KİMLER HAMİLE KALDIĞI GÜNÜ KESİN OLARAK BİLİYOR HADİ HERKES YAZSIN KIZLARRRR

Selam kızlar ben 6 yıldır bebek bekliyorum sebepsiz gebe kalamama gibi ni durumumuz vardı. Bana bir kaç tanıdığım reglin biter bitmez beraber olun demişti ben tam temizlenmeden hiç beraber olmadım. Bu tavsiyeyi bi kaç kişi verince 5 gün reglim sürüyo 5.gün duş alıp 6.gün birlikte olduk ve bingo simdi 2.5 aylık hamileyim kısmetse. Sizde bi deneyin :)

ne mutlu sana sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah darısı bize olsun
canım, benim adetim de 5 ya da 6 gün sürüyor bittiği günün ertesi beraber oluyoruz biz genelde ama 1 yılı geçti henüz tutturamadık.sizin ilk günden sonraki ilişki aralığı nasıl oldu acaba?

canım bunun günü yok sakın öyle düşünme, her kadının bünyesi farklıdır, ben geçen ay ovülasyon testlerinde o yanılgıya düşüp nerdeyse iki hafta ilişki yaşamadım sonra da olmadı zaten , yani yumurtlama gününü kaçırmıştım büyük ihtimalle, en güzeli en garantisi adet biter bitmez başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak, zaten spermler 72 saat yaşıyorlar, gün aşırı da yaparsan Allahın izniyle muhakkat ki tutacaktır

canım bunun günü yok sakın öyle düşünme, her kadının bünyesi farklıdır, ben geçen ay ovülasyon testlerinde o yanılgıya düşüp nerdeyse iki hafta ilişki yaşamadım sonra da olmadı zaten , yani yumurtlama gününü kaçırmıştım büyük ihtimalle, en güzeli en garantisi adet biter bitmez başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak, zaten spermler 72 saat yaşıyorlar, gün aşırı da yaparsan Allahın izniyle muhakkat ki tutacaktır

Benim şöyle oldu reglim 5 gün sürer 6.gün beraber oldum ondan sonra 2günde bir olacak şekilde devam ettim ama ben Ağustosta tüp bebeğe gidecektim belki kafadan sildiğim içinde tutmuş olabilir. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin

amin canım dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş
En önemlisi o diyor herkes kafadan silmek gerekiyormuş ahhh bir de ben silebilsem ben düşünmesem eşim hatırlatıyor.

evet canım haklısın ama tecrübelerden faydalanmak için böyle bir konu açtım. belki bi ışık olacak yazılan bir tecrübe

Canım bence de bu işin günü yok. İlk hamileliğimde reglden sonraki 10-12.gün denedik, ilk seferde oldu. Maalesef o hamileliğim düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum, bu ay da aynı formülü denedik ama hamile kalamadım. Regl oldum. Demek sabit bir günü yok, aynı kişide bile aydan aya değişiyor. Bir de tabiki Allah ne zaman verirse o zaman oluyor...

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın..
çok güzel değinmişsin aynı denemeyle ikinci kez olmaması bunun bi gününün olmadığını gösteriyor

benden size en bilimsel tavsiye, en az 1 senelik adet döngünüzü takip ediyor olmanız lazım kesin net bilgi için ama 3-6 ay ortalama da olur. akıllı telefonlar için adet takip edici programlar var indirin. mutlaka adet başlangıç ve bitişlerinizi doğru olarak yazın her ay. program ortalama adet sürenize ve uzunluğuna ve sıklığına göre ovulasyon (hamile kalınabilecek) günleri size belirtiyor. denedik ve doğruluğu yüksek seviyelerde

Yumurta ne zaman çatlarsa o zaman hamile kalınır.
Yani burada önemli olan yumurtanın çatladığı günü tespit edebilmek.
Ateş ölçümü, ovü testi ve akıntı takibiyle anlaşılıyor.
Mesela ben adetin 19.günü hamile kaldım.
Önceki ay hamile kalsaydım 16.gün kalacaktım çünkü 16.gün çatlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…