Kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra hamile olabilirmiyim Acil bakabilirmisiniz

loveyoumom34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
39
18
25
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim iki hafta sonra adet oldum bu ay da hala adet olmadım ve ilk gün test yaptım adetimin silik çıktı dedim yine kimyasaldır şimdi tekrardan test yaptım 5 gün hala adet olmadım ve test yaptım ne oldu resim yüklüyorum kan verdim 23.58 çıktı şimdide 4 gün sonra 289 çıktı tekrar kan vermeye korkuyorum düşer diye

8C8C7045-7FB7-49E6-A630-85A13C2FFBA7.png

İnşallah ama inanın test vermey bile korkuyorum çünkü kötü bir durum ilk çocuğumda böyle olmamıştı ama beklemekte istemiyorum merak ediyorum napıcan bilemedim
Bence test korkularınızı kontrol etmenin en iyi yolu. Takipte olduğunuzda her şeyi yolunds tutmak daha kolay♥️

Gidicem bu akşam acile 8 gün oldu hasta olmadım tekrardan vericem kan teşekkür ederim 🥰
Kozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür 🙏🏻

Kozlar bu gün gittim ve hamileyim keseyi gördük 4 haftalık bir ay sonra yine gidicem kalp atışları için çok şükür kimse sonucu yazmadı için yazıyorum geçen ay da kimyas gebelik yaşamıştım çok şükür 🙏🏻
Tebrik ederim canım. Sağsalim al kucağına 🤍

Kimyasal gebelikten sonraki ay mi hamile kaldınız?
Evet canım sonraki ay yumurtlama günümü takip ettim ve çok mide bulantısı yaşamaya başlamıştım hastalıktan diye düşünmüştüm aşırı hasta olmuştum 4 hafta doktora gittim kese gözüktü dayanamadım bir hafta sonra yine gitti boş gebelik olabilir diye 😄 bu seferde iki kese gördük inşallah içleri de dolar rabbim nasip eder doktor iki hafta sonra gel dedi dua et bana inşallah olur 🌸

Bende dün kimyasal gebelik yaşadığımı ogrendim, doktorum korunma dedi hormonlar çok yüksek gebe kalma olasılığın çok yüksek dedi, inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz

Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım kanamam oldu bugün 12. günü doktor ultrason ile baktı yumurtlama yok dedi bu durumu yaşan varmi bu ay yumurtlama olur mu

Merhaba bende şubatta kimyasal gebelik yaşadım ve bu hemen hamile kalma meselesi kişiden kişiye değişiyormuş. Doktorum kimisi hemen yüksek hormon sebebiyle yumurtlar ve gebe kalır kimisi hemen yumurtlama yaşamaz dedi mesela ben mart ayında yumurtlama yaşamadım ama 4 5 ay önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşım ertesi ay hemen yumurtlama görüp hamile kalmıştı

bende şuan kimyasal geçiyorum 900 den 170 e düştü 8 gündür 170 den aşağı düşmedi ne yapacağım düşmüyor bir türlü beta hcg? inşallah bende de sizde ki gibi olur dua edin

bende şuan kimyasal geçiyorum 900 den 170 e düştü 8 gündür 170 den aşağı düşmedi ne yapacağım düşmüyor bir türlü beta hcg? inşallah bende de sizde ki gibi olur dua edin
Benim sıfırlanması 3 haftayı bulmuştu uzun sürebiliyor ama Bi doktora görünmende fayda var çünkü betanın düşmemesi parça kalması demek sanırım

Benim sıfırlanması 3 haftayı bulmuştu uzun sürebiliyor ama Bi doktora görünmende fayda var çünkü betanın düşmemesi parça kalması demek sanırım
İlk düşüşe geçmesinden sonra mı 3 hafta sürdü sizin benim ilk düşüşü gördükten sonra 15 gün oldu beta 170 fakat 1000 den düştü ondan mı acaba yavaş düşüyor

X