- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
eşinin ailesini çekememe moda olmuş :) kimler mi mutlu olur eşiyle aynı koşullara sahip olanlar.
kim için böyle düşünüyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin ailesini çekememe moda olmuş :) kimler mi mutlu olur eşiyle aynı koşullara sahip olanlar.
kim için böyle düşünüyorsun..
gunaydinn sekerimmm :1hug: bi selam veriyim sana dedimmm
Günaydın tatlımmm nasılsın =)) misafir gelcek ama kaçamak yaptım bakem dedimm
nişanlıyım , ama nişanlımın ailesini kendi ailem kadar çok seviyorum.hele babasınıkendi babamdan çok seviyorumdur. annesi de bir içim su.okadar önyargılıydım ki başlarda.kadın benden az çekmedi.her lafında kötü bişey arıyordum.ne de olsa kaynana diye.okadar tersledim,okadar soğuk davrandım ki.7 ay sonunda anladım ki,gerçekten beni kendi kızı gibi görüyo.ne yaparsam yapayım,her gün aradı,hatam olduysa affet kızım,ben cahil bi insanım mazur gör beni diye yumuşattı.önyargılarım artık kırıldı.bu sefer ben her gün konuşmadan yapamıyorum.en yakın arkadaşım oldu.
kendisini gerçekten çok seviyorum.çok iyi vakit geçiriyoruz birlikte.
allah herkese böyle bi kayınvalide versin.
nasil gecti canim misafirlikk?
iyi hamd olsun yemek yaparken birazcık zorlandım ama iyi =)))
ohhh sevindim canim.. bebisimizz nasill? keyfi yerindemiii
nişanlıyım , ama nişanlımın ailesini kendi ailem kadar çok seviyorum.hele babasınıkendi babamdan çok seviyorumdur. annesi de bir içim su.okadar önyargılıydım ki başlarda.kadın benden az çekmedi.her lafında kötü bişey arıyordum.ne de olsa kaynana diye.okadar tersledim,okadar soğuk davrandım ki.7 ay sonunda anladım ki,gerçekten beni kendi kızı gibi görüyo.ne yaparsam yapayım,her gün aradı,hatam olduysa affet kızım,ben cahil bi insanım mazur gör beni diye yumuşattı.önyargılarım artık kırıldı.bu sefer ben her gün konuşmadan yapamıyorum.en yakın arkadaşım oldu.
kendisini gerçekten çok seviyorum.çok iyi vakit geçiriyoruz birlikte.
allah herkese böyle bi kayınvalide versin.
mutluluk emek ister iki her iki eşde fedakar olmalı emek vermeli tek kişinin verdiği emek yetmez.
inş. canım benim eşim tek maaşlı ama bir ara para çok istiyorlardı..Kayınvalidem ha bire laf sokuyordu bana..Maaşı ona verecekmişiz de vermiyor isek güveniyormuşuz kendimize sanki ben hiç çalışmadım ev geçindirmedim parayı tutamam ya tövbe tövbe..dikkat et güzelimm baştan nasıl gider ise sonu da öyle olur..Ben iş bulamadım die hep üzüldüm sızlandım şimdi diyorum ki iyi ki bulamamışım yoksa ne para biriktirektim ne de başka bişey ha bire isteyeceklerdi..
ah ah bi de bunu esim anlasa..boshayallersmile İki tarafin(annem-kayinvalidem) evi 10 dakika yurume mesafesi..:hulya:
Hemen açıklayayım..Eşinin ailesinde çoook uzakta olanlar mutlu olur..
genelde böyle oluyolar demek canım aynen balayına gidiyoruz sabahında klimanın taksiti gelmiş oğluuummm yaptı...iki kızı var onlara yeticem diye bizi bitircek tabi buna fırsat vermicem ona göre de mesafemi koruyorum çok fazla maddi konuları konuşmuyorum.yoksa aynen bizden de para istemeye çok meyilli sankim ondan yiyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz...rahat bıraksa bi de bizi...
:roflol::roflol::roflol::roflol:çok doğru