- Konu Sahibi nadideiris
-
Bizim yazlık komşumuz almıştı çok iyi tanıyorum zaten onları işte sıra hangi çocuğa geldiyse zaten onu veryolar ve öle seçmece yoook......öyle garip bi çocuktuki kadın artık anti depresan kullanmaya başladı yani zaten garip tuhaf ve problemli insanların bıraktığı çocuklar onlar tabi garibanıda bırakyo ama asla istemem
Arkadaşlar eğer çabalamanıza rağmen çocuğunuz olmuyorsa size bir tavsiyem var! Eğer ekonomik durumunuz iyiyse çocuk yuvalarında bir sürü kimsesiz çocuklar onları evlat edinebilirsiniz ve onları yahata kazandırabilirsiniz ve sizde böylece annelik ve babalık duygularını tatmış olursunuz. Bence tüp bebek merkezlerine dünyanın parasını harcayacağınıza o para ile kimsesiz bir çocuk büyütebilir, okutabilir ve topluma kazandırabilirsiniz.Belki sizler sayesinde büyüdüğü zaman serseri yada sokakta yaşamaya mahküm olma ihtimali olan bir çocuk sizlerin sayesinde belki doktor,öğretmen ,avukat belki de polis olacak.Benim ablamın çocuğu olmuyordu o da gitti evlat edindi ve şimdi çok şükür çok mutlular ve buna benzer çok insan var etrafımda. Bence zaman kaybetmeden kimsesizlere sıcak bir çorba,sıcak bir yuva ve mutlu bir aile ortamı yaşatabilirsiniz ve onları topluma kazandırabilirsiniz diye düşünüyorum.Ben çocuğumun olma ihtimali olmasına rağmen evlatlık almak istiyorum çünkü onların da anne baba duygusunu yaşamaya hakları var diye düşünüyorum.[/QU.....
Kimsesiz çocukların unutulduğu fikrini nerden çıkardın anlamadım. Sadece bu tip yazıların burada olmasını son derece saçma buluyorum zaten herkes canının derdine düşmüş çare arıyor bukonuda hiçbir bilgi sahibi olmayan bi kişi çıkmış akıl veriyor. Bu yazılar bana kendimi çaresiz hissettiriyor burada görmek istemiyorum başka yerde olsun seve seve iştirak ederim
Arkadaşlar eğer çabalamanıza rağmen çocuğunuz olmuyorsa size bir tavsiyem var! Eğer ekonomik durumunuz iyiyse çocuk yuvalarında bir sürü kimsesiz çocuklar var onları evlat edinebilirsiniz,aradığınız mutluluğu onlarla birlikte de yaşayabilirsiniz ve onları yahata kazandırabilirsiniz ve sizde böylece annelik ve babalık duygularını tatmış olursunuz.O güzel sevginizi onlara vererek hem kendi içinizi hen onların içini ısıtabilirsiniz, kimsesiz bir çocuk büyütebilir, okutabilir ve topluma kazandırabilirsiniz.Belki sizler sayesinde büyüdüğü zaman serseri yada sokakta yaşamaya mahküm olma ihtimali olan bir çocuk sizlerin sayesinde belki doktor,öğretmen ,avukat belki de polis olacak.Benim ablamın çocuğu olmuyordu o da gitti evlat edindi ve şimdi çok şükür çok mutlular ve buna benzer çok insan var etrafımda. Bence zaman kaybetmeden kimsesizlere sıcak bir çorba,sıcak bir yuva ve mutlu bir aile ortamı yaşatabilirsiniz ve onları topluma kazandırabilirsiniz diye düşünüyorum.Ben çocuğumun olma ihtimali olmasına rağmen evlatlık almak istiyorum çünkü onların da anne baba duygusunu yaşamaya hakları var diye düşünüyorum.
Arkadaşlar eğer çabalamanıza rağmen çocuğunuz olmuyorsa size bir tavsiyem var! Eğer ekonomik durumunuz iyiyse çocuk yuvalarında bir sürü kimsesiz çocuklar var onları evlat edinebilirsiniz,aradığınız mutluluğu onlarla birlikte de yaşayabilirsiniz ve onları yahata kazandırabilirsiniz ve sizde böylece annelik ve babalık duygularını tatmış olursunuz.O güzel sevginizi onlara vererek hem kendi içinizi hen onların içini ısıtabilirsiniz, kimsesiz bir çocuk büyütebilir, okutabilir ve topluma kazandırabilirsiniz.Belki sizler sayesinde büyüdüğü zaman serseri yada sokakta yaşamaya mahküm olma ihtimali olan bir çocuk sizlerin sayesinde belki doktor,öğretmen ,avukat belki de polis olacak.Benim ablamın çocuğu olmuyordu o da gitti evlat edindi ve şimdi çok şükür çok mutlular ve buna benzer çok insan var etrafımda. Bence zaman kaybetmeden kimsesizlere sıcak bir çorba,sıcak bir yuva ve mutlu bir aile ortamı yaşatabilirsiniz ve onları topluma kazandırabilirsiniz diye düşünüyorum.Ben çocuğumun olma ihtimali olmasına rağmen evlatlık almak istiyorum çünkü onların da anne baba duygusunu yaşamaya hakları var diye düşünüyorum.
bizde düşünüyoruz onu bazen ama çok zor oluyomuş evlatlık almak bir sürü şeyler isteniyormuş en az 10 yıllık evli olmak lazımmış biz daha 8 aylık evliyiz geç evelndik biz ben 39 yaşındayım benimd 1 defa aşılamam oldu tutmadı dr tüp bebek yapalım dedi amam maddi yetrsizlikten yaptıramıyoruz bizde alalım evlattık diyoruz ama nasıl oluyor bize anlatırmısın?neler isteniyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?