kımseye soylıyemıyorum lutfen yardım edın

bendede çıkıyodu aynı yerde kan çıbanı gibi şişiyodu sonra patlayıp kan çıkıyodu normal devlet hastanesine gittim dahiliyeden sıra verdiler bir erkek doktor vardı patlattı ve iyice sıktı sonra yine gel tekrar ederse ameliyat dedi ama çok şükür uzun zamandır olmuyo

cok gecmıs olsun canım sanada ınsallah benımde gecer ama malesef benım bır ıkı tane degıl:18:

canım hiç korkmaa dr gitmesen dahamı iyi..belki 1 2 taneyken gitseydin şimdi ilerlemezdi..
ayrıca sakın utanma..utanılacak ne var
cok haklısın cnm ama o zaman cok kucuktum ınsallah bu hafta ıcı gıdıcem emın sarıkayaya gıtmeyı dusunuyorum arastırdım cok ıyı bır jınekologmus aranızda tanıyan varmı acaba

Canım bu jinokolok işi değilki bir cildiye doktoruna gitmelisin bence...Ablamın kuşunun üstünde çıkmıştı koskocaman bişey cildiyeye gitti yardı doktor temizledi yarayı ve pansumana gitti günlerce sonra geçti ben kadın doguma çok gidiyorum o vajinayla ilgileniyo..

evt haklısın canım o zaman ben ıyı bı cıldıye doktoru bulmaya calısım serkıs beyemı gıtsem acaba:26:

yazdıklarını okudum.şikayetini çok iyi anladım.aynısını bende yaşadım.çok sıkıntılı bir operasyondan sonra kuyruk sokumuma yakın sol kalçamda çıktı.ben zona sandım.k.doğumcuda zona dedi,ama okadar acıyor kaşınıyor,ve ağrı yapıyoduki.hamile olduğum için ilaç kullanamadım.sonra geçti,ama üzüldüğüm yada vücut direncimin düştüğü anda tekrar oluyor.bunun adı uçuk.yani herpes virüsünün neden oduğu bir tür hastalık.dudakta çıkan uçuk gibi.sinirlere yakın yerlere yerleşiyor ve asla geçmiyor,senle yaşıyor,ben cildiyeciye gittim.ömür boyu ilaç alcn dedi.asiviral uçuk hapı.kreminide dıştan uyguluycan.elleyip kanatma mikrop başka yerlerede bulaşır.rahimine bulaşırsa rahim ağzı kanseri yapan bu virüs.dikkatli ol.benim uzun zamandır çıkmadı ama bu seferki stresimden sonra dudağımda ve burnumda çıktı.geçmiş olsun

olabılır canım cunku dedıklerının hepsı benım derdımle aynı.bende uzuldugumde bagısıklıgım zayıfladıgında cıkıyor bakalım haftaya doktora gıdıcem ne dıcek tedavı edebılecekmı cok merak edıyorum ılgılendıgın ve zaman ayırdıgın ıcın cok tesekur ederım

cok haklısın cnm ama o zaman cok kucuktum ınsallah bu hafta ıcı gıdıcem emın sarıkayaya gıtmeyı dusunuyorum arastırdım cok ıyı bır jınekologmus aranızda tanıyan varmı acaba

tanıyorum canımm iyi bir doktor avcılar devlet hastanesınde olması gerek suanda

ama senin cildiyeye gitmen gerek canım serkıs bey ın de recetelerı gelıyor bıze ve herkes memnun yedıkule ermenı hastanesınde calışıyorr

Son düzenleme:
Bide kara merhemi dene belki içindeki irini çıkarttır sür yara bandı yapıştır krem gitmesin yani başka bişey gelmeiyo aklıma olamdı doktora gidersin ama kara merhem bişey yapmaz gönül rahatlıyla kullan yani eczanelerde bulabilirsin :)) geçmiş olsun...

