Kimyasal gebelik acil bakın

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
32
2
1
24
Selam arkadaşlar, 3 haftalık gebeliğim zannediyorum ki kimyasal gebelik olarak sonlandı. Normalde koyulasan testim bu iki gündür soluklasiyordu ve iki gün kahverengi akıntım oldu çok da az olsa ve an itibari ile regl benzeri bir ağrı ve kanama ile karşı karşıyayım. Yurtdışındayim, tek başımayım ne ailem ne sağlık sistemi ne beni anlayabilecek bir arkadaşım yok yanımda. Duygusal olarak çökmüş haldeyim inanın çok yorgun hissediyorum Ocak ayında da bir düşüğüm olmuştu ve hipertiroidi hastalığı kaldı o düşük sonrası.. bunu okuyup en azından ne yapabilirim nelere dikkat etmeliyim bilmem gerekenler neler bir çocuğum olmasını istiyorum açıkçası bunun için ısrarcı değilim ama bu iki düşük sonrası çok korkuyorum..

Anlamadim hamile misiniz? Doktorunuza danisin gecmisi anlatin dusuk onleyici verebilir

Evet fakat yaptığım testler siliklesmeye başlamıştı ve regl kanaması gibi bir kanama geliyor yani bildiğin regl oluyorum şuan da bu da kimyasal gebelik demek doktorun da maalesef buna yapabileceği bir şey yok :(

Selam arkadaşlar, 3 haftalık gebeliğim zannediyorum ki kimyasal gebelik olarak sonlandı. Normalde koyulasan testim bu iki gündür soluklasiyordu ve iki gün kahverengi akıntım oldu çok da az olsa ve an itibari ile regl benzeri bir ağrı ve kanama ile karşı karşıyayım. Yurtdışındayim, tek başımayım ne ailem ne sağlık sistemi ne beni anlayabilecek bir arkadaşım yok yanımda. Duygusal olarak çökmüş haldeyim inanın çok yorgun hissediyorum Ocak ayında da bir düşüğüm olmuştu ve hipertiroidi hastalığı kaldı o düşük sonrası.. bunu okuyup en azından ne yapabilirim nelere dikkat etmeliyim bilmem gerekenler neler bir çocuğum olmasını istiyorum açıkçası bunun için ısrarcı değilim ama bu iki düşük sonrası çok korkuyorum..
Merhaba beta vs verdiniz mi hic ogrendiginizde hani kimyasal gebelik diyebilmemiz icin iki uc kez verilen beta artis inislere gore yorum yapardim kendi çapimda ama kanamada basladi diyosunuz buda kimyasal gebelik gibi gorunuyor tabiki ne zaman son adet tarihiniz ? Ne kadar gecikti adetiniz ? Gebe oldugunuzu nasil ogrendiniz test mi beta mi hic detay vermemissiniz simdi ne gibi bi yorum yapalım size anlayamadım maalesef.. ve dusuk sonrasi tekrar gebe kalmaniz icin belli bir sure beklemeniz onerilmedi mi mesela 3 ay (3 adet )en az beklemen gerek gibi veya 6 ay (6 adet) gibi. Birde hipertiroid demissiniz sizde mi var bu rahatsizlik bu dusuk yapmana sebep olabilir yakinimda da var oda kimyasal veya dusukler yasiyodu tedavi ilac vs simdi cocugu var.. tabi bilemem sizinki nedir ne degildir.. sizin guzel bi doktor arastirip gitmeniz gerek detaylica testler vs yapilsin genetik bakilsin gibi gibi.. ne yapman gerektigini biz soylesekde senin oncelikle ne yasadigini ve sorunun ne oldugunu netlestirmen gerek sana sadece en az 6 ay gebelik dusunme derim bi rahim dinlensin hormonlar bi gebe kaliyor bi dusuruyor derken dengesi şaşmıştır biraz akisina birak vicudun dinlensin.. tez zamanda inşallah Rabbim sana da isteyen herkesede sağlıklı bebekler nasip etsin insallah ♡

Back
X