• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle paylaşamadığımız sorunlar, pişmanlıklar, girilen dönülmez yollar.. vs vs

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
bu topikte bizim olsun kızlar ben biraz içime kapanığım problemlerimi kimseye anlatamam çok. burada rahat rahat paylaşıcam artık.... hihoyyyt

ben başlayayım 4 yıllık evliliğimin sonunda kocamın bana aşık olmadığını öğrendim ve gelecek konusunda kendini benimle görüp görmediği konusunda da emin olmadığını, bununla nasıl yüzleşmem gerektiğini bilemiyorum geleceği belirsiz olan bi evliliğim var

ben başlayayım 4 yıllık evliliğimin sonunda kocamın bana aşık olmadığını öğrendim ve gelecek konusunda kendini benimle görüp görmediği konusunda da emin olmadığını, bununla nasıl yüzleşmem gerektiğini bilemiyorum geleceği belirsiz olan bi evliliğim var

çok üzüldüm gerçekten ama ne yapmayı düşünüyorsun bunu çok merak ettim...senağlama

yakında düğünüm var nişanımız öncesınde sevgılımden bişey ögrendım aslında cok merak ediyordum bahsetmışti sana bi konudan bahsetmek istediğini dile getirmişti hatta duyunca belkide benımle evlenmeyeceksin demişti haliyle merakla beklıodum o günü bi gün çok güzel bi maıl aldım ilk defa kendımı onunla oldugum için o kadar sanslı hissedıyodum ve o kadar özel evlenme teklifimide o mailde aldım lise yıllarında geçirdigi bi ameliyat sonucu doktor ona baba olamayacağını söylemiş tüylerım diken diken oldu hayatta en cok istedıgım tek hayalım bi kızımın olmasıydı nasıl büyük bi istek vardı içimde hani insanlar derler ya evlendıgım gıbı cocuk yapmam ben diye ben aksıne evlenır evlenmez cocuk yapmak istiyordum. insan dısardan duyunca degermı falan diyo ama gercekten değer hiç aklımda soru işareti olmadan onunla evlenmek istedigimi söledim bilemeyiz belkide dünyalar tatlısı bi çocugum olur tedavi yöntemıyle falan ben herşeye rağmen onu cok seviyorum bu kararımdanda hiç pişman olmadım

çoook seviyorsun demekki canım inşallah allah yardım eder bende şöyle birşey söyleyim benim amcamında senelerce çocuğu olmadı tadaviler falan gördüler sorunda amcamdaydı bu arada doktor hiç umut yok demiş ve tedaviyi bırakmışlar bıraktıkları yıl içinde hamile kaldı bir oğlu oldu şuan 15 yaşında sonrada bir kızı oldu oda 8yaşında tamam geç oldu ama sabırlarının karşılığını aldılar allahtan umudunu hiççç kesme

canim benim dayimin kizinin eside cocuk sahibi olamiyordu tedavi fln derken 8 yil sonra cocuk sahibi oldular suan iki tane dünya tatli ogullari var yazada sünnet dügünleri var :)) yani diyecegim suki ümidini hic bir zaman yitirme...

bende yıllar once benı cok seven sevgılımı tek kelıme temeden terk ettım daha doğrusu terk etmek zorunda kaldım aile sorunlarım yuzunden yıllarım onsuz tabıkı bos gectı ama fazla onsuz duramadım gerı dondum sımdı hala beraberız kaldıgımız yerden devam edıyoruz onu cok uzdum cok kırdım o melek kalbıyle benı ona yasattıgım acıları unuttu allaha bınlerce sukurler olsun aklım basıma sonradan geldı siz siz olun korkularınızla yüzlesin kımse ıcın sevdıgınızden olmayın cok pısman olursunuz benım gıbı anne baba bi yere kadar bi zamandan sonra ınsana hayat arkadası lazım allah dunyayı ınsanların eslerıyle kurmus oyle bı duzen yaratmıs hayatını kuracagın ınsan cok cok onemlı bu bıraz bızım elımızde bırazda kader herkesın kaderıde sansıda açık olsun

Erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... istemediğim şeyler yaşadım.. kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. iyi kötü bir inancım vardı Allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn O na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... ahh annecim sonun olmayayım =(

Erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... istemediğim şeyler yaşadım.. kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. iyi kötü bir inancım vardı Allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn O na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... ahh annecim sonun olmayayım =(

Çok kötü şeyler yaşamışsın irem senin için çok özel olan şeyleri pek de özel olmayan bir zamanda yaşamışsın, ama umutsuzluğa kapılma keşkelerin de olmasın yaşandı bitti adı üstünde hata, kendini bırakma derim ben hayatını yeniden kur devam et inancına sarıl tekrar bir söz var "Allah'ın rahmetinden ne emin ol nede ümitsiz ol" tamamen dibe battım diye düşünüp daha büyük hatalar yapma bence inşallah senin için her şey yoluna girer

çok üzüldüm canım ama hepimizin farklı farklı cahillikleri oluyo o an yanlış olduğunu bilsende yapabiliyosun allah yardımcın olsun...ama alkolle gece hayatıyla biyere varamazsınki sağlıkllı düşünemezsin ama senin yerinde olmadığım içinde aynı şeyleri hissetmiyo olabiliriz

