• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimlik değişimi yapmayana ceza varmiş??

Lonely141

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
735
947
103
28
Merhaba hanimlar bir kaç kişiden ayrı ayrı duyunca acaba doğruluk payı var mı diye sormak istedim..yeni yılın ilk ayindan itibaren kimliklerini yenilemeyenlere ceza geliyormuş..

daha yapmadık yazın değiştirmeyi düşünüyorduk ama eğer ceza varsa değiştirmemiz lazim..

Bununla ilgili bilgi sahibi olan varmi..Teşekkürler.

Kurumun kapısında ceza yok diye yazıyor. Dün okudum daha.

Her sene zam geliyor pasaporta kimlik degistirme ücretlerine. Bence yeni yil gelmeden degistirin.

Çok basit bir işlem. İnanın ertelemeye değmez. Gidin yaptırın. Daha kullanışlı hem cüzdan açısından.

Yok, eğer son süre belirlenirse duyurulur zaten. Gidip de memurları üzmeyin. Gerçekten çok yoğunuz, acele gerektiren bir durum yok...
Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Babanın hayrına mı yapıyorsun. Hayırdır neden üzülüyorsunuz ki. Hayır üzülüyorsan yapma bırak.

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Babanın hayrına mı yapıyorsun. Hayırdır neden üzülüyorsunuz ki. Hayır üzülüyorsan yapma bırak.
Dimi yani;) bu işi yapacak milyon tane adam var kapıda. Sanki babalarının hayrına yapıyorlar

Dimi yani:KK66: bu işi yapacak milyon tane adam var kapıda. Sanki babalarının hayrına yapıyorlar

Bakın memurum ve işimi seviyorum. Böyle hayrına mı yapıyorsun tarzı yorumlara da gülüyorum. Memurları üzmeyinden tek kastım var, hani randevu sistemi ile çalışıyoruz ya, beni de araya sıkıştırsanız ne olur falan diyenler oluyor, karda kışta geliyorsunuz yardımcı olamayınca size üzülüyoruz. Hemen memurlara giydirmeye yer aramayın.

Kütük taşıma da kalkmış DEĞİL mi
Bir de buna el atsan kardeş
Doğru mu :)

Kütük taşıma kalkalı çok oldu canım ya...

Bakın memurum ve işimi seviyorum. Böyle hayrına mı yapıyorsun tarzı yorumlara da gülüyorum. Memurları üzmeyinden tek kastım var, hani randevu sistemi ile çalışıyoruz ya, beni de araya sıkıştırsanız ne olur falan diyenler oluyor, karda kışta geliyorsunuz yardımcı olamayınca size üzülüyoruz. Hemen memurlara giydirmeye yer aramayın.

Kütük taşıma kalkalı çok oldu canım ya...
Teşekkür ederim :)

Back