Ben değil ama en yakın arkadasim kimyasal gebelik geçirdi dusukle sonuçlandı ama şimdi 6 haftalik hamile sakin morelini bozma strese sokma kendini hersey allah tan dua et lütfen ...
Inşallah canım bak bende tam 8 sene bekledim sebepsiz yere çok şükür şimdi bende hamileyim sadece allahtan iste Rabbim yardimcin olsun tez vakitte allahım sanada nasip etsinHaklisin canm elimden geldigince uzulmemeye calisiyorm tesekkur ederim tesellin icin Allah arkadasina saglikli bi sekilde eline almayi nasip eder insallah
Inşallah canım bak bende tam 8 sene bekledim sebepsiz yere çok şükür şimdi bende hamileyim sadece allahtan iste Rabbim yardimcin olsun tez vakitte allahım sanada nasip etsin
Keşke öyle olsa üstüne görme falan o zaman değerimizin yükselmesi gerekicekti ama yavaş yavaş düşüyor dr kese falanda göremedi küçük bir ihtimal yaniİnşallah düşük değildr sen dikkat et yne kendine doktora gtmeyi ihmal etme canm üstüne görmede olabilir
Keşke öyle olsa üstüne görme falan o zaman değerimizin yükselmesi gerekicekti ama yavaş yavaş düşüyor dr kese falanda göremedi küçük bir ihtimal yani
GünaydınHmm anladm cnm malesef o zamn kimyasal gebelk ya aş yavaş düşer o 0 a iner zamnla
İnşallah canm anlıyorm seni ama ne diyim ynede sen skma canını en azından oluyomuş bunada şükür inşallah gelcek ay hamile kalırsınGünaydın
inşallah çabucak inerde yeniden bebek çalışmalarına başlarız
inşallah şu süreç çabucak geçerde bende bir an önce tekrar bebişime kavuşurum sağlıklı sıhhatliİnşallah canm anlıyorm seni ama ne diyim ynede sen skma canını en azından oluyomuş bunada şükür inşallah gelcek ay hamile kalırsın