Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle 20 gün sürdü. Ama baya oldu adet olmadım en son 9 kasımda oldum 20 gün sürdü normal mi bu aralık bitçek henüz adet olmadımKimyasal düşük 20 gün adetle attım. Sonraki adetle düzene girdi
İnşallah teşekkür ederimBen sonraki adet günü için ne kadar geçti üzerinden hesaplamamıştım. Adetle düşüreceksin 2. Adette gel ultrasonla bakalım temizlenmiş mi diye demişti dr. Düştükten sonraki ilk adet düzensiz olması normal. 2. Adetten itibaren düzene girer
Ben de 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 10 gün sürdü ağrılı geçti . diğer ay erken regl oldum 27. gün . o da 10 gün sürdü.diğer ikinci ayda 37. gün regl oldum . o da 10 gün sürdü. normalde 7-8 gün sürerdi adetlerim düzensiz oldu.Aranızda kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi olan var mı varsa kaç gün??
Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta kanamam oldu bitti tekrar değerlendirdik yumurtlama günlerini sonra üstüne hiç adet görmedim henüz 5 gün gecikti adetim ama test yaptım dün negatif çıktı kimyasal gebelik geçirdiğim için bi gecikme mi bu yoksa hamile olabilir miyim acaba merak ediyorumAranızda kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi olan var mı varsa kaç gün??
Sonucunuz ne oldu ayni durumdayim suan cevap verirseniz sevinirimMerhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta kanamam oldu bitti tekrar değerlendirdik yumurtlama günlerini sonra üstüne hiç adet görmedim henüz 5 gün gecikti adetim ama test yaptım dün negatif çıktı kimyasal gebelik geçirdiğim için bi gecikme mi bu yoksa hamile olabilir miyim acaba merak ediyorum
Adet oldum bir hafta gecikmeli.Sonucunuz ne oldu ayni durumdayim suan cevap verirseniz sevinirim
Adet oldum bir hafta gecikmeli. kimyasal gebelik kanamasiynin oldugu gunden kac gun sonra oldunuz tsm olarsk
Adet oldum bir hafta gecikmeli.
Yok sordugum soruyu yanlis anladiniz heralde5 gün sonra S Sedabasara
ben kimyasal geçirdim onun üzerine sonraki ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim inşallah sizinde öyledirYok sordugum soruyu yanlis anladiniz heraldekimyasal gebelik gecirdinizya bidahaki ay 25 gun sonrami adet oldunuz 30 gun sonrami yani 26 27 gunde bir ben oluyodum gecen ayın 22 sinde kimyasal gecirdim bugunle ustundrn 31 gun gecti halen olmadim belirtimde yok onu sormak istedjm
Aa gercektenmi Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahben kimyasal geçirdim onun üzerine sonraki ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim inşallah sizinde öyledir![]()
benimde hiç umudum yoktu kimyasaldan sonra o ay hiç umut vermemiştim hiç düşünmedim adetim geçikti kimyasaldan dolayı olduğunu düşündüm sonra dedim ki bi test yapayım nolcak anında çift çizgi hemen kan verdim beta hcg 4500 düAa gercektenmi Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahbende bu ay hic umut yok ama nasip tabi hersey adet duzenim bozulmaz umarim
Ha ben yanlış anlamışım :) evet bende biraz gecikmeli oldum diye hatırlıyorum normalde 28 günde bir olurdum 32gün falan sonra olmuştu sanırımYok sordugum soruyu yanlis anladiniz heraldekimyasal gebelik gecirdinizya bidahaki ay 25 gun sonrami adet oldunuz 30 gun sonrami yani 26 27 gunde bir ben oluyodum gecen ayın 22 sinde kimyasal gecirdim bugunle ustundrn 31 gun gecti halen olmadim belirtimde yok onu sormak istedjm
Peki tesekkur ederimHa ben yanlış anlamışım :) evet bende biraz gecikmeli oldum diye hatırlıyorum normalde 28 günde bir olurdum 32gün falan sonra olmuştu sanırım