Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
686 burdayim ogretmenim...aaaah aaah unutulurmu hic ne gunlerdi beee....bazen okula gitmemek icin gecenin bi yarisi uyanir 7ye kurulu saati 9a kurardim ...9da caldigindada anne bak saati yanlis kurmussun gec kaldim derdim...gitmezdim okula...simdi o gunlerde olsam okuldan cikmazdim heralde...neyse banada bi dokun bin ah isit dime...
benim 872 çok güzel günlerdi dicem ama hafızam geçmişi silen tiplerden sanırım 5 yıllık ilkokul hayatımda toplam 5 anıyı anca hatırlıyorum ama allahtan numaramı unutmamışım hemen hatırladım hayret liseyide hatırlıyom ama ortaokulu bi türlü hatırlıyamıyorum bu arada yaşlı da değilim kızlar yafff
zepp nerden aklına geldi canım ya saol o günlere gittim bi an 46ydı kocaman kolalı kafamdan büyük kelebek kurdelem ve kazık gibi yine kolalı buynumu kesen dantel yakam vardı