Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 766 20 24 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #1 Kanama ve lekneme biterse rahim kapanmış mı olur? HCG hormonu düşerse mesela lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu? Bilgi amaçlı soruyorum
Kanama ve lekneme biterse rahim kapanmış mı olur? HCG hormonu düşerse mesela lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu? Bilgi amaçlı soruyorum
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.367 6.044 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #2 Kimyasal gebelik adet ile sonlanmıyor mu sonuçta? Adet bitince beta hcg de düşünce bitmiştir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 766 20 24 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #3 Namutenahii .!.: Kimyasal gebelik adet ile sonlanmıyor mu sonuçta? Adet bitince beta hcg de düşünce bitmiştir Genişletmek için tıkla... Gebelik testinde acaba negatif çıkarsa lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Namutenahii .!.: Kimyasal gebelik adet ile sonlanmıyor mu sonuçta? Adet bitince beta hcg de düşünce bitmiştir Genişletmek için tıkla... Gebelik testinde acaba negatif çıkarsa lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu?
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.367 6.044 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #4 Sevimsizpamukseker .!.: Gebelik testinde acaba negatif çıkarsa lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu? Genişletmek için tıkla... Lekelenme olması enfeksiyona açık hale getirebilir sizi. Hani dışarı bir akış var, sıvı teması var rahime demek. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Gebelik testinde acaba negatif çıkarsa lekneme olmasına rağmen ilişki olur mu? Genişletmek için tıkla... Lekelenme olması enfeksiyona açık hale getirebilir sizi. Hani dışarı bir akış var, sıvı teması var rahime demek.
Sevimsizpamukseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 766 20 24 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Sevimsizpamukseker #5 Namutenahii .!.: Lekelenme olması enfeksiyona açık hale getirebilir sizi. Hani dışarı bir akış var, sıvı teması var rahime demek. Genişletmek için tıkla... Anladım beyaz akıntıyı bekleyim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Namutenahii .!.: Lekelenme olması enfeksiyona açık hale getirebilir sizi. Hani dışarı bir akış var, sıvı teması var rahime demek. Genişletmek için tıkla... Anladım beyaz akıntıyı bekleyim