Makine,bilgisayar,endüstri çoğu mühendislik geliyor,ortalama üniversitelerde,ege,9 eylül gibi
Alternatiflerin ne?
Neden böyle düşündüğünüzü de belirtirseniz sevinirimKimya mühendisi değilim de, cidden başka alternatifin varsa iyi olur
Bilg. ve endüstri müh. olursan iş imkanın daha fazla olur. Makine müh. kadınlara çok uygun bir meslek değil. Ama sonuçta en çok hangi mesleği seviyorsan istiyorsan onu oku.Makine,bilgisayar,endüstri çoğu mühendislik geliyor,ortalama üniversitelerde,ege,9 eylül gibi
Evet ama kimyaya göre 7-8 kat daha fazla mezun veriyor ve odtü boğaziçi itü gibi yerlerde okumak lazım onlar da gelmiyor banakimya mühendisliği hangi ünide geliyor?
ege üni olarak kötü bir yer değil ben olsaydım kimya müh. okumazdım tabi bu ben olsaydım, endüstrinin çalışma alanı daha geniş mesela.
Nerde okuyor acabaDayım kimya mühendisliğinde okuyor ve çamura saplandı resmen. Uzadı da uzadı okulu, zaten iş alanı fazla yok. Kendin bilirsin.
kimya nerede geliyor?Evet ama kimyaya göre 7-8 kat daha fazla mezun veriyor ve odtü boğaziçi itü gibi yerlerde okumak lazım onlar da gelmiyor bana
Yıldız teknik düşünüyorum şuan,hacettepe marmara da olabilirkimya mühendisliği hangi ünide geliyor?
ege üni olarak kötü bir yer değil ben olsaydım kimya müh. okumazdım tabi bu ben olsaydım, endüstrinin çalışma alanı daha geniş mesela.
mühendislik yerine sağlıktan bişeyler dşün derimMakine,bilgisayar,endüstri çoğu mühendislik geliyor,ortalama üniversitelerde,ege,9 eylül gibi
Çok teşekkür ederim içinden biri olarak sizden duymak iyi geldiben kimyagerim kimya müh iş alanının iyi oldugunu düşünüyorum
yani karar sizin tabi. kimya mühendisi olmak istiyorum, bunu seviyorum diye düşünüyorsanız okuyun başkalarına kulak asmayın.Yıldız teknik düşünüyorum şuan,hacettepe marmara da olabilir
Mezun çokluğu her mühendislikte olan bi sorun değil mi ama 100-200 bindeki adam bile mühendislik okuyabiliyor bi yerlerdeArkadaşların senin iyiliğini düşünmüş bence...o kadar çok kimyager/kimya mühendisi var ki.
Tabii ki sen bilirsin sonuçta..severek okuyacağım, ilgi duyduğum bir alan diyorsan, kimseye söz düşmez.