• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal denilip düşük yapanlar..

sevgiiiiii3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
365
175
33
27
Ben 2 kere düşük yaptım ilki beta 19 la başlayıp 27,48.. derken en son 5 bini gördük ama yeterli gelişimde değildi maalesef ve kalp atışı olmadığı için sonlandırdık ve ceviz büyüklüğünde bir kese ve ondan çok daha büyük yapışık et parçası düşürdüm ama buna biyokimyasal dediler. 2. Transferimde aynı şekilde 12 ile başladı ama ilerlemedi 11 e düştü ve ilaçları kestik hemen ve bugün onu da düşürdüm ama parça geldi hemde 2 tane . Şimdi ben şunu anlayamıyorum kimyasal demek o kadar küçük bir hücre daha tutunmadan rahimde düşmüşse eğer neden parça düşürüyoruz ? Ya da benim bu yaşadıklarım kimyasal değil de normal bir düşük mü sizce ?

Çok geçmiş olsun öncelikle.Kalınlaşan rahim duvarı kendini yenilemek için bazen parça atabiliryor aynı şekilde eskiden tam atılamamış yumurtalarda kendini parça şeklinde atabiliyor ama kadın doğum doktorunuza sormakta fayda var tabii ki🙏

Çok geçmiş olsun öncelikle.Kalınlaşan rahim duvarı kendini yenilemek için bazen parça atabiliryor aynı şekilde eskiden tam atılamamış yumurtalarda kendini parça şeklinde atabiliyor ama kadın doğum doktorunuza sormakta fayda var tabii ki🙏
Teşekkür ederim 🙏
Ama ilkinde kese düştü komple kimyasalda oluşmuyor kese . 2.si belki kimyasaldır ama ilki öyle değil bence

Hcg değerleri çok düşük ben de anlayamadım parça atmak için yeterli değil gibi geldi bana ama ilkinde haklısınız hem kimyasal denilmiş hem de kese düşmüş

Back