çok üzülüyorum derdimi ancak buraya anlatmak istedim.
ailemden uzak gurbette yaşıyorum lojmanda kalıyoruz.apartmanda herkes birbiriyle sıkıfıkı
benimle karşılaştıklarında hafif bir tebesümle selamlaşıyorlar okadar.yan komşuma gittim o bana gelmedi yolda görüncede gülümüyor geçiyor üst komşumda öyle .
Dün başka apartmanda birisine uğradım çocuk parkında çocuklarımızı oynatırken karşılaşıp muhabbet ediyorduk hemde hemşeriyiz.Dün bakkal dönüşünde kızımla uğrayayım dedim belki oturur evinde sohbet ederiz diye.Kapıyı açtı şaşkın şaşkın yüzüme baktı neoldu dercesine yüz ifadesi vardı bende geçerken uğrayayım dedim dedim.O da telefonla konuşuyorum kusura bakma dedi kapıyı kapattı.
Ya bu ne böyle neden ama herkesin birsürü arkadaşı var bu lojmanda neden benim olmuyor.:çok üzgünüm:
ailemden uzak gurbette yaşıyorum lojmanda kalıyoruz.apartmanda herkes birbiriyle sıkıfıkı
benimle karşılaştıklarında hafif bir tebesümle selamlaşıyorlar okadar.yan komşuma gittim o bana gelmedi yolda görüncede gülümüyor geçiyor üst komşumda öyle .
Dün başka apartmanda birisine uğradım çocuk parkında çocuklarımızı oynatırken karşılaşıp muhabbet ediyorduk hemde hemşeriyiz.Dün bakkal dönüşünde kızımla uğrayayım dedim belki oturur evinde sohbet ederiz diye.Kapıyı açtı şaşkın şaşkın yüzüme baktı neoldu dercesine yüz ifadesi vardı bende geçerken uğrayayım dedim dedim.O da telefonla konuşuyorum kusura bakma dedi kapıyı kapattı.
Ya bu ne böyle neden ama herkesin birsürü arkadaşı var bu lojmanda neden benim olmuyor.:çok üzgünüm:
bende senin gibiyim canım çat kapı kimsenin evine gitmem yada kolay kolay arayıp geliyorum demem.beni arayıp gel demelerini isterim.aynı yapıdayız sanırımaynen askeri lojmandayım.apartmandaki komşularla aynı ayda taşındık.ama onlar hemen sıkıfıkı oluverdiler.ya ben öyle kolay kolay çat kapı ben geldim diyemem millet öyle değil işte hadi birkerecik deniyeyim dedim oda telefonla konuşuyorum deyiverdi oysa 3 snedir o kadınla arasıra parkta konuşurduk.
eşim bana genelde şunu söyler çekingensin birde etrafındakilerden güzelsin kadınlar arasında kıskançlık çok olur falan der.Aslında bana sıcak yaklaşan kişilere çabuk ısınırım devamı geliverirdi. ama buraya taşınınca öyle dışarıda sıcak kanlı bulduklarımla buluşma falan olmadı birtürlü bana diyecekki karşımdaki telini versene ok çok kişide aldı ama arayacak hadi gel şurada görüşelim falan diyecek.ama yok işte.Ya böyle gelenin gidenin olmayınca çevre seni kibirli gibi görüyor sanki halbuki hiç değil
dünya işte benneyaptımki
benim durumum seninkinin aksi arkadaşım
bende lojmandayım her fırsatta birileri gelir uygun olmuşum olmamışım bebek uyuruyanır kadın iyidir hastadır düşünmeden
2 senedir burdayım ama alışamadım alışamıycam ve allah alıştırmasın
bikaç kişi hariç garip buranın insanı ya
gelenin başımın üzerinde yeri vardır ama her gelişlerinde sağdan soldan birilerinin ardından konuşmaları
birilerinin bişeler satmaya çalışıp evi pazara çevirmeleri....
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?