- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Elaleeem ne der
-
hadı ordan oraya gelecegıme gonya ya gıderım ben :)Tam sinirini çıkarabilrisn ondan kılıp kıpırdamaz artık
gercekten mı ?ben evlıyken esım bana bu kadar karısmazz..gece 11 de eve geleyim ağzını açmaz..bırazda sen vermıssın bu hakkı ona canımm..kurtulduğuna sevındım canımm..
ben evlıyken esım bana bu kadar karısmazz..gece 11 de eve geleyim ağzını açmaz..bırazda sen vermıssın bu hakkı ona canımm..kurtulduğuna sevındım canımm..
gercekten mı ?
ne yedırdın ne ıcırdın bu adama bızede soyle kardes :)
ben evlıyken esım bana bu kadar karısmazz..gece 11 de eve geleyim ağzını açmaz..bırazda sen vermıssın bu hakkı ona canımm..kurtulduğuna sevındım canımm..
barı ben duzelteyım bıraz bnmkını ,aynenn aynenn naptın sen bu herife bi taktik ver
bzmkıde aynı bnm babam , aksı lanet zaten kendıde dıyor sen baban gıbı bırını arıyosun demekkı dıyoryengeç burcu canımm..allaha sukur kendıde genç yasta hacı oldu..Allahtan korkan kuldan utanan mısali..ama soyle bısı kendını asmıss bırı..bırazda yapı sanırım..benım babamda oyle ama..
yengeç burcu canımm..allaha sukur kendıde genç yasta hacı oldu..Allahtan korkan kuldan utanan mısali..ama soyle bısı kendını asmıss bırı..bırazda yapı sanırım..benım babamda oyle ama..
yengeç burcu canımm..allaha sukur kendıde genç yasta hacı oldu..Allahtan korkan kuldan utanan mısali..ama soyle bısı kendını asmıss bırı..bırazda yapı sanırım..benım babamda oyle ama..
bzmkıde aynı bnm babam , aksı lanet zaten kendıde dıyor sen baban gıbı bırını arıyosun demekkı dıyor
mart bı gecsın nısanda vurcam inşvur kafasına bi tane
ya da bı daha hıc vuramıycam
ya da bı daha hıc vuramıycam
off nasıl bozdu dengemı
tskler canımm hepimizinnNe güzell canııım Allah mutluluğunuzu daim etsin
dertler derya bızdeHerşey düzelir sen ümidini yetirme benim ki gibi sorunlu değilse düzelir herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?