kimyasal gebelik geçirenler

kri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
12
1
86
44
Elazığ
bugün daha önce adını duymadıgım kimyasal gebelik denilen gebeligin neticesinde bebişimi noktamı kaybettim daha önce geçirenler varsa sonrasında neler yapıldı yapılıcak test varmı korunma öneriliyomu paylaşısrsanız sevinirim

Son düzenleme:
canım gecmıs olsun oncelıkle benım 5 yasında bı oglum var ogluma hamıle kalmadan once ıkı kez kımyasal gebelık gecırdım olur ınsallah uzulme kımyasal gebelıgın sebebı bulunamıyo sadece dıkkatlı anneler anlıyo hamıle oldugunu kadınların cogu boyle durum yasarmıs ama farkında bıle olmazmıs ben sımdı tekrar bebek ıstıyorum ama gecen ay gene kımyasal gebelık gecırdım doktorlar aspırını onerıyo kan pıltılasmasını onluyooo

canım bende kimyasal gebelik geçirdim arkadaşımında dediği gibi bunun çoğu insan farkına bile varmıyo yani çok olağan bişey sonrasında da hiçbirrşey yapmana gerek yok üzülme yeteropuyorumnanaktan

Bende bir defa gecirdim cok geciren var ama anlayan cok az sonradan birsey apilmiyor ama doktorum iyi bir embriyo degilmis demek demisti ama hamile kalabiliyorsun buna sevin bunu göremeyenlerde var

selam;
tam olarak belirtileri neler ben gerçekten bilmiyorum biraz anlatırmısınız çünkü bende bebek sahibi olmak istiyorum acaba bende yaşarmıyım?

selam belırtısı yok sadece gunun 4 5 gun gecıyo tabı test yapıyosun gebe oldugunu ogrenıyon ama bı kac gun ıcınde adet kanaması gıbı adet oluyosun tek fark gununu bı kac gun gecmıs olması aslında yanı kımyasal dusuge uzulmemek lazımvucut kabul etrmıyosa o embrıyoyu muhakkakı bı sebebı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…