• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK GECIRENLER

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
425
68
28
29
Kizlar merhaba biraz uzun olabilir ama sizden fikir almak istiyorum gecen ay kimuadal gebelik gecirdim hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde hafif kanamalarim vardi doktor yerlesme kanamasi olarak degerlendrdi o suruntuler son bulmadan kimyasal gebelik oldugunu ogrendik sonrasinda kanamam geldi ama suruntulerim uzun surdu ben tam kanamam geldigi gunu adet uygulamama kaydettim suan 8 gun gecikmem gorunuyor bu durumda bi gebelik testi yapmam mantikli olur mu sizce cok arada kaldim

Test yaptırın bence zaten HCG değeri kimyasal gebelikte düşerek sıfırlanıyor eğer düşüş varsa emin olursunuz

Test yaptırın bence zaten HCG değeri kimyasal gebelikte düşerek sıfırlanıyor eğer düşüş varsa emin olursunuz
Uzerinden 1 ay gecti ya gebelik ihtimali olabiliyor mu bilemedim benim pozitif cikarsa hala kimyasal gebelikten mi kaynaklaniyor anlamina gelir yani 1 ay gecmis olsa da

Uzerinden 1 ay gecti ya gebelik ihtimali olabiliyor mu bilemedim benim pozitif cikarsa hala kimyasal gebelikten mi kaynaklaniyor anlamina gelir yani 1 ay gecmis olsa da
Bende kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta 10 günde sıfırlandı HCG değerim

Benim kimyalsal gebelikten 1 hafta sonra sıfırlandı ve kimyalsaldan sonra 2 ayda hamile olduğumu öğrendim güzelim düsügün ardı çocuktur derler hadi insalah sana da nasip olur hayırlısıyla

Kizlar merhaba biraz uzun olabilir ama sizden fikir almak istiyorum gecen ay kimuadal gebelik gecirdim hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde hafif kanamalarim vardi doktor yerlesme kanamasi olarak degerlendrdi o suruntuler son bulmadan kimyasal gebelik oldugunu ogrendik sonrasinda kanamam geldi ama suruntulerim uzun surdu ben tam kanamam geldigi gunu adet uygulamama kaydettim suan 8 gun gecikmem gorunuyor bu durumda bi gebelik testi yapmam mantikli olur mu sizce cok arada kaldim
Benim de kaset teste pozitif bi sonuç aldım 2 kere yaptım doktora gittim kimyasal gebelik geçirmişim :( inşallah bu ayda hamile kalırsınız isteyen herkesin kucağına almaya nasip etsin rabbim 🙏🏻

Benim de kaset teste pozitif bi sonuç aldım 2 kere yaptım doktora gittim kimyasal gebelik geçirmişim :( inşallah bu ayda hamile kalırsınız isteyen herkesin kucağına almaya nasip etsin rabbim 🙏🏻
Amin amin Allah razi olsun.. benim cok zorlayici gecti kimyasal gebelik olayim uzun sure kanamam oldu simdi de adetim gelmiyor sozde kolay gecirilen biseymis bide

Amin amin Allah razi olsun.. benim cok zorlayici gecti kimyasal gebelik olayim uzun sure kanamam oldu simdi de adetim gelmiyor sozde kolay gecirilen biseymis bide
Beluan kimyasal geçiyorum dün kanamam başladı ve çok ağrılı geçiyor

Beluan kimyasal geçiyorum dün kanamam başladı ve çok ağrılı geçiyor
Evet agri da oluyo uzun da suruyo kanamalar beni halsiz birakacak derecede kanama geldi 2 sene once 2 aylik dusuk yapmistim kurtaj olmustum bu kadar sarsmamisti beni

Ne kadar sürecek bilmiyorum çok umutlanmıştım hamile olduğum için ama bir anda kananmam başladı ve doktor kimyasal dedi dün çok ağrılı geçiyor
Anlayabiliyorum bu kez bende cok heveslenmistim keseyi gormek icin gittik kimyasal gebelik dediler insan gercekten uzuluyor

Bende bugün öğrendim ve benimde kanamam uzun sürüyor şuan da denge şaştı maalesef :/ ağrım arada oluyor

Bende bugün öğrendim ve benimde kanamam uzun sürüyor şuan da denge şaştı maalesef :/ ağrım arada oluyor
Cok cok gecmis olsun acaba sonrasinda adet gecikmesi normal.mi ben 1 ay once gecirdim adet olamadim henuz

Canım hiç bilmiyorum ben 7 aylık evliyim başıma böyle bişey geldi bi doktora görün istersen
En nefret ettigim sey doktora gitmek ama boyle devam ederse mecburen gidecegim canim ben 8 senedir evliyim ilk cocugum cok sukur saglikla dunyaya geldi 6 yasina girdi ondan sonra biseyler oldu iki sene once bebek dusurdum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim fazlasi nasip olmayacak sanirim

Back
X