• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik gecirenler..

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Kizlar dün idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim. Kan degerim 223cikti. Doktor pazartesi tekrar gel dedi. Ben bugun tekrar idrar testi yaptim ve dünkü testime göre daha silik cıktı.
Kimyasal gebelik başından gecenler neler yaşadınız? Nasıl ögrendiniz kimyasal oldugunu?

Yukardaki dün yaptığım, aşagidaki bugün yaptığım

Eklentiler

• PicsArt_04-22-07.40.17.webp
    PicsArt_04-22-07.40.17.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.275
Canım ben 2 kere yaşadım bu olayı sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsun :( ama inşallah testten kaynaklanıyordur acile gidip kan versene kimyasalda çizg git gide silikleşir ve değer düşüp adet kanaması olarak atarsın

Neden kimyasal oldugunu dusunuyosun canim hemen idrar yogunlugun yada idrar bekleme sürelerin farkli olabilir. Bende idrar testinde silik cizgiyle ogrendim. Tam 5 tane test yaptim ayni anda hepsi birbirinden farkli cikti. Ayrica beta hcg guzel cikmis takip et onu. Ben 142 ile ogrendim.suan gayet guzel artiyo. Icini ferah tut lutfen. Kimyasal gebelik yasadim bende. Adet olur gibi oldum canim. Agrili sancili,gecikme yasamadan.

Kizlar ben cokk gec dollenme yasadigim icin hamile oldugumu bilmedim. Cok agir kaldirdim cok iş yaptım :( doktor da gec dollenmeler genellikle düşükle sonuclaniyor dedi.
İnsallah öyle olmaz cok korkuyorum ya. Yarin tekrar idrar testi yapacam

Kizlar ben cokk gec dollenme yasadigim icin hamile oldugumu bilmedim. Cok agir kaldirdim cok iş yaptım :KK43: doktor da gec dollenmeler genellikle düşükle sonuclaniyor dedi.
İnsallah öyle olmaz cok korkuyorum ya. Yarin tekrar idrar testi yapacam

Canım idrar testi yaparak kendini yıpratma git kan ver verebilirsen yarın ama inşallah testten kaynaklanıyordur dualarım seninle ama olursada üzülme tamammı sağlıksız bebeği atıyorsun bebek bile değil spermi atıyorsun ben çok yıpratıyordum kendimi bak suan çok şükür hamileyim daha kolay hamile kalınabiliyor ve en azından hamile kalabiliryorsun onu gördün

Testi yaptığınız vakit, içtiğiniz su bile etkiler. Eğer şüpheniz varsa 1hafta sonra tekrarlayın, tabi bu süre içinde dr a gitmeyecekseniz.

Back
X