- 27 Ekim 2023
- 26
- 7
- 27
-
- Konu Sahibi mervekus2402
Kimyasal ise zaten günler sonra beta hormonu kayboldukca çizgi kaybolur kan testi olmadığı içinde bilemedim kan testi düşüş oluyo cunkuKızlar yurtdışında yaşıyorum burda 8. Haftadan önce kan testi yapılmıyor maalesef. Adetime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım pozitif gördüm. Sonra 2 günde bir tekrarladım çizgi netleşti. Mavi kapaklı olanlar normal gebelik testi. Onları adetime 3 gün ve 1 gün kala yaptım. Böyle netleştiğine göre gittikçe kimyasal olma ihtimali yoktur dimi
Benim test günden güne belirginleşiyor ama bakar mısınızKimyasal ise zaten günler sonra beta hormonu kayboldukca çizgi kaybolur kan testi olmadığı içinde bilemedim kan testi düşüş oluyo cunku
Pek kimyasala benzemiyor canım ama yine de ümitlenmeli de istemem 2 gün arayla kan testi verirsen daha sağlıklı sonuç alırsınBenim test günden güne belirginleşiyor ama bakar mısınız
Maalesef yurtdışında hemen kan verilmiyor. Böyle takip edeyim dedim ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorumPek kimyasala benzemiyor canım ama yine de ümitlenmeli de istemem 2 gün arayla kan testi verirsen daha sağlıklı sonuç alırsın
Evet daha da belirginlesmis olma ihtimali var doktora gorunsenizBenim test günden güne belirginleşiyor ama bakar mısınız
8 haftalık olmadan burada kan testi yapmıyorlarki maalesef yoksa öğrenir öğrenmez giderdim doktoraEvet daha da belirginlesmis olma ihtimali var doktora gorunseniz
O zaman testi 2 gün arayla tekrarla koyulaşırsa bilki kimyasal değildirMaalesef yurtdışında hemen kan verilmiyor. Böyle takip edeyim dedim ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum
Ya aslında idrar testleri artışı kan kadar net belli etmez. Hatalı da çıkabilir silik de çıkabilir yanıltır. Siz yine de takip edin tabi kan veremiyorsanız ama çok güvenmeyin silinirse.Kızlar yurtdışında yaşıyorum burda 8. Haftadan önce kan testi yapılmıyor maalesef. Adetime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım pozitif gördüm. Sonra 2 günde bir tekrarladım çizgi netleşti. Mavi kapaklı olanlar normal gebelik testi. Onları adetime 3 gün ve 1 gün kala yaptım. Böyle netleştiğine göre gittikçe kimyasal olma ihtimali yoktur dimi
Evet evet bende öyle yapıyorum işte. Normalde yarın adet olmam lazımdı. Salı günü testi tekrarlıcam perşembe tekrarlıcam birde cumartesi yaparım yeterli olur herhaldeO zaman testi 2 gün arayla tekrarla koyulaşırsa bilki kimyasal değildir
Ama sanki bunlar gittikçe netleşmiş. Hatta en alttaki normal gebelik testi bugün yaptım adetime 1 gün varken dahada net çıktıYa aslında idrar testleri artışı kan kadar net belli etmez. Hatalı da çıkabilir silik de çıkabilir yanıltır. Siz yine de takip edin tabi kan veremiyorsanız ama çok güvenmeyin silinirse.
Olur tabiki canım inşallah sağlıklı bir gebelik olurEvet evet bende öyle yapıyorum işte. Normalde yarın adet olmam lazımdı. Salı günü testi tekrarlıcam perşembe tekrarlıcam birde cumartesi yaparım yeterli olur herhalde
Yok koyulaştığı çok belli de olur da silik çıkarsa aldırmayın demek istedimAma sanki bunlar gittikçe netleşmiş. Hatta en alttaki normal gebelik testi bugün yaptım adetime 1 gün varken dahada net çıktı