- 4 Temmuz 2019
- 609
- 539
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
Hastanede yatışı olan biri damar yolundan enfeksiyon kapmışsa eğer bu kimin suçudur? Ne yapılabilir? Şikayet edersem bir sonuç alır mıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sebeple kaptığınızı ispat edebilir misiniz?Hastanede yatışı olan biri damar yolundan enfeksiyon kapmışsa eğer bu kimin suçudur? Ne yapılabilir? Şikayet edersem bir sonuç alır mıyım?
İşte bunu bilemiyorum. Şu an damar yolu şişmiş durumda. Bu normal mi?Bu sebeple kaptığınızı ispat edebilir misiniz?
İspat yoksa çok bir şey çıkmaz gibime geliyorİşte bunu bilemiyorum. Şu an damar yolu şişmiş durumda. Bu normal mi?
Hava almaya da çıkmıştı birkaç gün bunu bahane edebilirler mi diye düşünüyorum
İspat edebileceğim bir tek şişlik var.İspat yoksa çok bir şey çıkmaz gibime geliyor
Valla sağlıkçı değilim o yüzden ne desem yanıltmış olmadı ihtimalim var. Ama yasal olarak ispat isterler yoksa şikayet edersin. Bir uyarırlar o kadarİspat edebileceğim bir tek şişlik var.
Eğer hiç dışarı çıkmasaydı direkt şikayet edecektim ama bu şekilde biraz zor gibi.
Bir de nasıl ispatlanabilirdi bilginiz var mı ne yapılabilirdi
Belki ortada suçlu yoktur emin olmadan ve ispatlanmadan direkt şu kişi suçludur diyemeyiz, olay yeni olmuşsa başka bir hastanede muayene olup enfeksiyonun neden kaynaklandığı tespit edilmeli bence, ihmal mi yoksa her sağlık sorununda olabilecek kimsenin suçu olmayan bir komplikasyon mu öğrenmek gerekir, ihmalse yasal prosedür neyse ona göre hareket edersiniz, geçmiş olsun.Hastanede yatışı olan biri damar yolundan enfeksiyon kapmışsa eğer bu kimin suçudur? Ne yapılabilir? Şikayet edersem bir sonuç alır mıyım?
Damar yolu enfeksiyonu kaptığını nereden anladınız acaba? Doktorlar mı dedi?İşte bunu bilemiyorum. Şu an damar yolu şişmiş durumda. Bu normal mi?
Hava almaya da çıkmıştı birkaç gün bunu bahane edebilirler mi diye düşünüyorum