Kimlerin neye ALERJİSİ var?

pamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
114
6
68
İstanbul
kızlar alerjisi olanlar paylaşsın lütfen. Benim alerjik rinitim vardı ama kurtuldum çok şükür

Benim birşeye ya da birşeylere var ama bulamadılar Bazen kaşınıp kabarıyorum kızarıyor hertarafım bazen dudagım şişiyor sıkıntı stres yaptığımdada oluyor gerçi tuhafım ben

Benim birşeye ya da birşeylere var ama bulamadılar Bazen kaşınıp kabarıyorum kızarıyor hertarafım bazen dudagım şişiyor sıkıntı stres yaptığımdada oluyor gerçi tuhafım ben

geçmiş olsun nasıl bulamadılar alerji testi yaptırmadın mı. Benim de burun akıntım, hapşırıklarım vardı doktorum test yaptı ve belli oldu neye karşı alejim olduğu

valla bende dermatitlerin pek çok türü var. neye allerjim olduğunu tam söyleyemiyorlar. ama benim net biçimde bildiklerim:

deterjana (her markayı kullanamıyorum özellikle vajinamda yanma yapıyor)
çikolata
yumurta
metaller (özellikle kulağıma altın dahil hiçbir şey takamam)
bazı kozmetik ürünlerine
çiçekli bitkilere (nefes alamıyorum)
bazı ağaçlara(dut gibi)
amaaan bu liste uzar gider

ev tozuna
hayvan tüyüne
çiçeklere
özellikle karanfil ve ceviz ağacına.....

Alerjiye sebep olanlar alerjenlerdir. ev tozu miteları, polenler, küfler, evcil hayvanların tüyleri gibi sebepleri varmış. Ben Doktor Ahmet Akçaya tedavi olmaya gittim. Ve 4 farklı gıda maddesine alerjim çıktı. herkesin ilk fırsatta alerji testi yaptırması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toprağa,ağaç polenlerine,bütün hazır gıdalara,ev tozuna

Ev tozuna alerjim varr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metal alerjiside denilebilir metal olan taki fermuar sudyen askisi ayakkabi tokasi gibi seyler ama sadece bu kadar degil deterjan deodorant ruj hatta tisort baskilarinda bile bu madde var
Esim bunlari duyunca iyiki ipte kumasta falan yok yoksa ne giycektin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…