KİMYASAL GEBELİK GECIRENLER

Allah bağışlasın canım benim ah biz kadınlar galiba çok aceleciyiz :) olur canım gönlünü ferah tut rabbimim belli bi zamanı saati vardır elbet inşallah güzel haberleriniz olur bebişinizi kucağınıza alırsınız

Amiin amin canim sen de insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin cok aratmasin rabbim

Canım bende geçen ay geçirdim ve söylediğin gibi benimkide zordu inanılmaz ağrıliydi sanki doğum yapıyorum ve çokta yoğun geçirdim iki gün ve de bol bol pihtiliydi.. sonrası normale döndü ama 7 gün falan sürdü normalde 4 -5 günden biterdi.. şuanda da reglimi bekliyorum 4 günüm var gebelik testi yaptım ama negatif sende gecikme varmış test neden yapmadın ki

Cok gecmis olsun ben test yaptim da negatif cikti gebelik durumu yok yani canim

Cok gecmis olsun ben test yaptim da negatif cikti gebelik durumu yok yani canim
Çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun o zaman kimyasal sonrası vücut biraz yorulmuş hormonlarla alakalı bir durum olabilir istersen bir kadın doğuma git. Bana doktor regl sonrası mutlaka gel demişti. Muayene etti skinti görmedi bazı doktorlar da hap falan veriyomus sanırım rahim duvarında incelme v.s gibi durumlar yaşamışlar eğer kontrol olmadiysan bir git derim canım

Doktor fobim var korkumdan gidemiyorum acikcasi ama gitmem de gerekiyor bana doktor regl olduktan sonra kontrole gel dememisti ama sasirdim simdi

Doktor fobim var korkumdan gidemiyorum acikcasi ama gitmem de gerekiyor bana doktor regl olduktan sonra kontrole gel dememisti ama sasirdim simdi
Bana gel dedi canım muayene etti ultrason ile. Güzel bundan sonrası gebelik beklenir dedi hatta olumlu şeyler konuştu beni çok rahatlatti yoka ben aşırı kafaya takmıştım kimyasali.

Bana gel dedi canım muayene etti ultrason ile. Güzel bundan sonrası gebelik beklenir dedi hatta olumlu şeyler konuştu beni çok rahatlatti yoka ben aşırı kafaya takmıştım kimyasali.
Ben de takiyorum ama.gebelik acisindan degil de saglik problemi mi var vs diye kendimi doldurup korkumdan doktora da gidemiyorum

Ben de takiyorum ama.gebelik acisindan degil de saglik problemi mi var vs diye kendimi doldurup korkumdan doktora da gidemiyorum
Ayy sendeee kimyasal gebelik yasamissak ne güzel demekki gebe kalabiliyoruz demekki vücudumuz doğru çalışıyor.. doktoruna git gel canım benim korkacakta bişey yok anne olmak kolay mı Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah

Amin canim benim isteyen herkese icinde de bize Rabbim.kimseye aratmasin hevesini soldurmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…