kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

elvansarigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
144
0
37
uzun zaman oldu gırmeyelım artık yenıden burdayım ama sanırım herkes tanıdıgına yazıyor kımse yazdıklarımı umursamıyor sorun bendemı?:KK59:

cnm benim ya sana öle gelmiştir belki burda herkes birbirine tanımadığı halde sanki yıllardır tanıyomuş gibi davranıyor sende görürsün en kısa zamanda:KK71::KK71::KK71:

Valla ben de 2007 de falan üye olmuştum buraya ama son 2-3 aydın düzenli giriyorum.Hakkaten herkes canciğer gibi burda :)
Hergün yüzyüze görüşenler olduğunu bile düşünüyorum :) ben hiç yalnızlık çekmiom, sen de çekme bacım.. :KK70:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bende yeniyim burada ama herkes çok samimi ve içten gerçekten:KK19:

Arkadaşlar hoşgeldiniz ama burası Bir Derdim var başlığı....

Derdi olan konusunu acıyor bizler de yardım ediyoruz. Geyik bölümüne giderseniz orda sohbet edip kaynaşabilirsiniz.

Canim bende yeniyim 2 3 günlük :KK1: ben senin gibi düşünmedim hiç tüm samimiyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor.Neden böyle düşündün ki ?

tesekkur ederım ılgılendıgınız benım moralım cok bozuk ne yapacagımı bılmıyorum benı en ıyı hemcınslerım anlar dıye burdayım:KK43::KK59:

daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen cok mutsuzum sıddetlı gecımsızlık ve şiddet var canım cok sıkkın bosanmak ıstıyorum onuda yapamam arkamda bı dayanabılecegım kımsem yok giresundan kımse yokmu bu sayfada:KK43::KK58:

daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen cok mutsuzum sıddetlı gecımsızlık ve şiddet var canım cok sıkkın bosanmak ıstıyorum onuda yapamam arkamda bı dayanabılecegım kımsem yok giresundan kımse yokmu bu sayfada:KK43::KK58:

bu kadar kısa zamanda ilginç.. görücü usulu falan değil dimi canım. sanırım bunları daha evvelden hissetsen evlenmezdin. inanmıyorum yani şu şiddet olayı beni delirtiyo:KK20:

Aramıza hoşgeldin Elvan,

Derdini konu açıp net bir şekilde anlatırsan

hep birlikte yorumlar yapıp,fikirlerimizi yazabiliriz.

Diğer arkadaşın yazdığı gibi eğer ki sohbet amaçlı burdaysan

geyik bölümünde tanışıp kaynaşa bilirsin.

X