Fistüle de benziyor bence,tabiki doktorun görmesi lazım teşhis için ama anlattıklarından fistül gibi geldi bana.Çok geçmiş olsun

nasıl çektiniz bunca zaman, nolur daha fazla eziyet etmeyin kendinize, muayene olurken şöyle düşünün, adamı bir daha görmeyeceksiniz, karşılaşsanızda sizi tanımayacak, hatırlamayacak. hergün kimbilir kaç kişiyle muhatap öyle değilmi....

canım öncelikle sivilcelerini ne kadar büyük olursa olsun kesinlikle patlatmaktan vazgeç çünkü o irin dediğin sıvının içinde o sivilceye sebep olan bakterilerden var ve sen onları patlatmakla bu bakterilerin yayılmasına ve daha çok sivilce çıkmasına sebep oluyorsun. Şöyle düşün, yıllardır bu sivilceleri sıktın eğer bu gerçekten bir çözüm olsaydı o zaman çoktan iyileşmiş olman gerekirdi değil mi..

Ayrıca cildinle ilgili olan bu problem için kesinlikle bir dermatoloğa gitmelisin jinekoloji kadın hastalıklarına bakar oysa senin belli bölgelerde çıkıyor olmasına rağmen sorunun üreme organlarınla değil cildinle ilgili canım. Utanılacak birşey de yok bunda.

doktora gitmeye zaten karar vermişsin de ben de bişey daha yaziym belki utangaçlığını atmana yardımcı olur
benim eşim jinekolog, ben de başlarda az kıskanclık krizleri geçirmedim, ama şimdi ne kadar saçmalamışım diyip kendime gülemiyorum, resmen utanıyorum kendimden bu yaptığımdan dolayı
onlar için senin nereni görürlerse görsünler kolunu yüzünü görmekten farklı değil
ne demek insanlar doktora gittiğimi duyarsa dedikodu çıkarır ya? doktora gidiyosun, sağlık için, zevk için afedersin bi taraflarını açmıyorsun ya... ister annem babam olsun ister en yakın komşum akrabam, bu kadar saçma bişeyden dedikodu yapabilen insanlar inan umrumda olmaz. bi an önce aralarından kurtulmaya bakarım kim olursa olsun. neyse konuyu çok saptırdım ama ne yapiym dayanamıyorum.

kızlar bugun doktora gıdıcem heyecandan ve korkudan bu saat oldu hala uyuyamadım lutfen bana iyi enerjınızı yollayın emınım kı cok ıyı gelecektır:18:

bencede doktora git canim cunku bilemezsin biz uzmanin elinden gecmelisin aslinda arkadaslarda dogru soyluyor utanilca birsey yok cunku allah korusun dahada kotu birsey cikmadan bencede ilk isin doktora gitmek olsun gecmis olsun bu arada arkadasim

Hemen doktora gidiyorsun.
Korkmana gerek yok, merak etme iyileşeceksin.

çok geçmiş olsun canım
kesinlikle doktora git çıkan şeylere sen el sürme bişey yapma
zaten doktora gitme kararı almışsın umarım ben buna yazarken sen çoktan doktora gtmiş ve tedaviye başlamışsındır
utanıcak hiç bişi yok sağlık bu ilerde daha kötü şeylere çevirmesin bir an önce git
cildiye gidebilirsin maddi imkanın elveriyosa özel bi yere gt derim devlette ilgilenmiyolar
kmseye bişey demene gerek yok kendi kendine de atlatabilirsin ve burda ki herkesde sana dualarıyla destek olur
lütfen ihmal etme iyi haberlerini bekliyorum
Allahım yardımcın olsunn

kızlar bugun doktora gıdıcem heyecandan ve korkudan bu saat oldu hala uyuyamadım lutfen bana iyi enerjınızı yollayın emınım kı cok ıyı gelecektır:18:

canım konuyu okudumda merak ettim gittin mi doktoraaa ne dedi bişy yazmamışsın umarım olumlu bişyler sölersin bize çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…