- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
-
- Konu Sahibi turuncusemsiye
evet canım yaptırdık ilk testte %6 ileri çıktı sonrakinde %12 ileri çıktı sperm sayısıda 18milyoneşinize test yaptrdınız mı sperm testi?
ne mutlu sana sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah darısı bize olsunSelam kızlar ben 6 yıldır bebek bekliyorum sebepsiz gebe kalamama gibi ni durumumuz vardı. Bana bir kaç tanıdığım reglin biter bitmez beraber olun demişti ben tam temizlenmeden hiç beraber olmadım. Bu tavsiyeyi bi kaç kişi verince 5 gün reglim sürüyo 5.gün duş alıp 6.gün birlikte olduk ve bingo simdi 2.5 aylık hamileyim kısmetse. Sizde bi deneyin :)
Öncelikle herkese merhabalar... 13 aydır bebek yolu gözleyen ama hala kavuşamayan biri olarak neredeyse kim ne dediyse uyguladım ovülasyon testleri kürler vesaire ama yok olmuyor işte... KK da ilk kez başlık açıyorum bu başlığı açma nedenimse gerçekten bu gebe kalmanın sadece özel bir günü mü var yani BATdan 14 gün önce mi????? yoksa herhangi bir gün de gebe kalına bilir mi??Kimisi diyor yok adete 5 gün varken kaldım kimisi adetim biter bitmez kaldım, aslı ne sizce?
Böyle bir başlığı araştırdım ama daha önce buna benzer konu açılmadığını fark ettim eminim bunu tek merak eden ben değilimdir
başlığı gören ve hamile kaldığı günü net olarak bilen yada yakın çevresin de örneği olan arkadaşlar sizleri bu başlıkta bekliyor olacağım...
Öncelikle herkese merhabalar... 13 aydır bebek yolu gözleyen ama hala kavuşamayan biri olarak neredeyse kim ne dediyse uyguladım ovülasyon testleri kürler vesaire ama yok olmuyor işte... KK da ilk kez başlık açıyorum bu başlığı açma nedenimse gerçekten bu gebe kalmanın sadece özel bir günü mü var yani BATdan 14 gün önce mi????? yoksa herhangi bir gün de gebe kalına bilir mi??Kimisi diyor yok adete 5 gün varken kaldım kimisi adetim biter bitmez kaldım, aslı ne sizce?
Böyle bir başlığı araştırdım ama daha önce buna benzer konu açılmadığını fark ettim eminim bunu tek merak eden ben değilimdir
başlığı gören ve hamile kaldığı günü net olarak bilen yada yakın çevresin de örneği olan arkadaşlar sizleri bu başlıkta bekliyor olacağım...
Benim şöyle oldu reglim 5 gün sürer 6.gün beraber oldum ondan sonra 2günde bir olacak şekilde devam ettim ama ben Ağustosta tüp bebeğe gidecektim belki kafadan sildiğim içinde tutmuş olabilir. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah sizlerede tez zamanda nasip etsinne mutlu sana sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah darısı bize olsun
canım, benim adetim de 5 ya da 6 gün sürüyor bittiği günün ertesi beraber oluyoruz biz genelde ama 1 yılı geçti henüz tutturamadık.sizin ilk günden sonraki ilişki aralığı nasıl oldu acaba?
amin canım dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuşBenim şöyle oldu reglim 5 gün sürer 6.gün beraber oldum ondan sonra 2günde bir olacak şekilde devam ettim ama ben Ağustosta tüp bebeğe gidecektim belki kafadan sildiğim içinde tutmuş olabilir. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin
evet canım haklısın ama tecrübelerden faydalanmak için böyle bir konu açtım. belki bi ışık olacak yazılan bir tecrübecanım bunun günü yok sakın öyle düşünme, her kadının bünyesi farklıdır, ben geçen ay ovülasyon testlerinde o yanılgıya düşüp nerdeyse iki hafta ilişki yaşamadım sonra da olmadı zaten , yani yumurtlama gününü kaçırmıştım büyük ihtimalle, en güzeli en garantisi adet biter bitmez başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak, zaten spermler 72 saat yaşıyorlar, gün aşırı da yaparsan Allahın izniyle muhakkat ki tutacaktır
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın..Canım bence de bu işin günü yok. İlk hamileliğimde reglden sonraki 10-12.gün denedik, ilk seferde oldu. Maalesef o hamileliğim düşükle sonuçlandı. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum, bu ay da aynı formülü denedik ama hamile kalamadım. Regl oldum. Demek sabit bir günü yok, aynı kişide bile aydan aya değişiyor. Bir de tabiki Allah ne zaman verirse o zaman oluyor...
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın..
çok güzel değinmişsin aynı denemeyle ikinci kez olmaması bunun bi gününün olmadığını gösteriyor