• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik deneyimlerinizle bana yardımcı olabilecek olan var mı??

meski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba;
Ben aralık ayının ortalarında bir kimyasal gebelik yaşadım.kırmızı renkli bir kanama ile anlayıp doktora başvurduk ve tekrarlanan bhcg değerlerindeki düşmelerden kimyasal gebelik olduğunu anladık.bu gebelikten hemen önceki son adet döneminin sonunda da çamurumsu bir akıntı meydana gelmişti.ve düşük sonrasında kanama başlamadan ve bittikten sonrada aynı çamurumsu akıntı oldu.bu ayki adet dönemim başlamadan önce 5-6 gün kadar bu tür bir akıntı olduktan sonra kanamaya döndü ve adet bittikten sonra 1 gün geçti ve şuanda 3 gündür ara ara o çamurumsu akıntılar devam ediyor.anı kısaca önce aralık adetinin bitiminde sonra kimyasal gebelik sonra gebelik sonrasındaki kanama öncesi ve sonrasında ve son adetin öncesi ve sonrasında çamurumsu bir akıntı oluyor.. sebebi ne olabilir.endişelenmem gereken bir durum mu yoksa kimyasal gebelikle mi ilgili.gebelikten hemen öncede olması beni biraz düşündürüyor.bu konuda doktorum pek açıklama yapmadı.ama kimyasal gebeliğin yaşandığı dönemde çok küçük kistin var hamilelikten kaynaklanabilir demişti.

yaşayan ya da yaşamış birilerine tanık olanlar varsa cevaplarınızı beklemekteyim..
kimyasal gebelik nedenleri tartışılmaya bile gerek yok çok fazlaymış ama sonuçlarını tartışabiliriz.

ocak ayında bende kimyasal gebelik geçirdim adt olmam gereken günde olmamıştım kan testinde geblik çıktı ama değer sınırdaydı iki gün sonrası kendiliğinden kanama oldu ve değerrim düştü senin bahsettiğin gibide çamurumsu akıntı olmadı hatta dün tekrradan adt oldum farklı bir şey yok sadce b ay 1 gün erken oldum

bende ocak ayında kimyasal geçirenlerdenim değerim yükselmedi 12 gün sonrada düşmeye başladı adet kanaması gibi kanama ile kaybettim minnak bebeğimi

Back
X