Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başlayayım 4 yıllık evliliğimin sonunda kocamın bana aşık olmadığını öğrendim ve gelecek konusunda kendini benimle görüp görmediği konusunda da emin olmadığını, bununla nasıl yüzleşmem gerektiğini bilemiyorum geleceği belirsiz olan bi evliliğim var
yakında düğünüm var nişanımız öncesınde sevgılımden bişey ögrendım aslında cok merak ediyordum bahsetmışti sana bi konudan bahsetmek istediğini dile getirmişti hatta duyunca belkide benımle evlenmeyeceksin demişti haliyle merakla beklıodum o günü bi gün çok güzel bi maıl aldım ilk defa kendımı onunla oldugum için o kadar sanslı hissedıyodum ve o kadar özel evlenme teklifimide o mailde aldım lise yıllarında geçirdigi bi ameliyat sonucu doktor ona baba olamayacağını söylemiş tüylerım diken diken oldu hayatta en cok istedıgım tek hayalım bi kızımın olmasıydı nasıl büyük bi istek vardı içimde hani insanlar derler ya evlendıgım gıbı cocuk yapmam ben diye ben aksıne evlenır evlenmez cocuk yapmak istiyordum. insan dısardan duyunca degermı falan diyo ama gercekten değer hiç aklımda soru işareti olmadan onunla evlenmek istedigimi söledim bilemeyiz belkide dünyalar tatlısı bi çocugum olur tedavi yöntemıyle falan ben herşeye rağmen onu cok seviyorum bu kararımdanda hiç pişman olmadım
Erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... istemediğim şeyler yaşadım.. kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. iyi kötü bir inancım vardı Allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn O na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... ahh annecim sonun olmayayım =(
Erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... istemediğim şeyler yaşadım.. kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. iyi kötü bir inancım vardı Allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn O na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... ahh annecim sonun olmayayım =(
20 senedir herşeymi ters gider isyan etmek istemıyorum ama artık nolurr hersey yoluna girsin dayanamıyorum artık kaldıramıyorum kaç kere ölmek istedim olmadı ama artık sabrım kalmadı mutluluk bana resmen haram şu hayatta neden ya neden ben bunları yasıyorum kime ne zararım var neden hep kötü insanlar çıkıyo karsıma neden ailem ilgisiz neden arkadas cevrem yok oldu neden sevgilim bile beni anlamıyo kim anlıcak kim dinlicek beni kim bi yol göstercek.........
erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... Istemediğim şeyler yaşadım.. Kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... Annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. Kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. Iyi kötü bir inancım vardı allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn o na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... Ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... Ahh annecim sonun olmayayım =(
canım hatasız kul olmaz.olmuş bitmiş gitmişş kendini bu kadar kötü hissetme.bukadar pişman olduguna göre beraber oldugun erkek beşpara etmez biri demekki onu kendinden uzaklaştır ve herşeyi unut gitsin ileride elbet karşına düzgün seni hakeden biri çıkar ayrıca herşeyin de bir çözüm yolu vardır :) sevgiler
20 senedir herşeymi ters gider isyan etmek istemıyorum ama artık nolurr hersey yoluna girsin dayanamıyorum artık kaldıramıyorum kaç kere ölmek istedim olmadı ama artık sabrım kalmadı mutluluk bana resmen haram şu hayatta neden ya neden ben bunları yasıyorum kime ne zararım var neden hep kötü insanlar çıkıyo karsıma neden ailem ilgisiz neden arkadas cevrem yok oldu neden sevgilim bile beni anlamıyo kim anlıcak kim dinlicek beni kim bi yol göstercek.........