• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimler nerede ortodonti tedavisi yaptırdı? Fiyatlar nedir?Doktor tavsiyeniz var mı?

ortodonti muayenesinde doktor size detaylı bilgi verir zaten ama onların konuları
ortodontist ve çene cerrahi uzmanı yani işinin ehli olan biri olmalı
telefonları sitelerinde var istersen danışabilirsin.

Dentaydın'da geçen yıl başladım ben tedaviye. İndirim vardı yeni açıldığı için indirimli fiyat 3500tl idi

Bende yeğenimi Etiler'de Didem hanım diye bir ortodontiste götürmüştüm,200 tl muayene ücreti aldı,normalde alıyorlar mı bilmiyorum:(tedavi için daha erken olduğunu söyledi,kime yaptıracağımız konusunda kararsızım:KK43:

Bende yeğenimi Etiler'de Didem hanım diye bir ortodontiste götürmüştüm,200 tl muayene ücreti aldı,normalde alıyorlar mı bilmiyorum:KK43:tedavi için daha erken olduğunu söyledi,kime yaptıracağımız konusunda kararsızım:KK43:

Muayene ücreti mi benim bildiğim bu bölüm için muayene ücreti almıyor çoğu yer ve sizin ödediğiniz de çok uçuk bir fiyat sanırım Etiler olmasından :/

Muayene ücreti mi benim bildiğim bu bölüm için muayene ücreti almıyor çoğu yer ve sizin ödediğiniz de çok uçuk bir fiyat sanırım Etiler olmasından :/
Aynen canım,bende alınmaz diye biliyorum ve baştan soğudum daha bu yüzden:KK12:

Aslında ben bir sürprizle karşılaşmamak için telefonda sordum,onlar da bu enayi çok para vermek istiyor herhalde diyip söğüşlediler beni:KK61:

Arkadaşlar hekiminize size hangi tedavilerin uygulanacağını sorun ve vereceğim likten hesaplama yaparak kontrol edin. Linkteki sayfa Tdb'nin asgari ücret tarifesine göre hazırlanmış hesap makinesi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım iyi de çok teknik terimler var burada,bunları nasıl bilebiliriz ki??
Arkadaşlar hekiminize size hangi tedavilerin uygulanacağını sorun ve vereceğim likten hesaplama yaparak kontrol edin. Linkteki sayfa Tdb'nin asgari ücret tarifesine göre hazırlanmış hesap makinesi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursa Dr. Aydan Vatansever
15 ayim bitti ve 15 gun sonra ust tellerim cikiyor. Bir ay snrada alt tellerim insallah. Ben cok cok memnunum. Bursada bircok ortondontistle gorustum ama emin olun hem hastasi cok kocaman bir klinik yapmis. Yaninda calisan bircok doktor var. Guleryuzluler herseyden once. Bir sorun oldugunda hemen gidebiliyorsun. Ulasimi kolay Fomarada. Ben 4100 liraya yaptirdim. Belki ufak bir zaman gelmis olabilir.

Bursa Dr. Aydan Vatansever
15 ayim bitti ve 15 gun sonra ust tellerim cikiyor. Bir ay snrada alt tellerim insallah. Ben cok cok memnunum. Bursada bircok ortondontistle gorustum ama emin olun hem hastasi cok kocaman bir klinik yapmis. Yaninda calisan bircok doktor var. Guleryuzluler herseyden once. Bir sorun oldugunda hemen gidebiliyorsun. Ulasimi kolay Fomarada. Ben 4100 liraya yaptirdim. Belki ufak bir zaman gelmis olabilir.
Fiyat da oldukça iyiymiş,ama ben İstanbul'dayım:(neye göre belirliyorlar fiyatı?

ankara kızılay özge asma yağcı.. kliniğine gelen ortodentist funda hanıma yaptırdım çok ama çokmemnunum dişlerimi inci gibi dizildi eylül ayında tellerim çıkıyor 1 yıl bekledim ve sonuç mükemmel doktorum çok şeker çok anlayışlı geceleyin bile attıgım mesajalra cevap veriyor ağrım geçicek mi ne zaman geçer şu diş niye ağrımıyor gibi saçma sapan sorularıma bile katlanan funda hocamaaa çok teşekkür ederiyorummmmmmmmmmm

Back