kımseye soylıyemıyorum lutfen yardım edın

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
46
İstanbul
kızlar aslında tam olarak nasıl anlatıcam bılemıyorum.ben uzun bır donem annesız kaldım kucukken hepınız bılırkı annesız kalınca cocuklar hemen hastalanır zayıf duser.ıste bende boyle bır donem yasadım malesef.bu donemde iyi bakılmadıgım ıcın usutup hem sıstıt oldum-kı o zamanlar 11 12 yaslarındaydım-hemde mıkrop kaptım.sıstıt belasını bır daha yasamadım cok sukur ama bu kaptıgım mıkrop hala basıma bela oluyor.bu mıkrop yuzunden popo bolgemde ozellıkle belıme yakın kısımlarda ve bıraz bırbırıne degdıgı cızgının oladugu yerlerde(bu kadar acık konustugum ıcın kusuruma bakmayın) garıp garıp seyler cıkıyor.sıvılce desem degıl cunku cok buyukler ve cogunun ıcı ıltıhaplı olmasına ragmen ucları yok.ıltıhabını akıtmak ıcın deldıgımdede sarı ırın ve bı mıktar kan cıkıyor.ardından morarıp kalıyor ve kenarları sert ortası yumusak olarak kalıyor.cıbandan suphelenıyorum yıllardır bu derdı cekıyorum ve gun gectıkce vucudumun baska bır yerınde cıkmaya baslıyor.doktora gıdemıyorum cunku cok utanıyorum lutfen bu konuda bılgınız varsa bana yardımcı olun:26:

kesınlıkle uzman bır hekıme basvurmalısın... hastalık bu gıtmelısın...allah baska dert vermesın.. utanmayı bırak yarın sabah ılk ısın doktora gıtmek olsn..

cok gecmıs olsn..

Sağlıkta " utanıyorum " lafını duydum mu cinlerim tepeme geliyor.
İyi utanıyorsan daha çok sık irinlerden çıkan mikroplar vücudunun her yerine yayılsın..öyle yaşar gidersin.
bizde utanma yok arlanma yok jinekologa gidiyoruz.Allah Allah zevk alıyoruz sanki açtıkça

utanılcak bişey yok canım en kısa zamnada bi doktora git mutlaka çaresi vardır bi ilaç bi kerm geçer gider zaman kaybetme bence

cok tesekur ederım ınsallah gecer utanmamıda atlatmaya alısıyorum zor ama yapıcam umarım aılemede soylıyemıyorum cunku cok dedıkoducular doktora gıttıgımı ogrenseler hemen adımı cıkarırlar allah sızı ınandırsın kısırdan tutunda kurtaj yaptırmısa kadar bır suru soz soylerler(allah kımseyı sahıpsız bırakmasın) bu yuzden kımseye bellı etmeden doktora gıtmem lazım aslında ne doktoruna gıdecegımıde bılmıyorum.yanı kadın doktoruna mı yoksa cıldıyeyemı tavsıye edebılecegınız bır doktor varsa lutfen okuyan arkadaslar yardımcı olsun

Kız konu açmış dövmediğiniz kalmış.
Konu sahibi doktora danışmalısınız kesinlikle

Kız konu açmış dövmediğiniz kalmış.
Konu sahibi doktora danışmalısınız kesinlikle

tesekur ederım ılgınız ıcın kızlar gercekten bende burdan aldıgım destekle en yakın zamanda doktora gıdıcem hatta suanda bır doktoru arastırıyorum umarım ıyıdır de derdıme derman olur

bende bayadır çekiyorum tatlım jinekologa git sana iltihap söktürücü verir yada onları patlatıcak ama eger yara çıkmış halde gidersen patlatır ben çok kötüsünü yaşadım o yuzden hiç utanma benm komple şişmiş halle karşılaştım ve doktora gitmek zorunda kaldım benden sana tavsiye agda yapıyorsan yapma sürekli dezenfekte tut geçmiyor çünkü

canım mrb anlattığın şey kuyruk sokumunda kıl dönmesi sanırım bi araştır internttn resimler var seninkine benziyomu eğer yeni başladıysa bu ilthplar 2 veya tek delik vardır sen sakın sıkma dr git o içini boşaltır ama büyükse ilerlemişse ameliyat olman gerekir işin geçmiş olsun..

genel cerrah...

cnm tabıkı kımsenın hosuna gıtmıyor gıdıp tanımadıgı ınsanların onunde soyunmak ama elımde degıl bır keresınde gıtmıstım doktora o koltuga oturdugumda korkudan ve mıdemın bulanmasından dolayı doktora pek yardımcı olamadım zaten devlet hastanesıne gıtmıstım tabıı doktorunda benımle ugrasacak pek fazla zamanı olmadıgı ıcın bı krem verıp yolladı ama bu krem hıçbır ıse yaramadı o yuzden bu topıgı actım basına boyle seyler gelen arkadaslar belkı gorurde doktorlarını tavsıye ederler dıye

tesekur ederım cnm ılgın ıcın ama ınternetten arastırdım bende ılk kıl donmesınden suphelenmıstım ama degılmıs.zaten anlıyamıyorum o kadar dıkkat edıyorum kı temızlıgıme dısarda asla tualete gırmıyorum ıc camasırımı gunde en az 2 defa degıstırıorum zaten gunde 5 defa abdest alıyorum evde kullandıgım tualete benden baska kımseyı sokmuyorum ama bır turlu kurtulamadım bu ıskenceden

canim zaten ne geliyorsa bu asiri titizlikten geliyor inan bana bence sen ilk önce su asiri titizliginden kurtulmaya calis... cok ciddiyim

kıl dönmesi degil canım o çok degişik bişey ismini unuttum şimdi çok ilerlemişse ameliyat gerekterio arkadaşımda vardı heryere sıçramıştı ama ameliyat hiçbişeye yaramadı çünkü geçen bişey degil

cnm eger arkadasınla gorusursen bu konuyu sorabılırmısın neymıs hangı doktora gıtmıs dıye

çapa özele gitti canım benim dedigim gibi bi işe yaramadı doktora git utanma sakın bende utanıodum gitmedim birgun bi şişti gitmek zorunda kaldım o zamanda sen yalvarırsın nolur bakın die dogrusu hiç utanma dogal bişey gerçekten ondan sonra zaten alışıosun benmki sadece bir bölgedeydi o bölgeye sıçrayıp duruyordu doktorum epilasyona başla dedi inş kurtulucam 3 4 seneden sonra

ınsallah tatlım en yakın surede ıyılesırsın.cok tesekur ederım canım tavsıyelerın ıcın aslında herkese tesekur ederım bu saatte yardım ettıklerı ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…