• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimlik ?

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Selam kızlar :)
Dert değil evvela . .
Ben kimliğimdeki fotoğrafı değiştirmek istiyorum .
Bunun için ne yapmam gerekiyor bide neden olmadan değiştiremiyorsun
diye duydum doğrumu ??

Aralıkta kimlikler değişecek zaten, o zamana kadar bekleyin isterseniz.

Ben fotoğrafım eski olduğu için değiştirmiştim, 2 adet vesikalık fotoğrafla gitmiştim hemen halletmişlerdi.

Sende makinaya at yıkansın :) Makinadan çıkmış halini götür cezasıda yok onun hem.

Aralıkta kimlikler değişecek zaten, o zamana kadar bekleyin isterseniz.

Ben fotoğrafım eski olduğu için değiştirmiştim, 2 adet vesikalık fotoğrafla gitmiştim hemen halletmişlerdi.
Dediğiniz gibi aralık ayına kadar bekliyim baktım değişmiyor alır vesikalıkları giderim .

Parasını verip değiştirirsin o kadar da kritik bir durum yok. 7 lira falan sanırım. Eskisini götürüyorsun, para ve fotoğrafı verip değiştiriyorsun.

Sebep sorarlarsa, fotoğrafın eski olduğunu söylersin.

en fazla kayıp dersen kabahatlar kanununa muhalefetten 70 küsür lira öder gene o kimliği çıkarırsın dert etme..ha bence hiç dert etme zaten tüm kimlikler değişecek yakında;)

Kimlikler değişecek dediğiniz nasıl olacak kimlikler?

Hmm çipli olacakmış şimdi netten gördüm.

değiştirme sebebi sorduğunda yenileme dersin illa ne için derlerse sınav dersin olur biter parasını verip fotoğrafınıda götürünce hemen yenilenir öyle zor bir şartları yokki

Back