- 8 Şubat 2009
- 873
- 32
-
- Konu Sahibi asiyan_1010
canımçok geçmiş olsun bu yumurtladığını yumurtanın tüplerden geçebildiğini gösterir yani bir daha hamile kalabilirsin ama bence doktora gitmelisin 2 yıllık korunmasız ilişkiden bahsediyosun bence doktorunla görüşüp uygun tedaviye başlaman lazım
canım gezmediğim doktor kalmadı.eşimdede bendede bi sorun bulamadılar.yani sebepsiz infertilite.yasın genc olur demişti doktorlar.ama olmamıstı.bende oluruna bıraktım.yasadığım ilk tecrübe kimyasal gebelik oldu.
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ümidini kaybetme benim ilk çocuğum olmuyodu çok doktora gittim yaşın genç daha erken olur dediler hiç bi sebep bulamadılar en son bi bayan doktor vardı ona gittim rütun testlerden sonra ilaç verdi adetimde düzensizdi adetimi düzene soktıu sonraki ay 2 kutu ilaç verdi olmadı daha sonraki ayda 2. kutunun yanına bi ek daha yaptı 3 kutu ilaç bunu 2 ay kullan hamile kalmassan gel başka tedaviye geçicez dedi ben doktorumun dediği gibi kullandım o ay hemen hamile kaldım bebeğim 4. yılımda geldi bana yani önemli olan uygun doktora denk gelip onun verdiği tedaviyi hiç aksatmadan yapman lazım pes etme canım inan seninde olucak kafana fazla takma kendine başka uğraşlar bul tedavinide gör arada allahında izniyle olur
hem kimyasal gebelik çok önemli değil doktorlar kimyasalı gebelikten bile saymıyo bir sürü kadın adetiyle birlikte kimyasal gebeliğini düşürüyo fark etmiyo bile çünkü o sağlıklı bi gebelik olmadığı için doğa onu atıyo rahimden ve bir çok kişi farkına bile varamıyo düşük yaptığının
yapcağın şey şu stresten uzak durucan herşeyi kendi haline bırakıcan hatta kafandan atıcan bebek düşüncesini kendine bi uğraş bulursan çok iyi olur seni oyalar iyi bi doktor bulucan tedavinede başlıcan ve dengeli beslancen