Kimdin neydin bilmem ve bir gün geldin aniden

allah mutluluğunuzu daim etsin guzelım. hiçbir zaman ayırmasın allah sizi

allah nazarlardan saklasın böyle bir beraberlik tüm biz bekarların başına inş.gerçekten imrenilecek bir aşk hikayeniz var umudun bittiğiyerde yeşermek diye buna derler bir ömür boyu sürmesi temennisiylea.s.

hani derler ya kızlar sevginizi çok belli etmeyin diye kadınlara genelde. ben çok belli ettim tam tersine. hatta bi bayan olara fazlasıyla ettim. her gün her saat her dakika ilk günden bu yana. hep hata dediler bana etme dediler bu kadar. onu hiç beklemedim bişeyleri yapması için . erkek o yapsın demedim. hala da öyleyim. çünkü ben seviyorum ve mutluyum. o beni bu kadar mutlu ediyosa şımartıyosa bende onu mutlu edicem dedim. ve inanın bana siz mutlu etikçe o daha çok mutlu ediyor sizi. asla sevginizi ve duygularınızı saklamayın. iyi veya köüüü. eşim hep söyler beni çok seviyosun sen der. ve bu kadar kendine güvenmem sevgini hesapsızca göstermen beni çok mutlu ediyor. her gün yeniden aşık oluyorum der. ve sen beni sevdikçe ben seni daha çok seviyorum der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…