- 13 Mayıs 2024
- 9
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Btltsdmr44
-
Muhtemelen sagliksiz, uzgunumYaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Evet kimyasal gibi duruyor. Test yapmanın mantığını anlayamadım? Beta mi takip ediyorsun oradanYaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
kimyasal gebeliğimde dediğiniz gibi kahverengi akıntım vardı adet olmadım ilk başta. Yaklaşık 5 gün boyunca sildikçe peçeteye gelen bir kahverengi akıntım oldu ve beta 9.5a düştüğü anda kanamam başladı ve bir hafta sürdü. olması gerektiğinden yoğun bir kanama oldu ama son gün bıçak gibi kesildi. Beta düşmeye başlayınca kanama başlıyor ama ne zaman geleceği pek belli olmuyor.Yaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Benim bir buçuk hafta oluyor ilk yaptığım erken gebelik testleri çok silik görünüyordu dün yaptığım test ise çok netti doktorum ihmal etmeden gel dedi bende düşme olmadı en son ama çok yavaş ilerledi şuan kaç bilmiyorum cuma günü gidicemkimyasal gebeliğimde dediğiniz gibi kahverengi akıntım vardı adet olmadım ilk başta. Yaklaşık 5 gün boyunca sildikçe peçeteye gelen bir kahverengi akıntım oldu ve beta 9.5a düştüğü anda kanamam başladı ve bir hafta sürdü. olması gerektiğinden yoğun bir kanama oldu ama son gün bıçak gibi kesildi. Beta düşmeye başlayınca kanama başlıyor ama ne zaman geleceği pek belli olmuyor.
Yok hastaneye gittim doktorum o gün yoktu ilk yaptığım testler çok az bir şekilde ikinici çizgi görünüyordu iki buçuk hafta geçti üzerinden adet de olmadım ağrım da var dün yaprığım testte ise hemen o dakika çıktı ikinci çizgi çok belli oluyor kafam soru işaretleriyle doluEvet kimyasal gibi duruyor. Test yapmanın mantığını anlayamadım? Beta mi takip ediyorsun oradan
Yaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Amin inşallah sağolunAnlamıyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum.
İnşaAllah bir an önce bebeğine kavuşursun.
Ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim fakat benimki düşmeye başladı sizinkide 35den sonra yükselip geri 36ya doğru düştüğünde yakalamış olabilirsiniz. Fakat kırmızıyı görmediğiniz sürece bir ümit olabilir. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve artmaya devam ederYaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Üzgünüm ama sağlıksız gebelik maalesef çünkü değerin çok az yükselmiş iki katı yükselmesi lazım hesaplarsan eğer hiç yükselmemiş neredeyse bende yaşadım aynı durumu hiç üzülme hemen ardından hamile kaldım Şuan herşey yolunda çok şükürYaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Gebelik testinde pozitifi görmen normal betan 36ymis. Kimyasal gebelik yaşıyorsun o değer düşecek 0 olacak. Değerin düşmediği sürece silik çizgiyi görürsün.Yok hastaneye gittim doktorum o gün yoktu ilk yaptığım testler çok az bir şekilde ikinici çizgi görünüyordu iki buçuk hafta geçti üzerinden adet de olmadım ağrım da var dün yaprığım testte ise hemen o dakika çıktı ikinci çizgi çok belli oluyor kafam soru işaretleriyle dolu
Merhaba geçmiş olsun aynı durumdayım sizinle adetiniz başladı mıYaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
Merhaba hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz tüp bebek yaptırmıştım 7 günde değerim 11.5Yaklaşık iki buçuk haftadır sıkıntı yaşıyorum ilk beta hcg 14 çıktı üç gün sonrası da 35 çıktı ondan iki gün sonrası da 36 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ilk etapta erken gebelik testi yaptım çok az bir şekilde görünür bir çizik vardı iki defa aynı sonucu verdi. Bu gün tekrardan erken gebelik testi yaptım her iki çizgisi aynı şekil kırmızı ve net çıktı adetim olmuyor ve de günlük kahverengi akıntım oluyor bu duruma ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?