kimyasal acı:(yardım lütfen

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
arkadaslar kimyasal gebelik geçirdim bir hafta önce.2 yıldırda korunmamama rağmen çocuğum olmuyordu.ilk defa hamiş kaldım:uhm: ama malesef oda kimyasal gebelikmiş.kaydirigubbakcemile3ilk değerim 158 di. sonra 187 oldu.ve sonra 87 derken 66ya düştü falan filan..anlayacağınız hayallerim hepsi bir mum gibi söndü.okadar uğraştan sonra.:çok üzgünüm:eşime sorarsanız onun umrunda diil.diyor ki:üzülme cocuğun yiyecek ekmeği yokmuş.kaydirigubbakcemile bende dedim ki 1 alıyosam 2 ekmek alırdım nolcak?kaydirigubbakcemile3eşim olmasaydı bu 2 yıllık özlemin ellerimden bukadar cabuk kaymasına dayanamazdım.üzüleyimmi sevineyim mi bilmiyorum.yani bu kimyasal gebelik geçirmiş olmam bidaha hamile kalabilirim demek mi?yoksa sans eserimi tuttu?demek istediğim bu herhan gebe kalabilirim anlamınamı geliyor?arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum.

Bu hamile kalabildiğini gösteriyor, sevinilecek nokta bu, bir dahakine inşallah sağlıklı bir gebelik olur güzelim.

canım daha fazla üzme kendini, bir daha ki deneme için vücudunu manevi yönden de hazırlaman lazım. benim de başımdan geçti bu kimyasal acı. doktorum gebe kalabiliyorsun dedi.senin de gebe kalabildiğinin göstergesidir bu. hadi bakalım üzülmeyi bırak , geleceğe bak........

canım bi şekilde olmuş ama kimyasal olmuş kendini üzme istersen bak bidaha demekki normal yolla olabilir rabbim bu şekilde nasip etmiş eşininde dediği gibi yicek ekmeği yokmuş inşallah bundan sonrakilerde sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallh

canımçok geçmiş olsun bu yumurtladığını yumurtanın tüplerden geçebildiğini gösterir yani bir daha hamile kalabilirsin ama bence doktora gitmelisin 2 yıllık korunmasız ilişkiden bahsediyosun bence doktorunla görüşüp uygun tedaviye başlaman lazım

tskrler hepinize arkadaslar.en azındn hamile kalabileceğimi öğrendim.suan aşırı derecede kanamam var.sansa bak diyorum kendi kendime.2 yıl sonra tuttu derken oda gitti.ne yapalım kader.

canımçok geçmiş olsun bu yumurtladığını yumurtanın tüplerden geçebildiğini gösterir yani bir daha hamile kalabilirsin ama bence doktora gitmelisin 2 yıllık korunmasız ilişkiden bahsediyosun bence doktorunla görüşüp uygun tedaviye başlaman lazım

canım gezmediğim doktor kalmadı.eşimdede bendede bi sorun bulamadılar.yani sebepsiz infertilite.yasın genc olur demişti doktorlar.ama olmamıstı.bende oluruna bıraktım.yasadığım ilk tecrübe kimyasal gebelik oldu.

tatlım bende açmıştım bi topik.malesef dört yıl aradan sonra bir kere hamile kaldım o da gitti.hafta sonu ruh gibiydim.Rabbim tekrardan hayırlısını ve sağlıklısını versin.

üzüle bende yaşadım sonra yine hamiş kaldım kaybettim gerçi ama benim sorunum başka yani hamiş kalabiliyosun demekkiş canım sıkma canını zamanı vardır

canım allah bi daha aynı acıyı yasatmasın inş
ben 3 kimyasal gebelik geçirdim inş bundan sonra allah kucağımıza alcak şekilde sağlıklı uzun ömürlü nasip eder

canım gezmediğim doktor kalmadı.eşimdede bendede bi sorun bulamadılar.yani sebepsiz infertilite.yasın genc olur demişti doktorlar.ama olmamıstı.bende oluruna bıraktım.yasadığım ilk tecrübe kimyasal gebelik oldu.