20 senedir herşeymi ters gider isyan etmek istemıyorum ama artık nolurr hersey yoluna girsin dayanamıyorum artık kaldıramıyorum kaç kere ölmek istedim olmadı ama artık sabrım kalmadı mutluluk bana resmen haram şu hayatta neden ya neden ben bunları yasıyorum kime ne zararım var neden hep kötü insanlar çıkıyo karsıma neden ailem ilgisiz neden arkadas cevrem yok oldu neden sevgilim bile beni anlamıyo kim anlıcak kim dinlicek beni kim bi yol göstercek......... :(:(:(:(:(:(

bazen seni anlamadığını düşündüğün insanlar için yıllar sonra seni aslında en iyi onların anladığını düşünüyosun.. ben mesela kazık yiyince sırıtır oldum. aile için şu var bazen yanında olamayabiliyor ama bu senin için bazen kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin bi fırsata dönüşüyo. ama bazı dönemlerde bunu yaşaman normal bende yaşadım ilgisiz herkes sanıyodum bi düştüm baktım başımda onlar vardı.. aile önemlidir

arkadaş konusu özellikle "arama bulunmak istemeyeni" derler. eğer mantıklı insanlar olursa çevrende mantıklı şeyler düşünürsün, yaparsın. fakat mantıksız insanlar olursa hep onlardan şikayet etmeye başlamışsan bir an önce çevreni değiştir derim çünkü geri kalıyosun bi süre sonra fark edince durumu iş işten geçiyo..

kişisel görüşüm tabi :1closedeyes:

olan olmuş sanırım okuyosun kendi ayaklarının üzerinde durmak için birşeyler yap. bişeylerle uğraş bence. çalışma gibi, okul alanınla ilgili falan seni başarıya götürebilecek bir şeyler bul ki hem kafan dağılsın, hemde ailen senin karşına birisini çıkardığı zaman hala söyleyemediysen redd etmek için sebebin olsun.. bende benzer durumdaydım ama kaygım yok denilecek kadar az şuanda. toplumun bakış açısı belli ama unutma annen seni o toplum için dünyaya getirmedi biricik kızlarına her zaman sahip çıkarlar, üzülürler belki ama sahip çıkarlar.

iyi anlaştığım biri var fakat tek üzüntüm bişeyleri keşke onunla paylaşsaydım gerçi o sorun etmedi bile ama bu tarz kafa yapısı farklı olan insanlar çok az.

dilerim aşarsın kolayca sorununu. başarılar bu konuda sana yenilmemen dileğiyle.

erkek arkadasımla ilişkimiz ne yazıkki kötü bir boyuta taşındı birlikte olduk... Istemediğim şeyler yaşadım.. Kendimi bitmiş kirlenmiş tükenmiş hissediyorum evlilikle sonuçlanamıyacak bir ilişki bizimkisi..ne yaşantımız ne ailemiz ne statülerimiz hiçbirşey uygun değil ve bunun da farkındayız üstelik... Annemlerin olup bitenlerden haberi yok her konuştuğumuzda anlayacaklar ve kahrolucaklar gibi geliyor. .. Kendime yakıştıramıyorum, böyle yetiştirilmedim ben.. Iyi kötü bir inancım vardı allah korkum vardı şimdiysee bilemiyorum alkol gece hayatı derkenn o na sığınamıyacak kadar pis hissediyorum kendimi..kendimden de erkek arkadasımdan tiksiniyorum ve bu yüzden daha da yıpranmayıp buna bir dur demek istiyorum bi taraftansa o artık benim için çok özel o ilk... Ne yapıcağım keşke keşke bunlar olmasaydı olmasaydım... Ahh annecim sonun olmayayım =(

canım hatasız kul olmaz.olmuş bitmiş gitmişş kendini bu kadar kötü hissetme.bukadar pişman olduguna göre beraber oldugun erkek beşpara etmez biri demekki onu kendinden uzaklaştır ve herşeyi unut gitsin ileride elbet karşına düzgün seni hakeden biri çıkar ayrıca herşeyin de bir çözüm yolu vardır :) sevgiler

canım hatasız kul olmaz.olmuş bitmiş gitmişş kendini bu kadar kötü hissetme.bukadar pişman olduguna göre beraber oldugun erkek beşpara etmez biri demekki onu kendinden uzaklaştır ve herşeyi unut gitsin ileride elbet karşına düzgün seni hakeden biri çıkar ayrıca herşeyin de bir çözüm yolu vardır :) sevgiler

gerçekten canım haklısın zaten namus kavramı bilen sadık sadakat sahibi biri olsa o ilişkiyi yaşadıktan sonra yüzüstü bırakmaz ki seven insan sevdiğinede kıyamaz

20 senedir herşeymi ters gider isyan etmek istemıyorum ama artık nolurr hersey yoluna girsin dayanamıyorum artık kaldıramıyorum kaç kere ölmek istedim olmadı ama artık sabrım kalmadı mutluluk bana resmen haram şu hayatta neden ya neden ben bunları yasıyorum kime ne zararım var neden hep kötü insanlar çıkıyo karsıma neden ailem ilgisiz neden arkadas cevrem yok oldu neden sevgilim bile beni anlamıyo kim anlıcak kim dinlicek beni kim bi yol göstercek......... :(:(:(:(:(:(

kendini öldürsen eline ne geçer ki bu dünyada mutsuzum diyosun ama öbür dünyanıda karartırsın... çabala mutlu olmak için hemde herkeze inat

Back