Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kimyasal gebelik neden oluyor ???
benim bildiğim bir arkadaşımdan dolayı tüpteki
sızıntıdan onun sebebi oydu başka sebebide olabilir
tüple ilgili.
O zaman kontrole gitmekte fayda var
Ben bu hafta beta hcg yaptırdım 52 54 ve 34 çıktı doktor kimyasal gebelik olduğunu ve bir hafta içinde düşük yapacağımı söyledi yeni evliyim ve kimyasal gebeliği ilk defa duydum nedenini merak ettim açıkçası
arkadaşlar kimyasal gebelik neden oluyor ???
mrb canım bende iki defa ardarda kimyasal gebelik yaşadım ekim ve kasımda. Kimyasal gebelik yumurtanın sağlıklı bir şekilde döllenememesi nedeniyle rahime tutunamamasından kaynaklanıyo. Her kadın yaşayabilirmiş bunu. Ayrıca kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalınır diye duydum.
hmmm tüpünle ilgili bi sıkıntı olabilir bu sebeple gidersen
rahim filmi ile tüplerine bakar bence ozaman gt kontrole.
Bende öyle duymuştum ama doktor bana 3 ay korunmam gerektiğini söyledi korunmazsam bu şekilde gebelik geçirme olasılığım yüksekmiş.bide ben devlet hastanesine gittim doktor herşeyi tahlillerime bakarak söyledi muayene mümkün değil ama ultrasona falan da hiç girmedim normal mi bu şekilde özel bi hastaneye gidiyimmi.bende ferritinde düşük demir eksikliği var bunun için ilaçta kullanıyorum acaba bunun etkisi de olur mu ?
bazı doktorlar hiç ciddiye bile almıyo kimyasal gebeliği. ben özel bi hastaneye gittim muayene edilecek bi durum yok dedi korunmasanda olur ama adet tarihin belli olsun diye bir iki ay korun dedi ve bu senin kolay hamile kalabildiğini gösteriyo dedi.bende bir ay ara verdim bu ay tekrar başladık çalışmalara ama aynı şeyi yaşarım diye korkmuyo değilim.hakkımızda hayırlısı olsun. bu arada benm iki buçuk yaşında bi oğlum var. önceden hiç yaşamadım böyle bi sıkıntı
canım 1 kez mi geçirdin kimyasal gebeliği sonra ne kadar sürede gebe kaldın? benımde ferrıtınım düşük bu neden olabılıyormuymuşBende öyle duymuştum ama doktor bana 3 ay korunmam gerektiğini söyledi korunmazsam bu şekilde gebelik geçirme olasılığım yüksekmiş.bide ben devlet hastanesine gittim doktor herşeyi tahlillerime bakarak söyledi muayene mümkün değil ama ultrasona falan da hiç girmedim normal mi bu şekilde özel bi hastaneye gidiyimmi.bende ferritinde düşük demir eksikliği var bunun için ilaçta kullanıyorum acaba bunun etkisi de olur mu ?