Kimin suçu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
609
539
Hastanede yatışı olan biri damar yolundan enfeksiyon kapmışsa eğer bu kimin suçudur? Ne yapılabilir? Şikayet edersem bir sonuç alır mıyım?

İspat edebileceğim bir tek şişlik var.
Eğer hiç dışarı çıkmasaydı direkt şikayet edecektim ama bu şekilde biraz zor gibi.
Bir de nasıl ispatlanabilirdi bilginiz var mı ne yapılabilirdi
Valla sağlıkçı değilim o yüzden ne desem yanıltmış olmadı ihtimalim var. Ama yasal olarak ispat isterler yoksa şikayet edersin. Bir uyarırlar o kadar

Peki, yasal olarak bişey olmasa da en azından uyarılmalarını istiyorum. Hiçbişey olmamış gibi bu durum kalsın istemiyorum

Hastanede yatışı olan biri damar yolundan enfeksiyon kapmışsa eğer bu kimin suçudur? Ne yapılabilir? Şikayet edersem bir sonuç alır mıyım?
Belki ortada suçlu yoktur emin olmadan ve ispatlanmadan direkt şu kişi suçludur diyemeyiz, olay yeni olmuşsa başka bir hastanede muayene olup enfeksiyonun neden kaynaklandığı tespit edilmeli bence, ihmal mi yoksa her sağlık sorununda olabilecek kimsenin suçu olmayan bir komplikasyon mu öğrenmek gerekir, ihmalse yasal prosedür neyse ona göre hareket edersiniz, geçmiş olsun.

Damarda şişme herkeste görülen birsey ben sağlıkçıyım geçen gün bende kan verdim bir hafta geçti ve hala şişliği inmedi sadece şişme icinse hiçbirsey yapamazsınız bu normaldir çünkü. Ama başka bir enfeksiyon söz konusu ise onu bilemicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X