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ümidini kaybetme benim ilk çocuğum olmuyodu çok doktora gittim yaşın genç daha erken olur dediler hiç bi sebep bulamadılar en son bi bayan doktor vardı ona gittim rütun testlerden sonra ilaç verdi adetimde düzensizdi adetimi düzene soktıu sonraki ay 2 kutu ilaç verdi olmadı daha sonraki ayda 2. kutunun yanına bi ek daha yaptı 3 kutu ilaç bunu 2 ay kullan hamile kalmassan gel başka tedaviye geçicez dedi ben doktorumun dediği gibi kullandım o ay hemen hamile kaldım bebeğim 4. yılımda geldi bana yani önemli olan uygun doktora denk gelip onun verdiği tedaviyi hiç aksatmadan yapman lazım pes etme canım inan seninde olucak kafana fazla takma kendine başka uğraşlar bul tedavinide gör arada allahında izniyle olur

hem kimyasal gebelik çok önemli değil doktorlar kimyasalı gebelikten bile saymıyo bir sürü kadın adetiyle birlikte kimyasal gebeliğini düşürüyo fark etmiyo bile çünkü o sağlıklı bi gebelik olmadığı için doğa onu atıyo rahimden ve bir çok kişi farkına bile varamıyo düşük yaptığının

yapcağın şey şu stresten uzak durucan herşeyi kendi haline bırakıcan hatta kafandan atıcan bebek düşüncesini kendine bi uğraş bulursan çok iyi olur seni oyalar iyi bi doktor bulucan tedavinede başlıcan ve dengeli beslancen

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ümidini kaybetme benim ilk çocuğum olmuyodu çok doktora gittim yaşın genç daha erken olur dediler hiç bi sebep bulamadılar en son bi bayan doktor vardı ona gittim rütun testlerden sonra ilaç verdi adetimde düzensizdi adetimi düzene soktıu sonraki ay 2 kutu ilaç verdi olmadı daha sonraki ayda 2. kutunun yanına bi ek daha yaptı 3 kutu ilaç bunu 2 ay kullan hamile kalmassan gel başka tedaviye geçicez dedi ben doktorumun dediği gibi kullandım o ay hemen hamile kaldım bebeğim 4. yılımda geldi bana yani önemli olan uygun doktora denk gelip onun verdiği tedaviyi hiç aksatmadan yapman lazım pes etme canım inan seninde olucak kafana fazla takma kendine başka uğraşlar bul tedavinide gör arada allahında izniyle olur

hem kimyasal gebelik çok önemli değil doktorlar kimyasalı gebelikten bile saymıyo bir sürü kadın adetiyle birlikte kimyasal gebeliğini düşürüyo fark etmiyo bile çünkü o sağlıklı bi gebelik olmadığı için doğa onu atıyo rahimden ve bir çok kişi farkına bile varamıyo düşük yaptığının

yapcağın şey şu stresten uzak durucan herşeyi kendi haline bırakıcan hatta kafandan atıcan bebek düşüncesini kendine bi uğraş bulursan çok iyi olur seni oyalar iyi bi doktor bulucan tedavinede başlıcan ve dengeli beslancen

tskrler canım.verdiğin moral için.cok uğraşmıştım.tam sabrımın sonuna geldiği zaman bıraktım hamiş kaldım.oda olmadı.nerden cıkardılar su kimyasal gebeliği anlamıyorum:eek:lmaz:allah yavrunun ömrüne ömür katsın inşallah.

benzer durumdayiz ama sukret haline arkadasim, benim gb 2 yil ardindan hamile kalsan bebegini icerde gorsen, kollarini bacaklarini oynattigini bile gorup iki gun sonra kaybetsen daha da zor olabilirdi. ben de kendime aylarca icinde buyutup kaybeden anneleri hatirlatiyorum. beterin beteri var Allah daha beterinden korusun diyorum.
acimiz basinda da ortasinda da sonunda da cok buyuk ama ne kadar az baglansan o kadar iyi belki de.
benim de sepebsizdi, dusunmedigim bir ay hamile kalmistim, dunyalar benim olmustu hergun defalarca sukrediyordum Allah'a, simdi bu dularin arkasinda saglamca durmamiz lazim sukrederken isyankar olmamaliyiz.
hamile kalabildigimizi gorup rahatlamaliyiz, ben de sabirsizim o muhtesem duyguyu tekrar yasamak icin ama kollarimiza alip buyutmek nasip olmayacaksa... ne biliyim hayirlisini dileyelim arkadasim, acini cok iyi anliyorum, Allah bize sabir versin...

merhaba kızlar suan bende sanırım kimyasal gebelık gecırıyorum.... iki gün ara ile beta hcg değerlerim adetten 2 gun önce 18.96, adet gnum 34.87,adetten 2 gün sonra 43.87.... hiç mi ihtimal yok.. doktor buyuk ihtimalle kımyasal gebelık gecırıyorsun dedi:KK43::KK43:

X