yumurtalıgımın alındığıda yazıyo ama amaliyat raporunda sadece sag tüp alındı yazıyo doktorda şüphede kaldı hep ihmal kurbanı oldum Allaha havale ediyorum canım sag çok şükür daha kötü sonuçlar ola bilirdi

Sanada çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifa versin hepimize inş ben hamdolsun beden olarak iyiyim ama psikolojik olarak hiç iyi degilim malesef şimdi doktordan dönüyorum dikişlerim alındı 6ay korunmamı söyledi pataloji raporunda sag yumurtalıgımın alındığıda yazıyo ama amaliyat raporunda sadece sag tüp alındı yazıyo doktorda şüphede kaldı hep ihmal kurbanı oldum Allaha havale ediyorum canım sag çok şükür daha kötü sonuçlar ola bilirdi
Aynen canım buna sukur diyoruz beden olarak bende cabuk toparladim sukur ama ruhsal iste.. umarim sen bendende cabuk toparlarsin bana da 6 ay demisti korunmayi bu ay 6 ay doluyor ama cesaret edemiyoruz korkudan ins tek tuptur kuzum degilsede Rabbim buyuk tek yumurta ve tuple hamile kalanlarda var insallah bizde kavusucaz hayirli bi zamanda meleklerimize

Aynen canım buna sukur diyoruz beden olarak bende cabuk toparladim sukur ama ruhsal iste.. umarim sen bendende cabuk toparlarsin bana da 6 ay demisti korunmayi bu ay 6 ay doluyor ama cesaret edemiyoruz korkudan ins tek tuptur kuzum degilsede Rabbim buyuk tek yumurta ve tuple hamile kalanlarda var insallah bizde kavusucaz hayirli bi zamanda meleklerimize
Aynen canım yine başıma gelecek diye çok korkuyorum benimde hiç cesaretim yok malesef çok kötü agrılar çektim ufak bi agrım olsa agrılarım geri gelecek zannediyorum vardır bundada bir hayır inş ben 10kasımda amaliyat geçirdim 11gün oldu daha Rabbim büyük vardır bi bildiği inş en kısa zamanda hamile kalırsın banada umut olursun kuzum

Aminnn canim benim insallah Allahim o kotu gunleri birdaha yasatmasin guzel haberlerimizi veririz birbirimize ins

Back