Kimse için hayatınızı değiştirmeyin..

ben evlıyken esım bana bu kadar karısmazz..gece 11 de eve geleyim ağzını açmaz..bırazda sen vermıssın bu hakkı ona canımm..kurtulduğuna sevındım canımm..

yengeç burcu canımm..allaha sukur kendıde genç yasta hacı oldu..Allahtan korkan kuldan utanan mısali..ama soyle bısı kendını asmıss bırı..bırazda yapı sanırım..benım babamda oyle ama..

yengeç burcu canımm..allaha sukur kendıde genç yasta hacı oldu..Allahtan korkan kuldan utanan mısali..ama soyle bısı kendını asmıss bırı..bırazda yapı sanırım..benım babamda oyle ama..
bzmkıde aynı bnm babam , aksı lanet zaten kendıde dıyor sen baban gıbı bırını arıyosun demekkı dıyor

İşte tam bu konu kişiliği oturmamış ben erkeğim yaparım kafasında geri kafa

sizle konuşmaya çalışacaktır yine,sakın ama sakın onunla bir daha konuşmayın...son bir veda için bile olsa...asla konuşmayın.

kuzum benimm iyi olur herşey hayatında inşallah.. Allahım kötü insanlardan korusun senii. hayırlısı olsun üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…