Kimse duymuyor mu beni:((((

ecyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
6
0
Arkadaşlar Ankara incekte özel pi okulunu almış mektebim okulu eğitim kadrosuyla devam ediyormuş bu iki okulun eğitim sistemi hakkında bilgisi olan var mı?fiziki koşullar iyi oğlum birinci Sınıfa başlayacak orada önerebileceğiniz öğretmen var mı?dediğim gibi önceden pi okuluymuş ama eğitim kadrosu aynen devam ediyormuş

Orada çalışmış olan bir öğretmen arkadaşımın yaşadıklarından bahsedeyim, belki fikir verir. Görünüşte herşey çok yolunda, herşey siz veli ve öğrencilerinize odaklı, ancak işler eğitim kadrosu açısından pek de öyle değil. Arkadaşım okulun birkaç yıllık öğretmeniydi. Çok ciddi bir sağlık sorunu vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. Yaz tatilinde bile yaz okulu vs diyerek çalışmak zorunda bırakıldığı için ertelemek zorunda kaldı ve birgün apar topar ameliyata girmek zorunda kaldı. Yasal olarak sağlık izni var, ameliyat olmuş, raporlu. Ancak okul yönetimi rapor süresini uzun bulduğu için epey sorun çıkardı. Çok uzatmayayım, yıl ortasında sözleşmesini fesh ettiler. Öğretmenine değer vermeyen kurumların görünüşte öğrenci odaklı olmasını gerçekçi bulmuyorum bir öğretmen olarak. Seçim sizin elbette ama tavsiye olması açısından şunu söyleyebilirim. Okulun öğretmenlerine bakın, eğer mutlu iseler çocuklarınıza da bunu yansıtır ve başarıyı artırırlar. Gönlünüze göre olsun umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…