Kimler Evlilikte Mutlu Olur?

nişanlıyım , ama nişanlımın ailesini kendi ailem kadar çok seviyorum.hele babasınıkendi babamdan çok seviyorumdur. annesi de bir içim su.okadar önyargılıydım ki başlarda.kadın benden az çekmedi.her lafında kötü bişey arıyordum.ne de olsa kaynana diye.okadar tersledim,okadar soğuk davrandım ki.7 ay sonunda anladım ki,gerçekten beni kendi kızı gibi görüyo.ne yaparsam yapayım,her gün aradı,hatam olduysa affet kızım,ben cahil bi insanım mazur gör beni diye yumuşattı.önyargılarım artık kırıldı.bu sefer ben her gün konuşmadan yapamıyorum.en yakın arkadaşım oldu.

kendisini gerçekten çok seviyorum.çok iyi vakit geçiriyoruz birlikte.

allah herkese böyle bi kayınvalide versin.

nişanlıyım , ama nişanlımın ailesini kendi ailem kadar çok seviyorum.hele babasınıkendi babamdan çok seviyorumdur. annesi de bir içim su.okadar önyargılıydım ki başlarda.kadın benden az çekmedi.her lafında kötü bişey arıyordum.ne de olsa kaynana diye.okadar tersledim,okadar soğuk davrandım ki.7 ay sonunda anladım ki,gerçekten beni kendi kızı gibi görüyo.ne yaparsam yapayım,her gün aradı,hatam olduysa affet kızım,ben cahil bi insanım mazur gör beni diye yumuşattı.önyargılarım artık kırıldı.bu sefer ben her gün konuşmadan yapamıyorum.en yakın arkadaşım oldu.

amin canim.. bizde kayinvaldem le cok iyiyizzz gercektenn.

ohhh sevindim canim.. bebisimizz nasill? keyfi yerindemiii:emir_bebek:

işte idare ediyor teyzesi dün doktora gittik kalp atışlarını gördüm öyle heyecanlandım ki ağlayacaktım çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. tatlım..8 haftalık doktorum büyümesi gayet güzel ve normal dedi =)))

Sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın canım ben bu aralar pek gelemedim

maşallah :nazar: canım inş. evlendikten sonra benim kayınvalidem gibi 90 derece dönmez sonuna kadar böyle mutlu olun inş.

mutluluk emek ister iki her iki eşde fedakar olmalı emek vermeli tek kişinin verdiği emek yetmez.

inş. canım benim eşim tek maaşlı ama bir ara para çok istiyorlardı..Kayınvalidem ha bire laf sokuyordu bana..Maaşı ona verecekmişiz de vermiyor isek güveniyormuşuz kendimize sanki ben hiç çalışmadım ev geçindirmedim parayı tutamam ya tövbe tövbe..dikkat et güzelimm baştan nasıl gider ise sonu da öyle olur..Ben iş bulamadım die hep üzüldüm sızlandım şimdi diyorum ki iyi ki bulamamışım yoksa ne para biriktirektim ne de başka bişey ha bire isteyeceklerdi..

genelde böyle oluyolar demek canım aynen balayına gidiyoruz sabahında klimanın taksiti gelmiş oğluuummm yaptı...iki kızı var onlara yeticem diye bizi bitircek tabi buna fırsat vermicem ona göre de mesafemi koruyorum çok fazla maddi konuları konuşmuyorum.yoksa aynen bizden de para istemeye çok meyilli sankim ondan yiyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz...rahat bıraksa bi de bizi...

yorumları okudum da iki taraftanda uzak olup kocanı avucunun içine lıp yöneteceksin mutlu evlikik bu sanırım yalnız sen ve eşin ikinizin karaları istekleri 3.kişi yok darısı tümmm evli bayanların başına

genelde böyle oluyolar demek canım aynen balayına gidiyoruz sabahında klimanın taksiti gelmiş oğluuummm yaptı...iki kızı var onlara yeticem diye bizi bitircek tabi buna fırsat vermicem ona göre de mesafemi koruyorum çok fazla maddi konuları konuşmuyorum.yoksa aynen bizden de para istemeye çok meyilli sankim ondan yiyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz...rahat bıraksa bi de bizi...

Ebenin gözü diyesim geldi :1shok:

Back