Kimyasal gebelik geçirenler toplanalımmmm

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Aranızda kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi olan var mı varsa kaç gün??

Kimyasal düşük 20 gün adetle attım. Sonraki adetle düzene girdi

Kimyasal düşük 20 gün adetle attım. Sonraki adetle düzene girdi
Benimde öyle 20 gün sürdü. Ama baya oldu adet olmadım en son 9 kasımda oldum 20 gün sürdü normal mi bu aralık bitçek henüz adet olmadım

Ben sonraki adet günü için ne kadar geçti üzerinden hesaplamamıştım. Adetle düşüreceksin 2. Adette gel ultrasonla bakalım temizlenmiş mi diye demişti dr. Düştükten sonraki ilk adet düzensiz olması normal. 2. Adetten itibaren düzene girer.

Ben sonraki adet günü için ne kadar geçti üzerinden hesaplamamıştım. Adetle düşüreceksin 2. Adette gel ultrasonla bakalım temizlenmiş mi diye demişti dr. Düştükten sonraki ilk adet düzensiz olması normal. 2. Adetten itibaren düzene girer
İnşallah teşekkür ederim 😊

Bende emin olmamakla birlikte kimyasal olduğunu düşünüyorum adetten önce çok silik çizgi görmüştüm sonra lekelenmem başladı ve diğer adete kadar sürdü üstünede adet oldum

Ben de 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 10 gün sürdü ağrılı geçti . diğer ay erken regl oldum 27. gün . o da 10 gün sürdü.diğer ikinci ayda 37. gün regl oldum . o da 10 gün sürdü. normalde 7-8 gün sürerdi adetlerim düzensiz oldu.

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta kanamam oldu bitti tekrar değerlendirdik yumurtlama günlerini sonra üstüne hiç adet görmedim henüz 5 gün gecikti adetim ama test yaptım dün negatif çıktı kimyasal gebelik geçirdiğim için bi gecikme mi bu yoksa hamile olabilir miyim acaba merak ediyorum

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta kanamam oldu bitti tekrar değerlendirdik yumurtlama günlerini sonra üstüne hiç adet görmedim henüz 5 gün gecikti adetim ama test yaptım dün negatif çıktı kimyasal gebelik geçirdiğim için bi gecikme mi bu yoksa hamile olabilir miyim acaba merak ediyorum
Sonucunuz ne oldu ayni durumdayim suan cevap verirseniz sevinirim

Yok sordugum soruyu yanlis anladiniz heralde 😊kimyasal gebelik gecirdinizya bidahaki ay 25 gun sonrami adet oldunuz 30 gun sonrami yani 26 27 gunde bir ben oluyodum gecen ayın 22 sinde kimyasal gecirdim bugunle ustundrn 31 gun gecti halen olmadim belirtimde yok onu sormak istedjm
ben kimyasal geçirdim onun üzerine sonraki ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim inşallah sizinde öyledir 😊

Aa gercektenmi Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🥰 bende bu ay hic umut yok ama nasip tabi hersey adet duzenim bozulmaz umarim
benimde hiç umudum yoktu kimyasaldan sonra o ay hiç umut vermemiştim hiç düşünmedim adetim geçikti kimyasaldan dolayı olduğunu düşündüm sonra dedim ki bi test yapayım nolcak anında çift çizgi hemen kan verdim beta hcg 4500 dü 🥰 inşallah vardır test yapın yoksada üzülmeyin demek ki gebe kalabiliyorsunuz doktorum demişti ki fabrika gibi düşün hatalı yumurta yada sperm birleşmesi beyin bunu algılıyor ve diyor ki ben bunun daha iyisini yapabilirim ve kimyasal oluyor kimyasaldan sonra gebe kalma şansımız daha yüksekmiş inşallah vardır size hamiş duası edicem 😊

Yok sordugum soruyu yanlis anladiniz heralde 😊kimyasal gebelik gecirdinizya bidahaki ay 25 gun sonrami adet oldunuz 30 gun sonrami yani 26 27 gunde bir ben oluyodum gecen ayın 22 sinde kimyasal gecirdim bugunle ustundrn 31 gun gecti halen olmadim belirtimde yok onu sormak istedjm
Ha ben yanlış anlamışım :) evet bende biraz gecikmeli oldum diye hatırlıyorum normalde 28 günde bir olurdum 32gün falan sonra olmuştu sanırım

Back
X