- Konu Sahibi nadideiris
-
Bu konuda cok detaylı bir bilgim olmamasına rağmen sana şunu söyleyebilirim.Evlat edinmek şartları acısından biraz zaman alabilir fakat artık yeni değişikliklerle cocuğa kendi evinizde bakıp hertürlü ihtiyacını karsılayabiliyorsunuz.Hatta ilkönce hafta sonları ile başlayabilirsiniz.Bizim bir komşumuz yapıyor adına bişey diyorlar şu an aklıma gelmiyor.Prosedürleri evlat edinmekten cok daha kolay.Eger isterseniz zamanla istenen sartlar oluştuğunda üstünüze de geçirebilirsiniz.
Bence en güzeli evine en yakın bir cocuk esirgemeye gidip en doğru bilgileri yetkililerden ögrenmek.Oradaki cocukların sevgiye o kadar ihtiyacı varki evlat edinmesen bile onlarla bir iki saat vakit gecirmiş olursun.Bence yas sınırı vardır.Senin yaşın evlat edinmek için uygun görünüyor.Belki evlilik için 5 yıl falan diyebilirler.
Son olarak asılamanı devletle ilişkisi olan bir doktora yaptırdıysan ikinciden sonra tutmazsa devlet tüp bebegi ödüyormuş artık.Eskiden 3 asılamaydı biliyorsun.Bunu da paylasmak istedim.Umarım hersey gönlünüzce olur.
canım benim yaşım 39 ama mayısta 40 olacak ben aşılamayı üniversite hastanesinde yaptırdım raporla güya ama raporum kabul olmucakmış bakalım belli olacak önümüzdeki ay geri geleck raporun dedi dr ilaç parasını ödeyeceksin dedi bizim olmaz herhalde çünkü biz ikinci aşılamayı yaptırmadık paralı olacak diye sen bunu nerden duydun o sizler için geçerlidir benim için değil keşke olsaydıda bende yaptırsaydım ama dr bizi kandırdı canım aklıma geldkçe üzülüyorum çok :teselli:
Bu çok çirkin bir yazı istememenizi saygıyla karşılarım fakat tuhaf gariban gibi o günahsız yavruları bu şekilde aşşağilarcasına dile getirmek çok çirkin bir uslup.Bir sürü insan var tüp bebekle bile gebelik şansı olmayan yada hiç parası olmayıpta tüp bebek dahi yaptıramayan ve evlat edinen.Bir kişiyle bunu genelleştiremezziniz ona bakarsanız benimde çevremde evlatlık alıpta mutluluktan uçan bir sürü insan var ayrıca bu bebkleri muayene edip sağlık raporu verip öyle veriyorlar yani öyle hastalıklı bebek felan vermiyorlar bu konuda oldukça hassaslar.Tabiki arada sonradan rahatsızlanan çocuklar olabilir bu kendi çocuklarımızda bile olabilir bir istisnadır.Fikrilerini belirtmekte herkez özgürdür böyle kibirlice o masum çocuklara birtakım sıfatlar yükleyemezziniz.Zaten siz isteseniz bile bu karakterdeki bir şahsa çocuk asla vermezler.
bizim afrikada bi kizimiz var worl wision araciligiyla cocugumu kendim secdim o dönem hamileymismisimde haberim yokdu yeni tasinmisdim annemlede konusuyodum afrikadan bi cocuga yardim etmek ve onu okutmak istiyorum diye kalbim cok temizmis demekki kapima bi kiz geldi oturduk epey konusduk aklimada yatdi 2005yilindan beri maddi yardimimiz oluyo cam sakizi coban armagani kizimin ismi kiyarra o dönem 9yasindaydi nerdeysse genc kiz oldu
keske elimizden daha fazlasi gelse maddi imkanim suan iyi diil yoksa onu bi ara isvicreye getirmek istiyodum ama kaderrr isde yada yanina gitmeyide cok isterdim insallah birgün olur
mektuplarini aliyorum kizimin
fotografini bulursam eklerim insallah
dedigim gibi keske elimizden daha fazlasi gelse neler yapmak istemezdim
harikasın ya buna söylenecek laf bulamıyorum ALLAH sen ve senin gibilerinden razı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?