Kimyasal gebelik değildir dimi

mervekus2402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
26
7
27
Kızlar yurtdışında yaşıyorum burda 8. Haftadan önce kan testi yapılmıyor maalesef. Adetime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım pozitif gördüm. Sonra 2 günde bir tekrarladım çizgi netleşti. Mavi kapaklı olanlar normal gebelik testi. Onları adetime 3 gün ve 1 gün kala yaptım. Böyle netleştiğine göre gittikçe kimyasal olma ihtimali yoktur dimi

Eklentiler

• IMG_7506.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 206
Kimyasal ise zaten günler sonra beta hormonu kayboldukca çizgi kaybolur kan testi olmadığı içinde bilemedim kan testi düşüş oluyo cunku

Ya aslında idrar testleri artışı kan kadar net belli etmez. Hatalı da çıkabilir silik de çıkabilir yanıltır. Siz yine de takip edin tabi kan veremiyorsanız ama çok güvenmeyin silinirse.

Ya aslında idrar testleri artışı kan kadar net belli etmez. Hatalı da çıkabilir silik de çıkabilir yanıltır. Siz yine de takip edin tabi kan veremiyorsanız ama çok güvenmeyin silinirse.
Ama sanki bunlar gittikçe netleşmiş. Hatta en alttaki normal gebelik testi bugün yaptım adetime 1 gün varken dahada net çıktı

Canım benim sen keyfine bak ağır birşey kaldırma uzanma birşey almak için . İnşallah saglicakladir küçük minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…