kımseye soylıyemıyorum lutfen yardım edın

aç karnına git bi kan tahlili yaptır hayatım. kanında mikrop olabilr

ya okuyunca bana da çıbanmış gibi geldi.mutlaka doktora git.utanacak bişey yok,bu sağlıkla ılgılı bişey.lütfen hemen git,önlemini almakta gecikme.hem sana bişey diyim mi hanı diyosun ya utanıyorum diye ben henüz bekarken hemoroid ameliyarı olmuştum.iyiki de olmuşum....sağlık herseyden önemli.

cok haklısın utanılacak hıç bısey yokmus malesef bunu anlamam cok uzun surdudoktora gıttım kızlar herhangı bır hastalıgın belırtısı degıl tamamen cıltle alakalı dedı.bu yuzden korkman gerekmıyor dedı bıde.kan tahlılı konusundada aklım karıstı doktorum benden bole bısey ıstemedı sen neden suphelendın acaba canım acıklayabılırsen cok sevınırım:44:

benim bugüne kadar ögrendigim tek şey gecer diye beklerken daha cok hastalandıgımızonun icin bira önce dr git hic bir şey saglıktan önemli degil

geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın allah şifa versin ameliyat gerektirmemiş allahtan

Bencede doktora gitmelisin canım ama. çıbandan şüheleniyorsanda. mikropları temzlemek için oraya baticon sürebilirsin. daha önce benimde popomda büyük bi sivilce çıkmıştı doktor bi tanıdığımıza söylemiştim hergün baticon sürdüm ve kurudu.

doktora gitmene sevindin hem kendin önemli bir şey olmadığı öğrendin hemde içini rahatlatmış oldun

tatlım bunlar hpv virüsünden dolayı siğil olmasın dikkat et ve kesinlikle sıkma,iğneyle hiç delme.hemen bir hekime başvur ve tedavi gör.Allah korusun daha kötü şeyler çıkmasın.

Buradan ne yorum yapsak boş şimdi. En doğrusunu doktor söyler.

çok geçmiş olsun canım, umarım kurtulmuşsundur.. inan senin yazdıklarını ve bütün mesajları okudum ardı ardına. benimde bacak aralarımda çıkıyor malesef. doktora gittiğimde kıl köklerinin iltihabı demişti. bir krem verdi ama hiç etkisini göremedim. benim genelde adet dönemlerime yakın oluyor. ama çok kötü birşey, allah şifa versin herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…