- 21 Nisan 2022
- 128
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Olanbanaoldu
-
Var işte benim gibi birkaç tane daha :) ben aslında hep yenilensin istedimde olmadı , parmak izi olayı nedense beni çok gerdi nasıl parmak izi vereceğim diye hep geçiştirdim.Sorun olmaz da hala kimlik yeniletmeyen kaldı mı? Bugün hastanede de gördüm ben şok yani
Sorun olacağını sanmıyorum. Alabildikleri kadarını alırlar. Sonuçta bu sizin elinizde olan bir şey değil, özel bir durumunuz var. Parmakları, elleri hiç olmayan insanlar var. Bunun için de bir prosedür vardır mutlaka.Ben bugüne kadar kimliğimi yenilemedim hep geçiştirdim , ama bugün saat 2 de randevum var yenilemek için nüfus müdürlüğüne gidicegim sormak istediğim şey bu parmak izi alınırken sorun yaşar mıyım, yaşarsamda ne yapılabilir,ben rahatsızım çocuk yaştan , beri sol elimin parmakları çok açılmıyor, az açılıyor ondan parmak izimi alabiliceklerini sanmıyorum sağ elim daha çok açılıyor onda çok az bir kasılma var , sadece sağ elimden alinan parmak izi yeterli olur mu acaba stres oldum ben bu konuda
Bir sorun olmaz merak etme..Gerekirse özel durumunuzu anlatırsınız yardimci olurlar muhakkak..Dert etmeyinBen bugüne kadar kimliğimi yenilemedim hep geçiştirdim , ama bugün saat 2 de randevum var yenilemek için nüfus müdürlüğüne gidicegim sormak istediğim şey bu parmak izi alınırken sorun yaşar mıyım, yaşarsamda ne yapılabilir,ben rahatsızım çocuk yaştan , beri sol elimin parmakları çok açılmıyor, az açılıyor ondan parmak izimi alabiliceklerini sanmıyorum sağ elim daha çok açılıyor onda çok az bir kasılma var , sadece sağ elimden alinan parmak izi yeterli olur mu acaba stres oldum ben bu konuda
Vaktimiz yok belkiSorun olmaz da hala kimlik yeniletmeyen kaldı mı? Bugün hastanede de gördüm ben şok yani
Ya evet haklısınız ama her yerde sorun ediyorlardı o yüzden hiç sorun olmadı mı bugün hastanede 2 kişi gördüm sağlık raporu alacaklardı vermedilerVaktimiz yok belki
Hiç bir yerde sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bir fotoğraf çektirsem değiştireceğim ama çektiremedim bir türlüYa evet haklısınız ama her yerde sorun ediyorlardı o yüzden hiç sorun olmadı mı bugün hastanede 2 kişi gördüm sağlık raporu alacaklardı vermediler
fotoğraf çekmeye üşeniyorum hahahahaBıkac kısıden bırı de benım bırı de calcifer konu sahıbı de aldı yenı kımlık kaldık ıkı kısı.
fotoğraf çekmeye üşeniyorum hahahaha
Ben de değiştirmedim henüz. Ya benim de en sinir olduğum insan tipi şeydir daha ilk günden kuyruğa girip çile çekip illa yeni sisteme geçiş yapanlarHiç bir yerde sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bir fotoğraf çektirsem değiştireceğim ama çektiremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?