- 21 Temmuz 2022
- 11
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi gumuselifd
-
Eli kolu o kadar uzun ki 8 aydır gözümle hiç bulunmayacak kişileri buldu, kardeşimi riske atamam.. Tek istediğim onun gitmesi cünkü diğer türlüsü bizi ziyan edecek..Aleykümselam.
Gidecek bir yeriniz,kimseniz yok mu?
Veya derdinizi anlatıp güç alacak biri?
En kötü izinizi kaybettirir yine kurtulursunuz.
Neden çekip gidemiyorsunuz?
Bu ne demek bdv
Evet çok teşekkür ederim bir de burda açılan konular silinmiyor sanırım bulunmaz herhalde bir bilgim değil mi
Peki teşekkürler
Evet konular silinmiyor, siz üyeliğinizi başkasına söyleyip kendi kendinizi deşifre etmediğiniz sürece sizi burada kimse bulamazEvet çok teşekkür ederim bir de burda açılan konular silinmiyor sanırım bulunmaz herhalde bir bilgim değil mi
Dualarımdasın öyleyseHayır zarar vermek değil bu öyle bişey değil ben saplantı halindeydim o da saplantı halinde sorun bu bu bağlılıktan kurtulmak istiyorum acıkcası. Büyütecek bişey değil dua istiyorum sadece
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim umarım en kısa zamandaDualarımdasın öyleyse
Gençsiniz henüz, adınıza üzüldüm.
İnsaAllah kurtuluşa erersiniz
Amin sizdende razı olsun insaAllah ..Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda
Peki çok teşekkür ederimEvet konular silinmiyor, siz üyeliğinizi başkasına söyleyip kendi kendinizi deşifre etmediğiniz sürece sizi burada kimse bulamaz
Bir tane kurban adadım, ikincisi de buraya uçarak kurtuldum diyebilmekAmin sizdende razı olsun insaAllah ..
Olur da kurtulursaniz bilgilendirir misiniz
Kurtulduğum da bir kurban adağım var ikinci işim de kurtuldum diyebilmeeeekAmin sizdende razı olsun insaAllah ..
Olur da kurtulursaniz bilgilendirir misiniz
Hadi bakalım insaAllah nasip olurBir tane kurban adadım, ikincisi de buraya uçarak kurtuldum diyebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?