Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, neyi merak ediyorsan sorabilirsinKızlar kimyasal gebelikle alakalı bilgisi olan varmı biri yardımcı olabilir mi
Ben adet günümden önce şüphelenip test yaptım pozitif çıktı sonra emin olmak için tekrar yaptım ve silik çıktı kan verdim 8,23 beta iki gün sonra tekrar kan verdim 4 çıktı ve bunun üzerinden bir hafta geçti hala adet olmadım şuan da aşırı midem bulanıyorEvet canım, neyi merak ediyorsan sorabilirsin
Kimyasal gebelik olduğu zaman adet epey gecikiyor, 1 haftadan fazla geciktiği bile oluyor, benim bu gecikme döneminde hep lekelenmelerim oldu, en sonunda da kanamam başlamıştı, hcg sıfırlandığı zaman kanaman başlayacaktır, korkulacak bir durum değil, biz test yaptığımız için farkediyoruz, çoğu kadın adet gecikmesi zannediyor bu durumu.Ne zaman hasta olurum bilmiyorum doktora gidip muayene olmadım sadece kan verip emin olmak istedim bu siteden öğrendim kimyasal gebelik olduğunu adet olmayı bekliyorum doktora gidicem ama adet olamadım bir türlü
Adet kanaması normal zamanlardan biraz daha yoğun oluyor.Kimyasal gebelik olduğu zaman adet epey gecikiyor, 1 haftadan fazla geciktiği bile oluyor, benim bu gecikme döneminde hep lekelenmelerim oldu, en sonunda da kanamam başlamıştı, hcg sıfırlandığı zaman kanaman başlayacaktır, korkulacak bir durum değil, biz test yaptığımız için farkediyoruz, çoğu kadın adet gecikmesi zannediyor bu durumu.
Benimde peçeteye gelecek şekilde lekenmelerim başladı ama 1 hafta önce betam 4 tü hızlı bi şekilde düştüğü için sıfırlanmış olabileceğini düşündüm açıkçası tekrar yükselme ihtimali varımdır diye bile düşündümAdet kanaması normal zamanlardan biraz daha yoğun oluyor.
buedan bazı kişilerde yükselebildiğini duymuştum. 2 günde bir kan ver kadın doğum acilde. Sıfırlanmasını takip ediyolarBenimde peçeteye gelecek şekilde lekenmelerim başladı ama 1 hafta önce betam 4 tü hızlı bi şekilde düştüğü için sıfırlanmış olabileceğini düşündüm açıkçası tekrar yükselme ihtimali varımdır diye bile düşündüm
yavaş ysvaş gelir ve de 7-8 gün hatta daha fazla sürdüğü de oluyor doktor söylemiitir ama aşırı kanaman falan olursa hemen hastaneye gitLekelenmelerim de çok açık pembe olarak başladı bugün 3. Gün kahverengiye döndü inşallah bi an önce olurum çok streslendirdi beni
Düşmeyi gördükten sonra kan vermedim birdaha biraz daha beklemekten yanayım eğer adet olmazsam gidip direk muayene olacağımbuedan bazı kişilerde yükselebildiğini duymuştum. 2 günde bir kan ver kadın doğum acilde. Sıfırlanmasını takip ediyolar
Birkaç güne başlar adetin. Evet insanı mahvediyor, çok stresli bir durum. Ben o süreçte doktora gitmedim hiç, testlerden anladım kimyasal olduğunu. Hatta bu ay da aynı şeyi yaşadım, yine pozitif test, yine lekelenmeler ve adet. Doktorlar hcg sıfırlandığında adet başlar diyor ama zaten çok az artıyor, neden o kadar geç sıfırlanıyor ben de anlamıyorum.Lekelenmelerim de çok açık pembe olarak başladı bugün 3. Gün kahverengiye döndü inşallah bi an önce olurum çok streslendirdi beni
8 den 4 e düşmesi 2 gün sürdü 4ten sıfırlanması bayağı sürüyor sanırım. Doktora bende gitmedim acilden kan verdim ve bilgilerimi buradaki arkadaşlarla paylaştım o şekilde anladım kimyasal olduğunu beklemekten başka çare yok inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız yakındaBirkaç güne başlar adetin. Evet insanı mahvediyor, çok stresli bir durum. Ben o süreçte doktora gitmedim hiç, testlerden anladım kimyasal olduğunu. Hatta bu ay da aynı şeyi yaşadım, yine pozitif test, yine lekelenmeler ve adet. Doktorlar hcg sıfırlandığında adet başlar diyor ama zaten çok az artıyor, neden o kadar geç sıfırlanıyor ben de anlamıyorum.
8 den 4 e düşmesi 2 gün sürdü 4ten sıfırlanması bayağı sürüyor sanırım. Doktora bende gitmedim acilden kan verdim ve bilgilerimi buradaki arkadaşlarla paylaştım o şekilde anladım kimyasal olduğunu beklemekten başka çare yok inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız yakında
bu arada brnim beta sıfırlanmadan başlamıştı kanamamDüşmeyi gördükten sonra kan vermedim birdaha biraz daha beklemekten yanayım eğer adet olmazsam gidip direk muayene olacağım
Yani inşallah bi iki gün içinde olmayı umuyorum benim betamın sıfırlanmamış olması imkansız 8 gün önce 4 çıkmıştı çünkübu arada brnim beta sıfırlanmadan başlamıştı kanamam
Teşekkür ederim öyle yaparım çok sağolunAdetinizin başlayacağı günden baz alarak hesaplayın, normal zamanında olur ama bu son adeti baz alarak tabi