Kimyasal gebelik doğurganlık belirtisimidir?

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
Merhaba kk hatunları,
Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım dün kadın doğum dr una muayne için gittim yumurtalıkta ağrı şikayetiyle; herşeyim temiz çıktı.
1 sene beklemek gerekır problem var demek için bunu bılıyorum yinede danışmak istedım doktor hanıma (kimyasal gebeliktede aynı doktora muayne olmuştum )
kafama takılan şu sözleri oldu

KİMYASAL GEBELİK GEBELİK DEĞİLDİR HORMONLARINIZ YÜKSELMİŞ O AY AMA NEDEN BİLMİYORUZ :KK53: !!!! SONUÇTA ULTRASONDA KESE BİLE GÖRÜNMEDİ 1 SENE SONUNDA GELIRSINIZ SİZE VE EŞİNİZE TESTLER YAPARIZ TEDAVİ OLURSUNUZ. :KK5:

tamam sebepsiz inferitiye diye bişey var bılıyorum ama benim bu yaşadığım kimyasal gebelik eşim ve benım sağlıklı olduğumuzun göstergesi diilmidir?Dün akşamdan beri kafam çok takıldı bu duruma.
cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim En Büyük KK

Bende kimyasal gebelik yasadim ama hemen bir ay sonra yine gebe kalabilirsin uzun uzun bekliceksin diye bisey yok bebek rahme tutunamadan dusuyor buyuzden kesede olusmuyo sadece kanda deger yukseliyo ondan kimyasal gebelik deniyor...

bennucum bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım 3 ay korun dedi doktorum en azında hamile kalabiliyormuşsun dedi yaz boyunca korundk eylülden beri de ovulasyon testi kullandım geçenlerde adetim gecikti (poliistik overım) gittim hamile değilmişim duphaston verdi doktor bu ay yine denicyez

adetim gecikince heyecanlandım doktorum izindeydi başka doktora gittim ona da sordum kimyasal gebeliği. aynen şunu dedi demekki tüplerin açıkmış benim de umudum bu canım

benim hikayem de böyle bugün son dupastonu aldım adet olmayı bekliyorum sonra tam hızla devam

X