Kimler Evlilikte Mutlu Olur?

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yalnız benim kayınvalideme gülmek bulaşmıyor ya istersen alttan al cıkss alsanaalsanasmile

ilk yorumu yapan arkadasa katılıyorum.. benımkılerle cok uzagım ama seviyorum kendılerını ama şeytan araya girebiliyor.. kendı annemle bile atısıyorsam baska bir kadınla atısmam dogal diye dusunuyorum.. en güzeli uzaklık..
konuya dair durun bir yazı kopyalayım süperdii:)

Dünya'nın en mutlu çiftleri kim..?? ADEM & HAVVA...Neden ?
Dünya'nın en mutlu çiftleri kim..?? ADEM & HAVVA...Neden ?
1)Ademin de Havvanın da kaynansı olmadı..
2...)Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı..
3)Havva hiçßir zaman kıyafetleri ile Adem'i çileden çıkarmadı..
4)Havva kız arkadaşlarını toplayıp akşama kadar dedikodu yapmadı..
...5)Sewgililer gününü unutmaktan doğan kawgalar çı...kmadı...
6)Adem hiçßir zaman Havva'ya ''SEN DÜNYADA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADINSIN '' derken yalan söylemedi...

Teşekkür Ederimmm

Öyle ama bu çok farklı bişey..

:dance: ben çok yaşayayım eşimle yaşayayım kayınvalidem de çatlasın dimi he he :dance:

Sen evlen güzelim ne demek istediğimi çoook iyi anlayacaksın

Yavrumm bizde 7 ay sonra evleniyoruz ama yurt disinda yasiycaz.. yani anlicagin kayinvaldemi anca msn de kamerada gorurumm.. ehhhhh ben cok mutlu olurum demekkiii heheheh

Yavrumm bizde 7 ay sonra evleniyoruz ama yurt disinda yasiycaz.. yani anlicagin kayinvaldemi anca msn de kamerada gorurumm.. ehhhhh ben cok mutlu olurum demekkiii heheheh

he he bu dans senin için o zaman canım

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hehehe aslinda cok iyi bi kayinvaldem var biliyomusun yan yana olsaydikta anlasirdikk kizi olmadigi icin kizi gibi seviyor beni.. ama yinede arada mesafe iyiidir... bugun kendisi ne zaman torun gelcegini sorduuu konusurkende anladim arada mesafe olmasinin iyi olcagini hahahaha.. daha 7 ay var dugunumuze ne torunu yaaaa. yazdan yaza turkiyeye gittigimizde gorusmek en mantiklisiii :teytey::teytey::teytey:

ayyyy kesinlikle kayınvalideden uzak olunmalı yaa...bizimkilerde uzak ama elimden gelse görmek bile istememm...çok itici....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yuhhh dese idin evlenmeden torunnn :roflol::roflol::roflol:

benimkinin de kızı yok ama ama işte canım

pu tatlım ya hayırlısı olur inş. çok üzüldüm daraldım inş. herşeyin hayırlısı olur nasip kısmet Allah bildiği yapsın yapsın onları alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

ben artık ... ınanmıyorum.. yanii gulmedımı gulmuyor... daha anlatsam neler neler.. herseyi de kadere yuklemek ıstemıyorum aslında ... elımden bısey gelmıyor...

ben artık ... ınanmıyorum.. yanii gulmedımı gulmuyor... daha anlatsam neler neler.. herseyi de kadere yuklemek ıstemıyorum aslında ... elımden bısey gelmıyor...

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum..Paylaşmanı isterim sorunlarını bende kimseye anlatmak istemezdim ama bir yerden sonra ölüm geliyor insana anlatınca da rahatlıyorum..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yuhhh dese idin evlenmeden torunnn :roflol::roflol::roflol:

benimkinin de kızı yok ama ama işte canım

insanin icinde iyilik olucak canim.. ne kaynanalar var 10 tane kizlarida olsa gelinlerini el ustunde tutuyorlar. Insallah seninde problemlerin duzelir.. Allahim kimseye kaynana derdi vermesinnnn!!!

insanin icinde iyilik olucak canim.. ne kaynanalar var 10 tane kizlarida olsa gelinlerini el ustunde tutuyorlar. Insallah seninde problemlerin duzelir.. Allahim kimseye kaynana derdi vermesinnnn!!!

Amin inş. canım ama ben artık düzelsin de istemiyorum sadece benden evimden eşimden doğacak olan bebeğimden uzak dursunlar hayatıma karışmasınlar istiyorum..İçimde zerre misli sevgi saygı kaladı tükettiler hepsini..

zemuszemus kımsenın yaptıgı yanına kalmıyor... nıye olursa sankı oglan anaları boyle. guzel guzel gecın ıste demı senın ewladının yuvası sonucta..bak yarın bebegın olsun sen gor o zaman havaları sankı o dogurmus gıbı sacma sapan konusmalar vs... bence sen suan sadece bebegıne odaklan esınde anlar bır gun ama ne zaman. allahım herkesı yuvasında guldursun yarabbım ... ser ınsanlardan uzak tutsun..

eşimin ailesine 19,5 saat kendi aileme 22 saat uzaklıktayız galiba baya bi uzagız boshayallersmile

a.s:1hug:

Kendi ailelerinden ayrışıp ilişkiye önem verdikleri .

Doc. Dr. Armağan Y. Samancı

günümüz sorunu burda bas bas bağırıyor işte ..aslında günümüz sorunu olmakla birlikte evliliklerin yüzyıllardır baş tacı olan sorunu desek daha doğru olur ..evliliklerde bütün sorun ailelerden ,onlara olan bağımlılıktan ve çiftlerin bu durumdan ayrışamayıp kendi ailelelerini kurarak kendi aileleri içinde yaşamaya çalışmamalarından kaynaklanıyor ...
erkek ya da kadın farketmez evli çiftlerden herhang birinin ailesini içişlerine karıştırması herşeye müdahele etmelerine izin vermesi ,evlerin çok yakın olması ,sürekli gidip gelmeler ,çok sık birarada olmalar ,anasının evinden çıkamayan kadın ya da erkek ..
işte bu durumlar evliliği sarsıyor ve temelini oyuyor ..evli çiftler kendi ailelerini kurup kendi çerçevelerini yaşamak yerine ,başkalarınının istediği gibi ,başklarıyla yaşanan bir hayatın içerisinde buluyorlar kendilerini ..
.bu noktada kim aileyi kendi ailesine müdahale ettirip ,onların etkisinde yaşıyorsa sorun onda demektir ve bu hatadan bir an önce vazgeçilmesi gerekir..çünkü boşanmaların birinci sebebi budur ..
.insanlar evlendikleri zaman ayrı bir aile kurduklarının farkına varmayıp da hala ana baba gölgesi altında yaşıyor ,bekarmış gibi her gün anne babada vakit geçiriyor ,kendi çekirdek ailesinin sınırlarını çizemiyorsa o noktada hata var demektir..
kendi başlarına bir aileyi yürüten ,kimseyi ailesinin iç işlerine karıştırmayan ,ailelere bağımlı olarak yaşamayan çiftler her zaman en mutlu çiftlerdir.çünkü kendilerine ait özel bir alanları vardır ,kararlarını beraberce kendileri verirler ,3.şahısların karışmasına izin vermezler ,attıkları her adımda önce kendi çekirdek ailelerinin menfaatlerini düşünür ,birilerini mutlu etmek kırmamak adına kendi ailesinden taviz verme yolunu seçmezler ..
işte gerçek mutluluğun temelinde bunlar yatar ..
günümüzde bu kadar boşanma olmasının başlıca temeli bu dengeyi tutturamamaktan ileri geliyor ..dengeyi tutturan ise bir ömür mutlu mesut geçinip gidiyor ..
herkese mutluluklar dileklerimle ...

kesinlikle ama kesinlikle haklısınız bu yorumunuzu eşime de okutmak gerek..Çok seviyorum eşimi cidden çok iyidir ama gel gelelim annesi babası söz konusu olunca biraz değişiyor bu da benim canımı çok acıtıyor annesi yalanlar söylüyor ona inanıyor cidden üzülüyorum..

Bebegin dogunca belki duzelir hersey canim.. bazen bu tur olaylari gerekiyor insanlarin gozlerini acmalarina.. Torun sevgisi belki icindeki insan sevgisinide ortaya cikartir kayinvaldenin ne dersinnn :tomato: Insallah hersey duzelir tatlim.. insallah Allahim oglunuda saglikli dunyaya getirir... sen mutlu ol yeterkii kocanla,oglusunla bosver kayinvalden varsin dirdir etsin..

ayyy inş oğlummm olur canım bal damlıyor ağzından bal Şeniz

eşimle konuştuk şimdi nereye kadar dedi bırak dedim ben hayatımdan memlunum konuşmuyor kadın asıyor yüzünü 2 saate kalmaz geçiyor üzüntüm dedim ben böyle devam etsin istiyorum inan canım böylesi benim için bebeğim için çok daha sağlıklı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…