kımseye soylıyemıyorum lutfen yardım edın

cnm neden böyle bir derdin varken doktora gitmiyorsun anlamıyorum bunlar ihmale gelicek şeyler değil benim bi adetim düzensiz diye gerek duymuyordum doktora gitmeye en sonunda gittim ve bugüne kadar hiç duymadığım bir hastalığımın olduğunu(polikistik over sendromu) ve üzerinde durulmazsa ileride ciddi rahatsızlıklara yol açabileceğini öğrendim en kısa zamanda doktora gitmelisin...geçmiş olsun

ayrıca üniversite hastanesine gitmeni şiddetle öneriyorum...

canım okudum durumunu ve üzüldüm açıkcası bak benim de eşimin çıkıo gidip yardırıyoruz yaglı yemeklerden yagda kesinlikle uzak dur doktora gitmedik yer bırakmadık bikere anlında çıktı suratı kompile şişti morardı doktora götürdüm hemen yardılar içini boşaltılar aradan biraz zaman geçti başka yerinde dirseginde hep yardırdık anlıycan tahlil yapıp bişiy yok diyolar kan yaglanmasından olşuyomuş en çok bak sabahları aç karnına dere otu ye ve yagdan uzak dur bide kara merhem var onadan al sür çok rahatlarsın ama yinede sen bi doktora git sisitisinin geçmesi içinde lavanta çayı iç geçmiş olsun bebegim

Allah dert vermesin zor
ama her derdinde birden çok devası var
mutlaka doktora gitmelisiniz ,eğer erkek doktordan utanıyorsanız bayan doktora gidin
çünki artık DOKTOR SEÇME HAKKI nız var

sistiti kendi kendine mi atlattın ??? canım bende 18 yaşımda ikikere sistit oldum. ama sistit tedavi edilmediğinde ilerliyor ve kısırlığa bile neden oluyor. benim ikincisinde adet dönemime denk gelmişti ve bu yüzden kana karışmıştı. doktor bütün tahlilleri yaptıktan sonra kan değerlerimin çok yaşlı bir insanın kan değerleriyle eşit olduğunu söyledi ve daha gecikseydim ölüme bilew sebep olacağını söyledi. eğer şimdi diğer rahatsızlığın içinde doktora gitmezsen ilerki yaşlarında çözümü olmayacak problemlerle karşılaşabilirsin...

doktordan utanmana gerek yok, evlenmemiş olduğunu söyleyince zaten ona göre muayene ederler.
bu bi hastalık ve allah korusun geri dönüşü olmayan sorunlara yol açabilir canım.bi an önce doktora git. bayan bi doktor bulabilirsin çok utanıorsan

ılgılenen herkese cok cok tesekur ederım uzun bır suredır cevap yazamıyodum.doktora gıttım ama malesef devlet hastanesı oldugu ıcın pek ılgılenmedı dogru duzgun hıçbıseyde soylemedı bı kram verdı yolladıkremı duzenlı olarak kullandım ancak hıçbır faydası olmadı bu nedenle bu salı doktor agop katagyondan randevu aldım.aranızda bu doktora gıden varmı herkes cok ıyı dedı ama bakalım gıttıkten sonra umarım olumlu sonuclarla gerı donerım:26:

kızlar bugun doktor agop beyın yanına gıttım.ınanılmaz tatlı sempatık ve anlayıslı bır ınsan.ben bıle yanında pek fazla kasılmadım malum bolgemı acmam gerektı benı cok guzel sakınlestırdı ve rahatlattı bu sayede acabıldım.zaten bıkac sanıyede hastalıgımı anladı(yanı cok fazla cıplak durmama gerek kalmadı:)ama cok kızdı bana nıye bu kadar ılerlemesıne ızın verdın nıye utanıyosun dıye gercektende bıkac sanıyelık bır olay ıcın bu kadar acıyı cekmeye degmezmış1tane merhem bı taanede antıbıyotık verdı ılaclarımı kullanmaya basladım bıe2 ay sonra kontrole gıdıcem ınsallah duzelır lutfen ıyı dıleklerınızı benden esırgemeyın,ılgılenen mesaj atan butun arkadaslara da tekrardan cok cok tesekur ederım

cnm çok geçmiş olsun inşallah ilaçları kullanınca bir an önce geçer ve bir daha aynı sorunu yaşamazsın

kızlar herkese ayrı ayrı mesaj atmak cok zor malum 10 dkda bır mesaj atabılıyoruzbende affınıza sıgınarak herkese burdan cevap vermek ıstedım
ılacları kullanmaya baslayalı nerdeyse 1 hafta olucak etkısını sımdıden gorebılıyorum.bı kere kızarıklıkları gectı bayaa sonra ıltıhaplı olanların ıltıhabı kurudu gıbı.allahım ınanamıyorum cogu zaman hayatım boyunca bu sekılde yasıcagımı dusunurdum.allah agop beyden ve iyi dılekklerını ılgılerını benden hıçbır zaman esırgemeyen benı cesaretlendıren butun kk uyelerınden razı olsun

Son düzenleme:
Dilan öncelikle geçmiş olsun.Tesadüfen gördüm ve daha yeni okudum msj.larını.Benimde kalça ve basen bölgemde söylediğin tarz sivilce çıkıyor.Yani sivilceden büyük kist gibi tuhaf bişey.Ben sürekli oturarak çalışmak zorunda olduğum için başlarda ona yorumlayıp üzerinde durmamıştım ama şimdi boyun kısmına yakın biyerde ve kulak kenarımda çıktı.Çok sıkıldığımda aşırı stresli olduğum dönemde çıkıyor,moralim iyi olunca kendi kendine geçiyor.Dr sana ne söyledi?Yani tanı olarak ne isim verdi?Büyütülecek birşey olmadığını düşünüyordum ama korktum şimdi açıkçası:44:

canım aynen soledıgın seyler bendede vardı.cok streslı oldugumda cıkıyolardı boyun bolgemde ve kulak arkamda cıkmaya basladılr dha sonra.bole cıban gıbı tam olarak cıbanda degıl garıp seyler.acıkcası doktor bana pek fazla bır acıklamada bulunmadı sanırım cok fazla korkutmamak ıcın.ama sıvılce turlerınden bırı dedı cıbanmı dedım evt sen oyle bıl cok kurcalama aklını dedı.ama ıcerden herhangı bır sorun yokmus.yanı herhangı bır hastalıgın sebebı olarak cıkmıyolarmıs bu konuda rahatlayabılırsın.bunun dısında gunes cok cok iyi gelır dedı.bol bol guneslen kımsenın olmadıgı bı yerde soyun ve guneslen dedı.gunes kendını gostermeye baslarsa ınsallah onuda yapıcam.ama lutfen sende bır doktora gıt mutlaka sakın vakıt kaybetme ben gıdelı daha 2 hafta olmadan ınanılmaz erecede ıyı geldı verdıgı ılaclarıstersen benım gıttıgım doktora gıdebılırsın ama eger ekonomık durumunu zorlarsa ogrencılerınden bırınede muayene olabılırsın.ornegın serkis bey var ermenı hastanesınde sıgortalıysan muayenesı 20 kusur bısı sanırım degılsen bıle 50 kusurlerdeydı
ama mutlaka gıt bı doktora ve gıttıkten sonra lutfen bana gerı don senın ıcın endıselenıyorum benım gıbı yapmandan korkuyorum cunku

aç karnına git bi kan tahlili yaptır hayatım. kanında mikrop olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…