Hemen açıklayayım..Eşinin ailesinde çoook uzakta olanlar mutlu olur..
ah ah bi de bunu esim anlasa..boshayallersmile İki tarafin(annem-kayinvalidem) evi 10 dakika yurume mesafesi..:hulya:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Sen cok yasa emiiii heheheheh
ufffffffffffff arkadaşlar bende kaynanamla alt üstlü oturcaz ama çalışan bi bayanım çok sıkıntı olmaz inşş
bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyom çok şükür iyiyiz de üstelik 1 aylık evliyim çalışıyorum diye yemek yaptırmaz hazır önümüze koyar öyle fesatlığı neyin yok 3 senedir bi kötülüğünü görmedin
evet ama nasıl alıştırırsan öyle gider ona katılıyorumm
irenaeftur hayırlısı olsun hakkında...
Maşallahhhilk zamanlar bizde öyle idik birlikte yiyelim bir kaç dedi eşim tamam dedim..Sonra insan hali ile yeni evliyiz arada evde yemek istedim eşime yemek yapıp güzel güzel giyinmek istedim kayınvalidem bambaşka biri oldu..Birşeye karışmadan duramaz ille onun istediği olmalı onun istediği gibi giyinmeli yemeli gezmeliyiz..Hali ile buna katalanamadım..1,5 ay sonra evde yemeye başladık ve ipler kopmaya başladı..Aşırı kıskançtır kendisi eşimle el ele oturalım kin ile bakar..
bitanem ben bayagı bi uzagım mesela farklı sehırlerdeyız ve senede 2 3 defa ancak gorusebılıyorduk. ama esım neredeyse her gun 40 dk tel konusuyordu ve benım yanımda hıc acık vermıyordu.. sureklı onaylıyordu karsı tarafı .. bı gun dedım acaba ben ewde yokken ne konusuyorlar ... ewden cıkıyormus gıbı kapıyı kapttım dısarda bekledım ve sana yemın ederım.. dakkasında aradı.. ve o kadar cok konustular kı .. evet doru bır söz kedının bacagını bastan ayıracaksın.... bunu esım soyluyor.. en sonundada basardılar karıstırdılar suan annemdeyım ve kafam cok karısık.. napcam bılmıyorum... bosanma olarak acık olan bır konu var oradada ayrıntılı yazıyor neler yasadıgım. demek ıstedıgım fark etmıyor esınız uydum akıllı oldugu surece... ve sizi asıl aılesı gıbı gormedıgı surece.. olmuyor.. olmuyor..onemlı olan aıleyıde bızıde ayrı tutabılmelı ve asıl aılesını es olarak kabullenmelı...
hmm anladım canım sizinkide bi alem evlisiniz tabiki elini tutcak o da kıskanıyosa kocasının elini tutsun:))
bende ara ara istiyorum evimde kocama yemek yapmak ama iş saatlerim uymuyo aynı anda evde oluyoruz eşimle o aç ben açım hemen gömülüyoz yemeğe sonra iniyoruz evimize...bisüre böyle gitsin daha yeniyim sonra bende ayırcam bi küslük yada dargınlık olacağını sanmıyorum inş olmaz:Saruboceq:
ay öldürdün beni süpersin yaa uslübun çok hoş bende uzaklıktan yanayım biz yarım saatlik mesafedeyiz ama o sürekli oğluna baskı yapar buraya taşının diye ne sömürüler yaptı ailemizde huzur kalmadıydı inanki allah tan eşim beni kırmadıda benim istediğim yere taşındık ama yine taşınma işi gündeme çıktı başlamaları yakındır ayyy dönmek istemiyorum o kabus günlere ıyyğğğmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?