Nişanlıydım.... 2 senelik bir beraberliğim vardı. nişanlım askere gitti. o askere gidince işte olanlar oldu. annesi ailesi nasıl insanlar daha iyi tanımaya başladım. arkamdan dönen dolaplar,laflar , konuşmalar. ben maddi,manevi, kültürel, benden aşagılarda olmasına bile aldırmadan sevmiştim... günler geçti 2 ay oldu aramıyordu neden acaba derken o sırada iş değişikliği ve sektör değişikliği yapmaya karar verdimmm... başvurum kabul edildi herkesce bilinen o şirkette. son kez nişanlımı aradım herşeye ragmen ya devam ya tamam demek için ne oluyordu böle. yeni bir hayat kurmak istiyordum. acılarım nasıl dinecekti ama bilmiyordum. işe başlamadan 1 gün önce aradım onu. yarım saat konuştuktan sonra ben bana BENİ Bİ DAHA ARAMA. İŞ İŞTEN GEÇTİ DEDİ..... o zaman çok agladım. şimdi ona teşekkür ediyorum iyiki demiş.
işe başladım. kafamı toparlayamıyordum. oysa o gün öglen benim gibi aynı departmanda çalışan (ben müdürleriyim) 20 kişilik ekip le patronumuz toplantı yapıcak toparlanmam lazımdı. üstüne birde regl oldum erkenden. sancılar başladı ve ben ilk günden izin alıp eve gittim....... ertesi gün tekrar işe gittim sabah. kimse daha gelmemişti. masama yerleşmeye çalışırken biri geldi yanıma. PATRONUM... daha yeni tanışmıştım o sabah. allahım bu nasıl bir gülüştü. kimdi bu melekmiydi yoksa ben cennettemiydim. saçmalıyordum benim patronum. hemde benim çooookkk çokkkk ilerimde düşünmemem lazımdı. olamazdı. ancak kendimi üzerdim. başkada bişey olmazdı.
1 hafta oldu işe başlayalı. kapıdan patronum girdi allahım olamaz yanında bir kız. uzun boylu, hoş bi kız. SEVGİLİSİ...........benneyaptımki nasıl üzülmüştüm... heralde olacaktı ne yani benle mi birlikte olacaktı ki. daha neler. 1 hafta boyunca sevgilisi şirkette........... 1 ay sonra askerdeki ayrıldgım nişanlım geldi elinde çiçekler şirketin kapısında. herşey değişti. nasıl oldu bilmeden koştum ve boynuna sarıldımmmm. gene başladık... mutluydum... ama kavgalar bitmiyordu.... sürekli sürekli sürekliiiii...... bendeki saçma sapan tavırları gören patronum sonunda odasına çagırdı beni 2 hafta sonra. çok heyecanlanmıştımmm. içimden kovuldum derken. BANU HNM NE İÇERSİNİZ DEDİ... şok şok şok. ben ve siz.... neyse bişey içemedim. ANLATIN DEDİ. BİR SORUN VAR ANLIYORUM. BU İŞİNİZEDE YANSIMAYA BAŞLADI. BEN SİZDEN ÇOK MEMNUNUM. ÇALIŞMANIZ ,İŞİNİZİ TAKİBİNİZ, TOPLANTILARDA SUNDUGUNUZ PROJELER NELER OLUYOR 2 HAFTADIR SİZE..... ne varsa anlattım herşeyimi tam 1 saat.... ve bana tek kelime söledi DENENMİŞ BİR DAHA DENENMEZ BUNU UNUTMA... ANCAK SEN ÜZÜLÜRSÜN O GENE BİTER... KENDİNİ İŞİNE VER....ÇOK AKILLI BİR KIZSIN AMA BU KONUDA NEDEN BÖLE OLDUNNN ANLAMADIM AŞK GALİBA DEDİ:d... ve ben yine işimin başındayımmm. evet denemicektim ve gene ayrıldım. 1 ay daha çalıştım çalıştım çalıştımmmmm... ve bir öglen di. c.tesi günü tamda çıkacakken. masamdaki tel çalıyorrr. patronum. BANU HNM ÖGLEDEN SONRA BİR BAYİYE GİDİCEZ 2 SAAT GEÇ GİDEBİLİRMİSİNİZ. tabiki kabul ettim. ben saftirik bayiye gidiyoruz zannediyorumm. akmerkez home store da yemek yiyoruz. sordugumda ise şöyle bir cvp. YALAN SÖLEDİM SENİNLE BİŞEY KONUŞMM LAZIM... buyrun. BANU BEN SENDEN ÇOK HOŞLANIYORUM. BUNU NASIL YAPTIGIMI BİLMİYORUM İNANMICAN AMA ÇALIŞANLARIMA KARŞI BİLİRSİN MESAFELİYİM VE HİÇ BÖLE OLMADI......... bir sürü şey. kaldım öleceeee ve deneyelim dedim. gizlice denemeye başladık. çok mutluydum. ama her gün aynı soru. neden ben. bir sürü sanatcıyla bile birliktelikleri olmuş bu adam neden beni seçti.. beni kullanacak sanırım ve bir gün bitecek derken 4 ay olmuştu. zaman nasıl geçiyor anlamıyordum. toplantılar işler çıkışlarda yemekler. bir gün ayrı geçmiyordu. bugün buluşmıcam dediğim anda ertesi gün telefon yeni bir sürprizle çıkıyordu karşıma. şımartıyordu. ayrıca yaş farkımız 12 ydi.... böyle bi 6 ay geçti. tamm yter artık çok üzülcem dediğim anda evlenme teklifi etti. benim için istenmeyen herkesi hayatından çıkardı. hemen ailesiyle tanıştım 1 yıl içinde evlendik. masal gibi bir düğünle. tam 6 senedir birlikteyiz ve 2.5 yaşında bir kızım var. peri masalı gibi bir evliliğim ve muhteşem bir eşim var. 6 senenin toplam sadece7 günü ayrı geçmiş. onun şirketindeyim evlendiğimden beri. hiç sorun yaşamadık. ne işde ne aşkda. hala bir masalda yaşıyor gibiyim... ve bu masal hiç bitmesinnnn.........:asigim: