Kimlik çıkarmak için için randevu mu alıyoruz?

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
259
105
53
35
Arkadaşlar merabalar yeni kimlik cikarmamiz gerekli direk nüfus müdürlüğüne gidersek halledebiliyor muyuz randevumu gerekiyor gerekiyorsa nasıl aliyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-13-20-14-25-278_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-13-20-14-25-278_com.android.chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 9
Randevusuz alinmiyor. Kimlik randevusu yazin nufus ve vatandaslik isleri sitesinden randevu alin.
Teşekkür ederiz cevabınız için aslında sadece çocuğum için resim eklenecek kimlik yeni kimlik ödeme vb oluyor mu bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi yani sadece kimlige resim eklenmesi gerekiyor aslında......not randevu alındı.

Teşekkür ederiz cevabınız için aslında sadece çocuğum için resim eklenecek kimlik yeni kimlik ödeme vb oluyor mu bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi yani sadece kimlige resim eklenmesi gerekiyor aslında......not randevu alındı.
Evet randevu günü nüfus müdürlüğüne gidip ücret ödeyerek kimliği alabilirsiniz.

Ücret banka aracılığı ile hesabami yatıyor yoksa oradaki memurlarami direkmi ödeme yapıyoruz teşekkür ederim cevabınız için
Kimlik Kartı bedeli vergi dairesi müdürlüklerine, PTT Şubelerine, anlaşmalı bankalara veya Gelir İdaresi Başkanlığına ait https://ivd.gib.gov.tr internet adresi üzerinden ödenebilmektedir.

Yazıyor nette. Anlaşmalı bankalardan da ödeme oluyor ama isterseniz randevu günü nüfus müdürlüğünde de ödeme yapabilirsiniz. Ben yıllar önce kimliğimi değiştirdiğimde ödemeyi nüfus müdürlüğünde yapmıştım.

Kimlik Kartı bedeli vergi dairesi müdürlüklerine, PTT Şubelerine, anlaşmalı bankalara veya Gelir İdaresi Başkanlığına ait https://ivd.gib.gov.tr internet adresi üzerinden ödenebilmektedir.

Yazıyor nette. Anlaşmalı bankalardan da ödeme oluyor ama isterseniz randevu günü nüfus müdürlüğünde de ödeme yapabilirsiniz. Ben yıllar önce kimliğimi değiştirdiğimde ödemeyi nüfus müdürlüğünde yapmıştım.
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz 🌸

Kimliğe resim ekleme olmuyor, kimlik değiştirmek için başvuru yapılıyor.

Back
X